Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

]tubyy canım hepimize oluyor öle zaman zaman. bu hafta biraz daha rahat bırak kendini istersen... ya da sana iyi gelen bişiler yapmaya çalış. ben mesela sex and the city filmini izliyorum. 40 yaşımda onlar gibi mükemmel görünmek istediğimi tekrarlayıp, motive ediyorum kendimi :) 40 a 15 sene kaldı, şimdiden önlemimizi almak lazım di mi :)))[/FONT]

evet cnm hele de bnm için bu rekor,2 gün bile diyete dayanamadım,işte 1-2 gündür sanırım iş problermleri fln sıkıntım buna vurdu, ne de olsa burda kendimi tek eğlendırdıgım sey abur cuburdu:KK56::KK56:

dediğin çok dogru kırk yasında onlar gibi olsak daha ne isterim:KK76::KK76::KK76:

sanırım onlar sadece bakım yaptırıp ordan da spora gidiyorlardır.
ama 15 sene önceden bunu düşünmemiz iyi,demek ki ileri görüşlü davranıoruz:):)

56.60 bu sabahki kilom.
400 gram vermişim.her zamankinden daha fazla dikkat ettim ama bu kadar oldu:26:

kilo veren tüm arkadasları kutluyorum şimdiden.:KK19::KK19:

maşallah sana
yağdan kaybetmen daha da güzel
sen nasıl eminsin ölçüm mü yaptırdın:26:

yok cnm ölçüm yaptırmadım ama çok güzel bir diyet ve spor yapıyorum asla aç kalmıyorum her şeyden yiyorum.aylık vermem gereken kilodan fazlasını vermiyorum

bu durumda kastan ve sudan kaybetmediğime eminim..tamamen yağdan gidiyo diye düşünüyorum diğerleriden gitmesinin hiçbi faydası yok zaten çok zararlı ve kısa zamanda da geri alınır.ama ben tamamen yağdan verdiğimi düşünüyorum:KK17::KK17: şimdi regl dönemine girdiğim için vücut şişiyo o yüzden tartılmıycam ..bakalım bitince tartılıp kilo vermiş olmayı bekliyorum:21::21:

kızlaaar iş geldim burdayımmmmm....:21::21::21::21:
kilo içtimasınaaaa...:KK76::KK76::KK76:
geçen hafta 71.3 kilo idim bu sabah tartıldım 70.8 kiloya düşmüşüm yani tam 1,5 kg vermişim oleyy:KK64::KK64::KK64:
öpüyorum hepiniziii mucks
süpersiiin :) :KK9:
56.60 bu sabahki kilom.

biz biraz daha yavaş gidicez sanırım :) olsun... gerçi benim yolum çok uzun...:KK53:
tebrik ederim canım

56.60 bu sabahki kilom.
400 gram vermişim.her zamankinden daha fazla dikkat ettim ama bu kadar oldu:26:kilo veren tüm arkadasları kutluyorum şimdiden.:KK19::KK19:

tubicim senin gibi az kilo farkı olan birinde 400 gr başarıdır.
başarılaar tebrikleri canımmmm..

meraba arkadaşlar hepinizi gönülden kutluyorum 100gr bile başarı bence hepiniz çok iyi ilerliyosunuz benimd ekısa zamanda hassas bir tartı edinmem gerek...

meraba arkadaşlar hepinizi gönülden kutluyorum 100gr bile başarı bence hepiniz çok iyi ilerliyosunuz benimd ekısa zamanda hassas bir tartı edinmem gerek...

eliff kıs napıyosun cocuun nasıl?
bu hafta kg verebildin mi ben 1.5 kg vermişim

merhaba herkeseee
anca geldim liste hazırlamaya:KK66::KK66:

meraba canım benim oğlan kalavyeyi ne yaptıysa bozmuş yazamıyorum entera basınca kapanıyor pc
.yapabildiklerimi şöyle anlatayım kısaca.. eskiye nazaran çok azalttım yemeğimi . gereksiz kalori alacağım hiç bişey yemiyorum artık yeşil çayımı içiyorum gittiğim yerlerde gelen tabağa hayır diyebiliyorum sizler için hiç önemli olmayan şeyler bunlar çünkü okuduğum kadarıyla baya düzenli besleniyorsunuz ama benim için baya bir ilerleme : zamanla sizin gibi düzenli ve istikrarlı olabilirm inşallah..
merhaba canım
önemsiz olurmu hiç . elinden geleni yapıyorsun
kendinde yazmışsın öğünlerimi azalttım gereksiz kalori almıyorum diye.ayrıca misafirlikte gelen tabağa dur diyebilmekde bişeydir zamanla kilo verdiğini göreceksin sporunu da yaparsan hepimiz bu şekilde başladık ve yaşam tarzı haline getirdik bu beslenmeyi
karamsar olma ama:KK16::KK16:
estağfurullah, dün sabah bi mesaj yazdım mesai bitimine kadar kimsecikler uğramadı da buraya o bakımdan:KK43: ben nohut detoksunu yaparken çorbanın yanına salata ve sebze yemeklerini çorbanın içine de tuz eklemiştim:KK53: hem de ana öğünlerde 2 kaseiçmiştim (aralarda 1 kase)...yoksa çekilecek gibi değildi:KK50:

merhaba canım nasılsın
evet pek sık uğrayamıyorum buraya malum iş güç:KK6:iş bitincede bilgisayar başına geçmeye sıra gelmiyor eşten:KK1:

kilo bildirimimi de yapayım gelmişken. bugün kahvaltıdan önce bakamdım. dün bakmıştım veee 60,9 kiloyum.400 gram gitti bu hafta:KK66:

kilo vermeye başlamışsın tebrik ederim duraklama bitiyor sanırım:KK8::KK8:
yok cnm ölçüm yaptırmadım ama çok güzel bir diyet ve spor yapıyorum asla aç kalmıyorum her şeyden yiyorum.aylık vermem gereken kilodan fazlasını vermiyorum

bu durumda kastan ve sudan kaybetmediğime eminim..tamamen yağdan gidiyo diye düşünüyorum diğerleriden gitmesinin hiçbi faydası yok zaten çok zararlı ve kısa zamanda da geri alınır.ama ben tamamen yağdan verdiğimi düşünüyorum:KK17::KK17: şimdi regl dönemine girdiğim için vücut şişiyo o yüzden tartılmıycam ..bakalım bitince tartılıp kilo vermiş olmayı bekliyorum:21::21:
maşallah sanada kendini gözlemlemen güzel
listeye ekleyeyim mi seni
istersen haftaya yazayım bu hafta tartılmadıysan...
56.60 bu sabahki kilom.

:KK9::KK9: CANIMCIM SEN 56 9 OLDUKTAN SONRA GEÇEN HAFTA KİLO ALMIŞ GÖZÜKÜYORDUN
58İM DEMİŞTİN
BU HAFTA ALDIĞIN KİLO YU VE ÜSTÜNE DE 300 GR VERDİN
TEBRİK EDERİM AZ VERDİM DİYE DÜŞÜNME CANIMMM
kızlaaar iş geldim burdayımmmmm....:21::21::21::21:
kilo içtimasınaaaa...:KK76::KK76::KK76:
geçen hafta 71.3 kilo idim bu sabah tartıldım 70.8 kiloya düşmüşüm yani tam 1,5 kg vermişim oleyy:KK64::KK64::KK64:
öpüyorum hepiniziii mucks
ohhh ohhh maşallah 1 buçuk kilo ha:KK9:tebrik ederim
ama yanlış yazmışsın 72. 3 kiloydun geçen hafta
buraya göre yarım kilo gözüküyorsun:KK68:
Günaydın kızlaar...
yine geldik bir cuma gününe :KK17:
benim için çok verimli bir hafta değildi... yalnızca 300 gram gitmiş :KK14:
halbuki dün bile 83,6ydı. bugün 83.8 hiç anlamadım :KK43:
sizde durumlar nasıl ??
merhaba patisss
azda olsa gidecek bu kilolar moralini bozma
haftaya daha iyi olacağından eminim:KK16:

sen bildirmeyecen mi hanımefendi:KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
...............başladığı kilo........geçen haftaki ........şimdiki kilo.......hedef kilo............
Zambak3..........86.3......................76.9.................yok.............70.........yok
Patiska...............86......................84.2.................83.8..............70.........300 gr verdi
Nıghtvinglover......92......................84.0.................81 6.............70.........izinli
Elifezgi...............74.......................61.3.................60.9.............55........400 gr vermiş
Çiğdem00.............66.....................64.7..................64.0.............55........gelmedi
Tubiyy................58......................58.0..................56.6.............52.........1. 4 kilo verdi
kaçakkız.............58.......................56.5..................56.5.............54.......gelmedi
Elifff..................68.......................68.....................68.................57......yok
Mountainmist......75........................72.3..................70.8..............60.......1.5 kilo verdi

hatiç22 ve vanilya koruma döneminde

bu haftanın kupa sahibi de mountainmist
tebrik ederim canımmm
ilk haftadan aldın kupayı maşallah
nice kupalara:KK19::KK19:

Tubiyyyy senide ayrıca tebrik ederim sende aldığın kilonun üstüne birde kilo verdin ve
en çok kilo veren 2 kişi oldun:KK19:tebrikler

mrb canım napalım çocuk iyi peşinden koşturup duruyor beni ben kilo veremedim malesef :KK50:amaölçüm yaptım göbek ve basenden 2, kalçadan 1 ,belden 4cm incelmişim canım ama dijital tartım yok kaç gr gitti bilemiyorum sen harikasın tebrikler canım ne güzel vermişin.darısı bana inşallah.
eliff kıs napıyosun cocuun nasıl?
bu hafta kg verebildin mi ben 1.5 kg vermişim

...............başladığı kilo........geçen haftaki ........şimdiki kilo.......hedef kilo............
Zambak3..........86.3......................76.9.................yok.............70.........yok
Patiska...............86......................84.2.................83.8..............70.........300 gr verdi
Nıghtvinglover......92......................84.0.................81 6.............70.........izinli
Elifezgi...............74.......................61.3.................60.9.............55........400 gr vermiş
Çiğdem00.............66.....................64.7..................64.0.............55........gelmedi
Tubiyy................58......................58.0..................56.6.............52.........1. 4 kilo verdi
kaçakkız.............58.......................56.5..................56.5.............54.......gelmedi
Elifff..................68.......................68.....................68.................57......yok
Mountainmist......75........................72.3..................70.8..............60.......1.5 kilo verdi

aşkolsun ben 67 kiloyum şu an detokstan sonra hala aynı kilodayım 67

..............başladığı kilo........geçen haftaki ........şimdiki kilo.......hedef kilo............
Tubiyy................58......................58.0..................56.6.............52.........1. 4 KİLO VERDİ
Elifff..................68.......................68.....................67.................57......1 KİLO VERDİ
Mountainmist......75........................72.3..................70.8..............60.......1.5 KİLO VERDİ

Son düzenleme:
bu haftanın kupa sahibi de mountainmist
tebrik ederim canımmm
ilk haftadan aldın kupayı maşallah
nice kupalara:KK19::KK19:

Tubiyyyy senide ayrıca tebrik ederim sende aldığın kilonun üstüne birde kilo verdin ve
en çok kilo veren 2 kişi oldun:KK19:tebrikler

oleeeeyyy şampion oldum ayy çok sevindimmmm:KK19::KK19::KK19::KK19:

mrb canım napalım çocuk iyi peşinden koşturup duruyor beni ben kilo veremedim malesef :KK50:amaölçüm yaptım göbek ve basenden 2, kalçadan 1 ,belden 4cm incelmişim canım ama dijital tartım yok kaç gr gitti bilemiyorum sen harikasın tebrikler canım ne güzel vermişin.darısı bana inşallah.

canımm en kısa zamanda bir hassas tartı edin. ben bir kilosunu detoks ile verdim dolayısı ile geri almaktan korkuyorum.
500 gramı ondan önce vermiştim zaten.. ama bak incelmeye başlamışsın. terazin hassas olmadığı için verdiğin gramları anlayamıyorsun bence

X