Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar...

evet canım gayet dengeli yemişsin
yaşasııın, alkış patiskayaa :)))
canım kolay gelsin. ben de yapmıştım, ayran içine bulgur mercimek vs. ile yapılan di mi? şu an reglim, bittikten sonra belki ben de yaparım :)

Elif canım defter tutmaya ben de başladım, bi haftadır birşeyden bir lokma bile tatsam hemen yazıyorum :) bana da çok faydası oldu.
hadi bakalım bu hafta birincilik çekişmeli olacak desenize :)

kızlar herkes kilo çizelegesi yapsın bence, konuşurken kim kaç kiloda, kimin hedef kilosu kaç bunları görmek daha güzel oluyor, kilo verdikçe çizelgeyi yenilemek ayrı bir güzellik. çizelge yapmak için ayrıntılı bilgi forumda mevzut, kilo çizelgesi nasıl yapılır diye girdiğinizde bulacaksınız, kolay gelsin

inşallah güzelimm

sabah:1dilim kepek ekmeği+1 dilim peynir+form kayısılı çay+1salatalık+1 domates.

ögle:1simit+1 ayran.

ıkındı:yarım paket diyet biskuvı

aksam:6köfte+1dilim kepeklı ekmek+yagsız tuzsuz salata.

2 saat kadar sonra da 1 elma yemeyı düşünüyorum. bu arada da yürüyüş yapmam lzm.50 dk kdr.
lastıkle sıkılaşma hareketleri de yapmak istiyorum. ama eve iş getrdm ve uykum var bunlar nasıl olacak bilmiyorum:26::26:

yılbası cıvarı aldığım 1 kıloyu verdım bıle.insan mutlu oluyor.hedefım 52 ama 55i görsem bıle nasıl sevınırım bılmıyorum, çünkü 55in altında olduğum gunlerı hatrlamıorum bıle

cumaya çok var hedefım yarım kılo daha vermek.

ben bulamadım yapamadım:26:

evet ilkgünüm sona erdi akşama kadar iyiydi ama akşam olunca komşuda bir kaç kurabiye yedim malesef yarın inşallah bozmadan yapabilirim. arkadaşlar çok uğraştım beceremedim kilo çizelgesini biriniz bana anlatsa konuyu bulamadım artı okadar uğraştım yaptım istenilen formatta değil diyo ..

Son düzenleme:
dün sabah: yarım elma
1 kuru kayısı
1 baredak ılık su

kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim kaşar peyniri ve 1 dilim sucuk ile tost yaptım
1 yeşil çay

arada:1 form
saat 1:1 form bisküvi daha

14:00 yarım sandviç ekmek tavuk döner
200 ml ayran

16:1 form bisküvi

18:1 armut

19: 10 kaşık pırasa yemeği
1 kase mercimek çorba
yarım kase yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği

21: 1 armut
gün boyunca 25 dk tempolu yürüyüş

* suyu yeterince içememişim, öğlen ve akşam öğün saatlerim gecikti

ben de ikinci gündeyim dün akşam biraz bozdum kurabiye yedim 3 tane ama bu gün bozmadan yapmayı düşünüyorum bi komşum dün moralimi çok bozdu diğer arkadaşta ben le yaapıyor .o zayıf aslında 50 kilo civarı ama göbeği var.şakayla yemeği özledim falan diye takılıyordu diğeride hemen atladı buna ne diye yaptırıyon zayıf kadın sen kendine bak diyo bana şurda 10 kilo fazlam var insanlardan obez muamelesi görüyorum çok moralim bozuldu yaa..

Son düzenleme:

elifcim insanların dediğine bakma. boşver... onlar konuşsun. sen hedeflerini düşün. bir de bence diyet yaptığımzı etrafa söylemek çok doğru olmuyor. insanlar diyet yaptığımızı duynca yorum yapmaya kalkıyor, vay efendim o kadar ekmek yenir mi , bi de diyette olmasan neler olacak falan... boşver. sen kilo vermeye devam et.herkes ettiği laf kadar değerlidir. benim zor günümde yani kilo aldığım ve moralimin bozuk olduğu günde bana destek olmayanlar hiç bir zaman yanımda olmasınlar değil mi...haaa yanımda olurlarsa zayıfladığım zaman ona göre hava atarım

haklısın canım zaten demeyi düşünmüyordum yakın gördüğüm bir arkadaşa dedim beraber yapıyorduk o yetiştirmiş sağolsun deme diye uyardığım halde ama buda bana ders olsun artık hiç bişeyimi paylaşmayı düşünmüyorum..

bence moralini hiç bozma,kimseye de söyleme.
bnm bi ailem biliyor,bi de yaptıkları kek pastalardan fln yemedıgım için eczanedekiler

onun dışındakı ınsanlar hemen alaycı bakıyor, aman dıyet mı y apıosun bilmemne.

erkek arakdsıma bile söylemıorum, uzaktayız biz, sadece yürüyüş yapıorum sanıo.

burdaki herkesi , kadınlar klubunu bu yüzden sevıyorum.kimse birbirini yargılamdan destekliyor, çıkarları olmadan anlamaya çalışıoruz birbirimizi.

burdakı herkese tekrar tekrar tesekkür ederim o yüzden,siz olmasanız bu kadar karalı olamazdım

sabah: erken kalkıp eve getrdgm işleri tamamlyaıp apar topar cıktıgım için kahvaltı edemedım
kuşluk: yarım paket diyet bisküvi.
ögle:1 kase lıght yogurt+1 dilim kepek ekmeği+1yeşil elma
ikindi: muhtemelen iş güç geçer atlarım ara öğünü.
akşam:3biber dolması+1kase lıght yogurt+yarım dilim kepek ekmeği
gece:yeşilçay+ yeşil elma+parmak boyunda 1 grisini.

kendime eleştirim her zamanki gibi ara öğünlere önem verememek.sürekli evde olunca insanın canı bşyler atıştırmak istiyor.ama çalışınca da yemek saatlerine ve ara öğünlere dikkat edemiyorsun.

diyet yaptığım için mı bilmıyorum, yorgunluk hissim çok fazla.uykum yetmıyor sankı.

haklısın canım kimse kimseyi tanımıyor ama gönülden destek çıkıyor karşında seni tanıyanlar sürekli bişeyler paylaştığın insanlar ise seninle her fırsatta dalga geçiyor verdiğin emekleri küçümsüyor ne yaparsan yap sen böyle kalırsın der gibi imalar yapıp duruyolar onun gibilerin inadına tığ gibi olmak vardı..

sakın kendini üzme, hep beraber vereceğiz cnm, çok kilolu değilsin bnce(çizelgene göre) , fazlalıkları verdiğimizde tığ gibi olacağız zatennnn

senin kadar olsam yeter bana bi yandan umutluyum ama diğer yandan da nerde diyorum okadar zayıflamam imkansız gibi geliyor

merhaba canım eczanedekiler derkeeen ? eczacı mısınız yoksa eczanede mi çalışıyorsunuz efenim?

canım kolay gelsin. ben de yapmıştım, ayran içine bulgur mercimek vs. ile yapılan di mi? şu an reglim, bittikten sonra belki ben de yaparım :)

Elif canım defter tutmaya ben de başladım, bi haftadır birşeyden bir lokma bile tatsam hemen yazıyorum :) bana da çok faydası oldu.
hadi bakalım bu hafta birincilik çekişmeli olacak desenize :)
[/QUOTE]

defter tutmak çkok faydalı bende başlarken öyle başlamıştım
1 günlük yediğimi akşam değerlendiriyordum
yada canım bişey yemek istediğinde defter aklıma geliyordu
1 haftanın sonunda da verdiğim kilo azsa daha az kaçamak yapıyordum
inşallah sende de faydalı olur
haftada bir tartılmak daha iyi olur hergün tartılmak moral bozabilir
daha net bir sonuca ulaşırsın.kolay gelsin canım
elifcim kolay gelsin sanada bizide bilgilendir sonuçtan
inşallah iyi bi sonuç alırsın sende

ayyy o insanları hiç takma kafana
moral bozmak için ellerinden geleni yaparlar çünkü kendilerinin yapamadığını sen yapacaksın da ondan dır .kimseye sölemeseydin keşke
herşeyi evinde yapıyorsun nasılsa.onların yanında da azcık yersin gelince sporunu yapar sın olur biter
dün gezmedeydim bende arkadaşlarla
önceden ben onlardan kilolşuydum şimdi her gördüklerinde kaç kilosun neler yaptın benden zayıf olmuşsun gibi şeyler söylüyorlar
belkide onlara inat ben bu kadar azimlendim ve başardım
sakın moralini bozma onlara inat sende başaracaksın
elinden geleni yapıyorsun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…