- 31 Aralık 2010
- 5.225
- 22.498
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.661
amaniiiiiiiiiiiiiiiiin afedersiniz saçma sapan bişi olmus bu......:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de ikinci gündeyim dün akşam biraz bozdum kurabiye yedim 3 tane ama bu gün bozmadan yapmayı düşünüyorum bi komşum dün moralimi çok bozdu diğer arkadaşta ben le yaapıyor .o zayıf aslında 50 kilo civarı ama göbeği var.şakayla yemeği özledim falan diye takılıyordu diğeride hemen atladı buna ne diye yaptırıyon zayıf kadın sen kendine bak diyo bana şurda 10 kilo fazlam var insanlardan obez muamelesi görüyorum çok moralim bozuldu yaa..
senin kadar olsam yeter bana bi yandan umutluyum ama diğer yandan da nerde diyorum okadar zayıflamam imkansız gibi geliyor
elifcim nasılsın arkadaşım. süper gidiyorsun bence. hani yukarda tubiyy arkadaşımıza keşke senin kadar olsam bu kadar kg verdiğimi düşünemiyorum bile demişsin ya. bende senin kilonda olmayı düşünemiyorum buna ne dersin
kendine iyi bak.. kimseye bir şey söylememek konusunda daha önce yzmıştım buraya. bende işyerindekilere sadece dikkat ediyorum dedim. verdiğim 2 bucuk kilo başarı geldi. hatta yemekçi abla sen kg mu verdin dedi. beni her gün görmesine rağmen çok sevindim. ahh şu 60 lı kiloları bir görebilsemm.
yogurtlu ayran aşı detoksunu yapmayı planlıyorum. konu ile ilgili forumları yazıları iyice okudum.bmi katsayıma göre kilolu olduğum için ayda iki kez yapabilirmişim. şu iş seyahati düzenimi bozacak ama ondna önce en azından şu detoksu yapayım da belki kg veririm moralim düzelir :81::81::81:
imkansız değil vazgeçmeyen başarır. diyete ara verebilrsin umutlarını erteleyebilirsin bir kaç hafta, ama yapman gereken doğru şeylere tekrar başlarsan kilo verirsin. bak bundan 1 yıl önce tam bu zamanlar 70 kilonun üzerindeydim.2009 şubatında 69 kilo olarak doğumdan çıkmış, ekim kasım aylarında ise kilo vermek şöyle dursun 74 kiloya yükselmiştim. 2009 aralık ayında kendime çeki düzen vermeye karar verdim. ne yaptım ettim yavaş yavaş o kilolardan kurtuldum. şimdi 62yim. 3 aydır bu kilodayım, kilo vermem durdu malesef. ama bu barajı da kırıcam Allahın izniyle. 1 yıl geçti...aceleciler için çok uzun bi zaman...bazıları burun kıvırıyo 'peeeeh o kiloyu ben 2 ayda veririm 'diye...kimin umurunda... sürekli kilom aşağıya doğru ilerlediği için 69a düşünce de 67 olunca da 65 kiloyken de ve şimdi yerimde saysam da sürekli tebrik alıyorum.böyle işte...önemli olan moral ve motivasyonu bozmamak.devam etmek...54 kiloya ulaşınca başarı hikayeme bunu da eklicem aylarca kilo veremediğimi
merhaba canım eczanedekiler derkeeen ? eczacı mısınız yoksa eczanede mi çalışıyorsunuz efenim?
imkansız değil vazgeçmeyen başarır. diyete ara verebilrsin umutlarını erteleyebilirsin bir kaç hafta, ama yapman gereken doğru şeylere tekrar başlarsan kilo verirsin. bak bundan 1 yıl önce tam bu zamanlar 70 kilonun üzerindeydim.2009 şubatında 69 kilo olarak doğumdan çıkmış, ekim kasım aylarında ise kilo vermek şöyle dursun 74 kiloya yükselmiştim. 2009 aralık ayında kendime çeki düzen vermeye karar verdim. ne yaptım ettim yavaş yavaş o kilolardan kurtuldum. şimdi 62yim. 3 aydır bu kilodayım, kilo vermem durdu malesef. ama bu barajı da kırıcam Allahın izniyle. 1 yıl geçti...aceleciler için çok uzun bi zaman...bazıları burun kıvırıyo 'peeeeh o kiloyu ben 2 ayda veririm 'diye...kimin umurunda... sürekli kilom aşağıya doğru ilerlediği için 69a düşünce de 67 olunca da 65 kiloyken de ve şimdi yerimde saysam da sürekli tebrik alıyorum.böyle işte...önemli olan moral ve motivasyonu bozmamak.devam etmek...54 kiloya ulaşınca başarı hikayeme bunu da eklicem aylarca kilo veremediğimi
oo süper işte eliffcim kilo vermişsin. büyük ihtimalle fazla suyu vermişsindir ama hafifleme hafiflemedir değil mi ?günaydın arkadaşlar dün detoksum bitti saat 17.00 den sonra hiç canım istemedi yiyemedim bi tane simit yedim peynirle 2 bardak çay içtim yani akşam bozdum deyim ama bozmama ragmen 68 den 66 yı bile gördüm ama sonra 66.500e doğru ilerledi yani 1.500kg vermişim ama sanki yarın olunca tekrar 68 olacak gibi hissediyorum
sağol canım teşekkür ederim evet bunu koruyarak kilo vermem gerek artık sanada kolay gelsin canımmm başarılar bakalım sen ne kadar vereceksin ..
oo süper işte eliffcim kilo vermişsin. büyük ihtimalle fazla suyu vermişsindir ama hafifleme hafiflemedir değil mi ?
şimdi den sonra dikkat edip bu kglar geri almaman lazım. bende bugün başladım. ikinci çorbamı 11,30 da yedim ama tok tutmuyor paso su gidiyor. yarınki çorbayı daha az sulu yapacam. taneleri gelmiyor dökünce şişeden. işyerinde olduğum içim cam şişede getirdim karışımı[/QUOTE
kolay gelsin canım sanada
inşallah s4ende de faydalı olur
tebrik ederim 4elifcimgünaydın arkadaşlar dün detoksum bitti saat 17.00 den sonra hiç canım istemedi yiyemedim bi tane simit yedim peynirle 2 bardak çay içtim yani akşam bozdum deyim ama bozmama ragmen 68 den 66 yı bile gördüm ama sonra 66.500e doğru ilerledi yani 1.500kg vermişim ama sanki yarın olunca tekrar 68 olacak gibi hissediyorum
bu motivasyonla şimdi dahada iyii ilerlersin
Tubiyy cim işte bu topicte detayları bulabilirsin.kızlar nasıl bı detoks bu?
ben de bı denesem mı.aslında saglık için de ıstıyorum detoks yapmak, ama diyet yaparken bıle cok halsz kalıorum, acaba detoksta sadece sıvı yersem noluur??
hoşgedin patiskacım süpper ohh sporunu da yapmışsın. bende ögünümü zamanında alamadığım için az baş ağrısı var ama iyiyim umarım sende iyisinmerhaba kızlar :)
koşu bandında yürüyüşümü yaptım geldim :)
dün yazamadım çünkü pek iyi bi gün değildi sağlıklı beslenmek adına. ama yine de eskiye göre gayet iyiydi... bugün de ertesi gün diyeti uyguladım, hani protein ve suyu arttırma hadisesi...
bu hafta regl olduğum için hiç tartılmadım, merakla cumayı bekliyorum, sanırım o zamana kadar geçer...
siz nasılsınız?