- 31 Mart 2010
- 1.752
- 2
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.681
tubicim bu kadar katı olmana gerek yok ki az zeytinyagı ve bol limonla gayet neşeli salatalar yenebiliyo. ben salatayı çoook özledimsbh:1dilim kepek ekmeği üzerinde krem peynır çok ince+ yeşilçay
ögle:2 yumurta ile yagsız menemen+1dilim kepek ekmeği
aksam: haslama 150 gr tavuk+1dilim kepek ekmeği.
artık cnm yemek yemek bıle ıstemıo sanırım, yagsız menemen ve yagsız salatalar beni hayattan soğuttu
bir de senin kilon benim ideal kilom boyun kaç ki senin ?sbh:1dilim kepek ekmeği üzerinde krem peynır çok ince+ yeşilçay
artık cnm yemek yemek bıle ıstemıo sanırım, yagsız menemen ve yagsız salatalar beni hayattan soğuttu
bir de senin kilon benim ideal kilom boyun kaç ki senin ?
merhaba patis iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyormerhaba kızlar :)
koşu bandında yürüyüşümü yaptım geldim :)
dün yazamadım çünkü pek iyi bi gün değildi sağlıklı beslenmek adına. ama yine de eskiye göre gayet iyiydi... bugün de ertesi gün diyeti uyguladım, hani protein ve suyu arttırma hadisesi...
bu hafta regl olduğum için hiç tartılmadım, merakla cumayı bekliyorum, sanırım o zamana kadar geçer...
siz nasılsınız?
abur cuburu çıkartmakta bişeydiir canımmeraba kimseler takılmıyor bu ara ben de anlatacağım ama zayıflama adına hiç bişey yapamadım malesef sadece eskisi gibi abur cubur gereksiz atıştırmaları çıkarttım hayatımdan..bu da bişeydir benim için.
sbh:1dilim kepek ekmeği üzerinde krem peynır çok ince+ yeşilçay
kilo veriyorum tamamen yağdan kaybettiğime eminimm :) ama bi kaç hafta tartılmıycam.bakalım neler olucakk
merhaba patis iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor
cumaya şişliğin iner inşallah
abur cuburu çıkartmakta bişeydiir canım
zamanla alışırsın
sporunu da ihmal etme bu arada
yemeklerde zeytin yağını kullanabilişrsşn az miktarda
tamamen hayatından çıkarttma bağırsakların kurur bak:)
vücudun yağa da ihtiyacı var
saklatana 1 kaşık zetyin yağı ,sirke, limon ve seversen sarımsak da koy
çok güzel oluyor hem fadalı
estağfurullah, dün sabah bi mesaj yazdım mesai bitimine kadar kimsecikler uğramadı da buraya o bakımdanben burdayımmmm beni kimseden saymıyormusunuzzzz ....:26::26::26::26::26::26:
bugun detoksumun 2. günü hiç bozmadım sadece iki kepekli etimek yedim dayanamadım.
ama resmen işkenceye döndü yarın sabaha kadar zor dayanıcam sabrediyorum
sbh:1dilim kepek ekmeği üzerinde krem peynır çok ince+ yeşilçay
bende 1,67 ama çok iyi senin kilon1.65 boyum.ama bnm yağ dokum çok fazla ,zayıf görünmüyorum
diyet yapıorum onda öyle yazıyor dıye uyuyorum ama :/ o kadar da ck kılo vermıyorum dogrusu.
canım inmiştir sanıyorum , hatta işte dediğim gibi dün şu andan 200 gram daha vermiş görünüyordum...merhaba patis iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor
cumaya şişliğin iner inşallah
tubyy canım hepimize oluyor öle zaman zaman. bu hafta biraz daha rahat bırak kendini istersen... ya da sana iyi gelen bişiler yapmaya çalış. ben mesela sex and the city filmini izliyorum. 40 yaşımda onlar gibi mükemmel görünmek istediğimi tekrarlayıp, motive ediyorum kendimi :) 40 a 15 sene kaldı, şimdiden önlemimizi almak lazım di mi :)))son günlerde motivasyonum düştü sanırım bnm.veremıyorum gibi geliyor.
süpersin o zaman :)meraba canım benim oğlan kalavyeyi ne yaptıysa bozmuş yazamıyorum entera basınca kapanıyor pc
.yapabildiklerimi şöyle anlatayım kısaca.. eskiye nazaran çok azalttım yemeğimi . gereksiz kalori alacağım hiç bişey yemiyorum artık yeşil çayımı içiyorum gittiğim yerlerde gelen tabağa hayır diyebiliyorum sizler için hiç önemli olmayan şeyler bunlar çünkü okuduğum kadarıyla baya düzenli besleniyorsunuz ama benim için baya bir ilerleme : zamanla sizin gibi düzenli ve istikrarlı olabilirm inşallah..
kilo bildirimimi de yapayım gelmişken. bugün kahvaltıdan önce bakamdım. dün bakmıştım veee 60,9 kiloyum.400 gram gitti bu hafta
bende 1,67 ama çok iyi senin kilon
sanırım bayağı zayıf olmak mesela 36 beden giymek istiyorsun
anlaşılır bişiy