Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

selam hanimlar,

bu hafta artik her nedense hic vicdan azabi cekmeden neler yedim neler..:KK30:

haftayi 4 aydir yemedigim hamur isleri ile actim

yine 4 aydir eve almadigim cikolatalarla devam ettim..
Gerci bir paketi uc gunde anca bitirebildim gecti hevesim falan..

valla simdiden itiraf ediyim yarin da pizza yiycem
cocuklar pizza diye kafamin etini yiyor o öyle buram buram firinda kokusu ile yukselirken kayitsiz kalamam de mi..

ama cuma gunu tarti mi bana ihanet etmis gözukcek ben mi ona bilmem artikim..

biri beni durdursun:emir_bebek:

:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK45::KK45::KK45::KK45:

Dilekcim kendine kastın mı var. Neden böyle yaptın?:96:
Yarından itibaren sen kendine dur de

Son düzenleme:
evet kizim var o yuzden evde bulunduruyorum,en kotusude bu zaten dolabi acinca beni ye diyor....

Allah bağışlasın ramaskacım. Aslında çocukları da aburcubura, kola vs. alıştırmamak lazım ama
o kadar çok çeşit var ki biz bile birinden kaçarsak öbürüne yakalanıyoruz bazen. Çocuklar ne yapsın:KK1:

selam herkese
sonunda dönebldim
arada ne kaçamklar ne kaçamaklar
ama kilo amadım
metabolizmam hızlanmış
birde arada çok hast oldum
faranjit grip
okuldan mikrop kaptık bağırsak mide enfeksiyonu
yeni geldim kedime
artık yazacam yineyediklerimi
burası olmadan olmuyo
yeme düzenim oluştu resmen herşeyden tadarakta zayıflanabildiğimi gördüm :KK49:
binbirrenk e teşekkür ediyorum

selam herkese
sonunda dönebldim
ama kilo amadım
metabolizmam hızlanmış
faranjit grip
yeni geldim kedime
burası olmadan olmuyo

kac kilo kaybettin ?????

Allah bağışlasın ramaskacım. Aslında çocukları da aburcubura, kola vs. alıştırmamak lazım ama
o kadar çok çeşit var ki biz bile birinden kaçarsak öbürüne yakalanıyoruz bazen. Çocuklar ne yapsın:KK1:
sagol canim.kizimada kontrollu yediriyorum zaten.gunde 1 tane abur cubur hakki var.

sagol canim.kizimada kontrollu yediriyorum zaten.gunde 1 tane abur cubur hakki var.:emir_bebek:

su lesli merak ettim kizlar videolari satin mi aldiniz yada nettenmi bakiyorsunuz :KK68:[/QUOTE

google ye leslie sensone yürü ve incel yaz karşına çıkar tatlım 5 mil e kadar videolar var ben ordan izliyorum
istersen indiredebilirsin(wolk at home)
şimdi de izleye izleye hareketleri öğrendim
müziği açıp aynanın karşısında kendim yapıyorum
ben indirmeden izlenildigini bilmiyordum....:KK71:bende yavas yavas arttirmayi dusunuyordum milleri .artik ordan izlerim....:KK76:

herkese merhabalar geçen haftadan beri takip ediyorum yazdıklarınızı veee bende diyete başladım bugünle beraber 4 gün oluyor...yediklerimi genel olarak yazayım ;genelde sabah kahvaltısı yapmıyorum kalkınca bi bardak sirkeli limonlu ılık su 2 adet kayısı,1 kuru incir 2 hurma yiyorum,ilk iki gün öğlen bişey yemedim,akşamsa salata ve bir tabak sabze yemekleriyle geçiştirm aralarda sadece yeşil çay ve liptonun kiraz saplı çayını içiyorum,bu öğlen aşure yedim bi porsiyon ve vijdan azabından duramıyorum hala...bu arada kilom 66 hedefimse 55..... çok azimli başladım diyete inş bu şekilde gider...
hosgeldin.bende yeni geldim.bugun 3.gunumdu.kolay gelsin....

selam herkese
sonunda dönebldim
ama kilo amadım
metabolizmam hızlanmış
faranjit grip
yeni geldim kedime
burası olmadan olmuyo

oooo nurcummmm yüzünü gören cennetlik nerelerdesin sennn
biz sana dedik bizi bırakırsan kilo veremezsinnn:KK74::KK74:
şaka bi yana geçmiş olsun canımmm
seni aramızda görmek güzelll kilo almadan dönmen de ayrıca güzelll:KK71:

herkese merhabalar geçen haftadan beri takip ediyorum yazdıklarınızı veee bende diyete başladım bugünle beraber 4 gün oluyor...yediklerimi genel olarak yazayım ;genelde sabah kahvaltısı yapmıyorum kalkınca bi bardak sirkeli limonlu ılık su 2 adet kayısı,1 kuru incir 2 hurma yiyorum,ilk iki gün öğlen bişey yemedim,akşamsa salata ve bir tabak sabze yemekleriyle geçiştirm aralarda sadece yeşil çay ve liptonun kiraz saplı çayını içiyorum,bu öğlen aşure yedim bi porsiyon ve vijdan azabından duramıyorum hala...bu arada kilom 66 hedefimse 55..... çok azimli başladım diyete inş bu şekilde gider...

hogeldin çiğdemcimm:KK71:

Selaaaaam herkeseeeee... :KK3: :KK3: :KK3: Nasılsınız? Bayadır giremedim. :KK17: Yaklaşık 700 küsür sayfa yazmışsınız ben yokken. :KK9: Herkesin keyfi nasıl? Umarım herkes istediği kiloya daha yaklaşmıştır. :KK16:

kizlar gunaydin. benim klasik kahvalti.cay 3 zeytin lavas yesillik.peynir.oglen 5 kucuk kofte,3 dilim kizarmis patates.yesillik.1 bardak kefir 1 dilim ekmek.ara yesil cay yesil elma.aksamida ekmeksiz corba salatayla gecirirsem gunu kurtaririm heralde.
kofteler kucuktu ama 5 cok degildir umarim.patatesinde sadece 3dilim tadina baktim.....yarin tartilma gunu ins.kilo vermisimdir....eger verirsem bana moral olur.......:KK76:

X