Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

iyi akşamlar kızlar

bugün yediklerimi yazayım
kahvaltı da tost yedim
çeyrek ekmek kadardı tostum
arada 1 elma ve form çayı
öğlen 1 kase çorba
arada 1 mandalin
akşam çorba 4 yemek kaşığı kıymalı domatesli makarna 1 bardak ayran
birazdan da ayva yiycem
bugünlük bu kadar

gunaydin kizlar.kahvaltida cay lavas yesillik 1 haslanmis yumurtanin beyazi,3 zeytin ve 3 yemek kasigi lor,..arada yesil elma ve yesil cay.oglen ve aksam icin corba yarim porsiyon sebze yemegi ,yogurt ve 1er dilim ekmek.ikindide yesil elma ve yesil cay.....spor olarak leslie yapiyorum.merdiven kismina hala: gecemedim.gunde en az 2 litre de su iciyorum:KK68:

kizlar yemediklerimide yazayim: sabah kahvaltisinda cikolatali ve recelli ekmek ogleden sonra 1 buyuk bardak kola aksam ustu dolapta duran beni ye diyen cikolatalardan yemedim.benim icin basari bu.........'::nazar:

tebrik ederim:KK9:, ilerleyen dönemde onları zevkle yememeye devam edeceksin. bir de katı yasklar koymayınca daha iyi oluyor. evimde 1 kuçük kutu napoliten çikolata duruyor. canım çok isterse türk kahvesinin yanında yiyorum. kutuda 10 tane var, tanesi 3,3 gram. eve alalı 2 haftayı geçti.ama duruyor işte...sürekli elimin altında, ye beni ye beni dese de kendimi naza çekiyorum yemiyorum:KK53:

dün akşam yediklerim:
5-6 kaşık haşlanmış nohut ve 1 kase yoğurdu karıştırıp sulandırdım , kendime yoğurtlu ılık bir çorba yaptım
çeyrek demet pazı kavurması (yarım yumurta ve 1 tatlı kaşığı yağ vardı)
çocuğumun bakıcısı beni eve davet edince mamalarımı ona götrdüm:KK1:
2 kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk göğsü yedim

araöğün:3-4 minik mandalina

-----
bu sabah oruca niyetlendim
sahur:350 ml süt
2 çay kaşığı bal
2 adet sıkmalık portakal
.....
sabah da 15 dakika tempolu yürüdüm. bugün yürüyüş günüm öğle arası da yürüyüş yaparım.[/COLOR]

gunaydin kizlar.kahvaltida cay lavas yesillik 1 haslanmis yumurtanin beyazi,3 zeytin ve 3 yemek kasigi lor,..arada yesil elma ve yesil cay.oglen ve aksam icin corba yarim porsiyon sebze yemegi ,yogurt ve 1er dilim ekmek.ikindide yesil elma ve yesil cay.....spor olarak leslie yapiyorum.merdiven kismina hala: gecemedim.gunde en az 2 litre de su iciyorum:KK68:

hoşgeldin ramaska:KK16:
gayet iyi gidiyorsun kolay gelsin:KK6:

dün akşam yediklerim:
5-6 kaşık haşlanmış nohut ve 1 kase yoğurdu karıştırıp sulandırdım , kendime yoğurtlu ılık bir çorba yaptım
çeyrek demet pazı kavurması (yarım yumurta ve 1 tatlı kaşığı yağ vardı)
çocuğumun bakıcısı beni eve davet edince mamalarımı ona götrdüm:KK1:
2 kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk göğsü yedim

araöğün:3-4 minik mandalina

-----
bu sabah oruca niyetlendim
sahur:350 ml süt
2 çay kaşığı bal
2 adet sıkmalık portakal
.....
sabah da 15 dakika tempolu yürüdüm. bugün yürüyüş günüm öğle arası da yürüyüş yaparım.[/COLOR]

canım iyi gidiyosunda bu gün için söylüyorum sahurda z yemişsin
hatta hiç yememişsin içmişsin:):KK6:bide yürüyüş yapınca enerjin iyice gidecek halsiz kalırsın dikkat et:21:

tebrik ederim:KK9:, ilerleyen dönemde onları zevkle yememeye devam edeceksin. bir de katı yasklar koymayınca daha iyi oluyor. evimde 1 kuçük kutu napoliten çikolata duruyor. canım çok isterse türk kahvesinin yanında yiyorum. kutuda 10 tane var, tanesi 3,3 gram. eve alalı 2 haftayı geçti.ama duruyor işte...sürekli elimin altında, ye beni ye beni dese de kendimi naza çekiyorum yemiyorum:KK53:
sanada :nazar:ins.hep boyle devam eder....:KK61:

ben daha once duzenli yapmayi basaramamistim.simdi duzenli yapmaya basladim.adim adim saglik bolumunde spor paylasim alaninda 2 tane video var.yaklasik 30 dakika 2mil yapiyor.oradan yapiyorum simdilik.yavas yavas milleri arttiricam.

su lesli merak ettim kizlar videolari satin mi aldiniz yada nettenmi bakiyorsunuz :KK68:[/QUOTE

google ye leslie sensone yürü ve incel yaz karşına çıkar tatlım 5 mil e kadar videolar var ben ordan izliyorum
istersen indiredebilirsin(wolk at home)
şimdi de izleye izleye hareketleri öğrendim
müziği açıp aynanın karşısında kendim yapıyorum

herkese merhabalar geçen haftadan beri takip ediyorum yazdıklarınızı veee bende diyete başladım bugünle beraber 4 gün oluyor...yediklerimi genel olarak yazayım ;genelde sabah kahvaltısı yapmıyorum kalkınca bi bardak sirkeli limonlu ılık su 2 adet kayısı,1 kuru incir 2 hurma yiyorum,ilk iki gün öğlen bişey yemedim,akşamsa salata ve bir tabak sabze yemekleriyle geçiştirm aralarda sadece yeşil çay ve liptonun kiraz saplı çayını içiyorum,bu öğlen aşure yedim bi porsiyon ve vijdan azabından duramıyorum hala...bu arada kilom 66 hedefimse 55..... çok azimli başladım diyete inş bu şekilde gider...

Merhaba Çiğdem. İlk açılışı burada yapmışsın hayırlı olsun. Günlük yediklerini ve sporunu yazarsan bilgi alışverişi ile kilolarını verirsin inşallah.
Öncelikle ilk sayfamızdaki 5 kuralımızı okuyup başlarsan daha iyi uyum sağlarsın.
Bugün yediklerini yazmışsın tabi eksiklerin var. Örn: Öğün atlamamalısın. Burada yapılan diyet değil, sağlıklı beslenme sistemini düzenlemek.
Neyse zamanla her şey düzene girer.
Kolaylıklar diliyorum.:KK71:

yorum için teşekkürler binbirrenk:))
evet ara öğün sorunum var malesef:KK43:(öğretmenim ve okul ortamında ara öğünde sıkıntı yaşıyorum buyüzden anck meyve yiyebiliyorum,akşamları 20 dakka spor yapıyorum bu süre yetersiz biliyorum ama zamanla süreyi arttıracağım

evet ara öğün sorunum var malesef:KK43:(öğretmenim ve okul ortamında ara öğünde sıkıntı yaşıyorum buyüzden anck meyve yiyebiliyorum,akşamları 20 dakka spor yapıyorum bu süre yetersiz biliyorum ama zamanla süreyi arttıracağım inş

selam hanimlar,

bu hafta artik her nedense hic vicdan azabi cekmeden neler yedim neler..:KK30:

haftayi 4 aydir yemedigim hamur isleri ile actim

yine 4 aydir eve almadigim cikolatalarla devam ettim..
Gerci bir paketi uc gunde anca bitirebildim gecti hevesim falan..

valla simdiden itiraf ediyim yarin da pizza yiycem
cocuklar pizza diye kafamin etini yiyor o öyle buram buram firinda kokusu ile yukselirken kayitsiz kalamam de mi..

ama cuma gunu tarti mi bana ihanet etmis gözukcek ben mi ona bilmem artikim..

biri beni durdursun:emir_bebek:

evet ara öğün sorunum var malesef:KK43:(öğretmenim ve okul ortamında ara öğünde sıkıntı yaşıyorum buyüzden anck meyve yiyebiliyorum,akşamları 20 dakka spor yapıyorum bu süre yetersiz biliyorum ama zamanla süreyi arttıracağım inş

Rica ederim canım. Ara öğün meyve iyi. Arada küçük bir kutu süt de götürebilirsin. Başka yiyeceklere gerek yok zaten. Başlangıç ve hedef kilonu hatic e yazdırırsan listeye ekler.:KK3:

X