- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.641
yaşasııın, alkış patiskayaa :)))evet canım gayet dengeli yemişsin
canım kolay gelsin. ben de yapmıştım, ayran içine bulgur mercimek vs. ile yapılan di mi? şu an reglim, bittikten sonra belki ben de yaparım :)günaydın arkadaşlar benim bu gün detoks günüm sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 zeytin yarım domates peyaz peynir ve haşlanmış bir yumurta ile kahvaltımı yaptım malesef bir saat gecikmeli kahvaltı ile başladım platesimide yaptım ilk çorbadan sonra yeşil çayımıda içeceğim bakallım baya umutluyum inşallah bu sefer işe yarayacak..u
selam kızlar.geçen hafta kilomu korudum. yılbaşı haftasonu kaçamakları abartmış olduğum için salı gününden itibaren yediklerimi baya bi azalttım, cuma gününe kilo almadan çıktım bu şekilde. ve bahsetmiştim sanırım defter tutmaya başladım, yediklerimi yazıyorum. bu şekilde daha az kaçamak yapıyorum. bir de son zamanlarda çok sık tartılıyordum bunu haftada 1e indirdim. cuma sabahları tartılıyorum ve heyecanla cuma sabahını bekliyorum.
bu hafta birinci ben olucam
selam kızlar.geçen hafta kilomu korudum. yılbaşı haftasonu kaçamakları abartmış olduğum için salı gününden itibaren yediklerimi baya bi azalttım, cuma gününe kilo almadan çıktım bu şekilde. ve bahsetmiştim sanırım defter tutmaya başladım, yediklerimi yazıyorum. bu şekilde daha az kaçamak yapıyorum. bir de son zamanlarda çok sık tartılıyordum bunu haftada 1e indirdim. cuma sabahları tartılıyorum ve heyecanla cuma sabahını bekliyorum.
kızlar herkes kilo çizelegesi yapsın bence, konuşurken kim kaç kiloda, kimin hedef kilosu kaç bunları görmek daha güzel oluyor, kilo verdikçe çizelgeyi yenilemek ayrı bir güzellik. çizelge yapmak için ayrıntılı bilgi forumda mevzut, kilo çizelgesi nasıl yapılır diye girdiğinizde bulacaksınız, kolay gelsin
ben de ikinci gündeyim dün akşam biraz bozdum kurabiye yedim 3 tane ama bu gün bozmadan yapmayı düşünüyorum bi komşum dün moralimi çok bozdu diğer arkadaşta ben le yaapıyor .o zayıf aslında 50 kilo civarı ama göbeği var.şakayla yemeği özledim falan diye takılıyordu diğeride hemen atladı buna ne diye yaptırıyon zayıf kadın sen kendine bak diyo bana şurda 10 kilo fazlam var insanlardan obez muamelesi görüyorum çok moralim bozuldu yaa..
ben de ikinci gündeyim dün akşam biraz bozdum kurabiye yedim 3 tane ama bu gün bozmadan yapmayı düşünüyorum bi komşum dün moralimi çok bozdu diğer arkadaşta ben le yaapıyor .o zayıf aslında 50 kilo civarı ama göbeği var.şakayla yemeği özledim falan diye takılıyordu diğeride hemen atladı buna ne diye yaptırıyon zayıf kadın sen kendine bak diyo bana şurda 10 kilo fazlam var insanlardan obez muamelesi görüyorum çok moralim bozuldu yaa..
haklısın canım kimse kimseyi tanımıyor ama gönülden destek çıkıyor karşında seni tanıyanlar sürekli bişeyler paylaştığın insanlar ise seninle her fırsatta dalga geçiyor verdiğin emekleri küçümsüyor ne yaparsan yap sen böyle kalırsın der gibi imalar yapıp duruyolar onun gibilerin inadına tığ gibi olmak vardı..bence moralini hiç bozma,kimseye de söyleme.
bnm bi ailem biliyor,bi de yaptıkları kek pastalardan fln yemedıgım için eczanedekiler
onun dışındakı ınsanlar hemen alaycı bakıyor, aman dıyet mı y apıosun bilmemne.
erkek arakdsıma bile söylemıorum, uzaktayız biz, sadece yürüyüş yapıorum sanıo.
burdaki herkesi , kadınlar klubunu bu yüzden sevıyorum.kimse birbirini yargılamdan destekliyor, çıkarları olmadan anlamaya çalışıoruz birbirimizi.
burdakı herkese tekrar tekrar tesekkür ederim o yüzden,siz olmasanız bu kadar karalı olamazdım
haklısın canım kimse kimseyi tanımıyor ama gönülden destek çıkıyor karşında seni tanıyanlar sürekli bişeyler paylaştığın insanlar ise seninle her fırsatta dalga geçiyor verdiğin emekleri küçümsüyor ne yaparsan yap sen böyle kalırsın der gibi imalar yapıp duruyolar onun gibilerin inadına tığ gibi olmak vardı..
bence moralini hiç bozma,kimseye de söyleme.
bnm bi ailem biliyor,bi de yaptıkları kek pastalardan fln yemedıgım için eczanedekiler
onun dışındakı ınsanlar hemen alaycı bakıyor, aman dıyet mı y apıosun bilmemne.
erkek arakdsıma bile söylemıorum, uzaktayız biz, sadece yürüyüş yapıorum sanıo.
burdaki herkesi , kadınlar klubunu bu yüzden sevıyorum.kimse birbirini yargılamdan destekliyor, çıkarları olmadan anlamaya çalışıoruz birbirimizi.
burdakı herkese tekrar tekrar tesekkür ederim o yüzden,siz olmasanız bu kadar karalı olamazdım
haftada bir tartılmak daha iyi olur hergün tartılmak moral bozabilirselam kızlar.geçen hafta kilomu korudum. yılbaşı haftasonu kaçamakları abartmış olduğum için salı gününden itibaren yediklerimi baya bi azalttım, cuma gününe kilo almadan çıktım bu şekilde. ve bahsetmiştim sanırım defter tutmaya başladım, yediklerimi yazıyorum. bu şekilde daha az kaçamak yapıyorum. bir de son zamanlarda çok sık tartılıyordum bunu haftada 1e indirdim. cuma sabahları tartılıyorum ve heyecanla cuma sabahını bekliyorum.
elifcim kolay gelsin sanada bizide bilgilendir sonuçtanteşekkür ederim canım kolaylık dileyin bana iki kase yedim 12.00 ,14.00 ,de şimdi canım neler istiyor ama bozmak yok tabiki tuz atmadığım için biraz tansiyonum düşüyor galiba .su içiyorum bolca bakalım sabah tartıldım yarında yapıp çarşamba sabahımı tartılmam gerekiyor..