Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Dilekcim kendine kastın mı var. Neden böyle yaptın?:96:
Yarından itibaren sen kendine dur de

Son düzenleme:
evet kizim var o yuzden evde bulunduruyorum,en kotusude bu zaten dolabi acinca beni ye diyor....

Allah bağışlasın ramaskacım. Aslında çocukları da aburcubura, kola vs. alıştırmamak lazım ama
o kadar çok çeşit var ki biz bile birinden kaçarsak öbürüne yakalanıyoruz bazen. Çocuklar ne yapsın

selam herkese
sonunda dönebldim
arada ne kaçamklar ne kaçamaklar
ama kilo amadım
metabolizmam hızlanmış
birde arada çok hast oldum
faranjit grip
okuldan mikrop kaptık bağırsak mide enfeksiyonu
yeni geldim kedime
artık yazacam yineyediklerimi
burası olmadan olmuyo
yeme düzenim oluştu resmen herşeyden tadarakta zayıflanabildiğimi gördüm
binbirrenk e teşekkür ediyorum

kac kilo kaybettin ?????

sagol canim.kizimada kontrollu yediriyorum zaten.gunde 1 tane abur cubur hakki var.

sagol canim.kizimada kontrollu yediriyorum zaten.gunde 1 tane abur cubur hakki var.

hosgeldin.bende yeni geldim.bugun 3.gunumdu.kolay gelsin....

oooo nurcummmm yüzünü gören cennetlik nerelerdesin sennn
biz sana dedik bizi bırakırsan kilo veremezsinnn
şaka bi yana geçmiş olsun canımmm
seni aramızda görmek güzelll kilo almadan dönmen de ayrıca güzelll

hogeldin çiğdemcimm

Selaaaaam herkeseeeee... Nasılsınız? Bayadır giremedim. Yaklaşık 700 küsür sayfa yazmışsınız ben yokken. Herkesin keyfi nasıl? Umarım herkes istediği kiloya daha yaklaşmıştır.

kizlar gunaydin. benim klasik kahvalti.cay 3 zeytin lavas yesillik.peynir.oglen 5 kucuk kofte,3 dilim kizarmis patates.yesillik.1 bardak kefir 1 dilim ekmek.ara yesil cay yesil elma.aksamida ekmeksiz corba salatayla gecirirsem gunu kurtaririm heralde.
kofteler kucuktu ama 5 cok degildir umarim.patatesinde sadece 3dilim tadina baktim.....yarin tartilma gunu ins.kilo vermisimdir....eger verirsem bana moral olur.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…