- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.121
selam hanimlar,
bu hafta artik her nedense hic vicdan azabi cekmeden neler yedim neler..
haftayi 4 aydir yemedigim hamur isleri ile actim
yine 4 aydir eve almadigim cikolatalarla devam ettim..
Gerci bir paketi uc gunde anca bitirebildim gecti hevesim falan..
valla simdiden itiraf ediyim yarin da pizza yiycem
cocuklar pizza diye kafamin etini yiyor o öyle buram buram firinda kokusu ile yukselirken kayitsiz kalamam de mi..
ama cuma gunu tarti mi bana ihanet etmis gözukcek ben mi ona bilmem artikim..
biri beni durdursun
evet kizim var o yuzden evde bulunduruyorum,en kotusude bu zaten dolabi acinca beni ye diyor....
selam herkese
sonunda dönebldim
arada ne kaçamklar ne kaçamaklar
ama kilo amadım
metabolizmam hızlanmış
birde arada çok hast oldum
faranjit grip
okuldan mikrop kaptık bağırsak mide enfeksiyonu
yeni geldim kedime
artık yazacam yineyediklerimi
burası olmadan olmuyo
yeme düzenim oluştu resmen herşeyden tadarakta zayıflanabildiğimi gördüm
binbirrenk e teşekkür ediyorum
hosgeldinkac kilo kaybettin ?????
sagol canim.kizimada kontrollu yediriyorum zaten.gunde 1 tane abur cubur hakki var.Allah bağışlasın ramaskacım. Aslında çocukları da aburcubura, kola vs. alıştırmamak lazım ama
o kadar çok çeşit var ki biz bile birinden kaçarsak öbürüne yakalanıyoruz bazen. Çocuklar ne yapsın
sagol canim.kizimada kontrollu yediriyorum zaten.gunde 1 tane abur cubur hakki var.Allah bağışlasın ramaskacım. Aslında çocukları da aburcubura, kola vs. alıştırmamak lazım ama
o kadar çok çeşit var ki biz bile birinden kaçarsak öbürüne yakalanıyoruz bazen. Çocuklar ne yapsın
moral bozuk seytandiyor simdi 100 gr cikolata tam sana göre iyi gelcek filan
ben indirmeden izlenildigini bilmiyordum....su lesli merak ettim kizlar videolari satin mi aldiniz yada nettenmi bakiyorsunuz[/QUOTE
google ye leslie sensone yürü ve incel yaz karşına çıkar tatlım 5 mil e kadar videolar var ben ordan izliyorum
istersen indiredebilirsin(wolk at home)
şimdi de izleye izleye hareketleri öğrendim
müziği açıp aynanın karşısında kendim yapıyorumbende yavas yavas arttirmayi dusunuyordum milleri .artik ordan izlerim....
kac kilo kaybettin ?????
hosgeldin.bende yeni geldim.bugun 3.gunumdu.kolay gelsin....herkese merhabalar geçen haftadan beri takip ediyorum yazdıklarınızı veee bende diyete başladım bugünle beraber 4 gün oluyor...yediklerimi genel olarak yazayım ;genelde sabah kahvaltısı yapmıyorum kalkınca bi bardak sirkeli limonlu ılık su 2 adet kayısı,1 kuru incir 2 hurma yiyorum,ilk iki gün öğlen bişey yemedim,akşamsa salata ve bir tabak sabze yemekleriyle geçiştirm aralarda sadece yeşil çay ve liptonun kiraz saplı çayını içiyorum,bu öğlen aşure yedim bi porsiyon ve vijdan azabından duramıyorum hala...bu arada kilom 66 hedefimse 55..... çok azimli başladım diyete inş bu şekilde gider...
sende hosgeldin.bende yeni baslayanlardanim.kolay gelsin....ben çok vermedim 72 de 69 a düştüm
1.50 ayda verdim
sonra geri almadım
1 aydan uzun bi süredir çok dikkat etmiyorum
şimdi tekrar başlayacamm
selam herkese
sonunda dönebldim
arada ne kaçamklar ne kaçamaklar
ama kilo amadım
metabolizmam hızlanmış
birde arada çok hast oldum
faranjit grip
okuldan mikrop kaptık bağırsak mide enfeksiyonu
yeni geldim kedime
artık yazacam yineyediklerimi
burası olmadan olmuyo
yeme düzenim oluştu resmen herşeyden tadarakta zayıflanabildiğimi gördüm
binbirrenk e teşekkür ediyorum
herkese merhabalar geçen haftadan beri takip ediyorum yazdıklarınızı veee bende diyete başladım bugünle beraber 4 gün oluyor...yediklerimi genel olarak yazayım ;genelde sabah kahvaltısı yapmıyorum kalkınca bi bardak sirkeli limonlu ılık su 2 adet kayısı,1 kuru incir 2 hurma yiyorum,ilk iki gün öğlen bişey yemedim,akşamsa salata ve bir tabak sabze yemekleriyle geçiştirm aralarda sadece yeşil çay ve liptonun kiraz saplı çayını içiyorum,bu öğlen aşure yedim bi porsiyon ve vijdan azabından duramıyorum hala...bu arada kilom 66 hedefimse 55..... çok azimli başladım diyete inş bu şekilde gider...
Dilekcim kendine kastın mı var. Neden böyle yaptın?:96:
Yarından itibaren sen kendine dur de