Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba kizlar simdilik guzel gidiyor.kahvaltida cay 3 zeytin,yarim lavas ,ustunde diyet icin yaziyordu.lavasa guzelce maydanoz dereotu ve peynir sararak yedim....ara ogun 1 portakal. ins.bugunde guzel gecer.....sizin nasil gidiyor?

kizlar birsey sormak istiyorum.regl doneminde beslenme konusunda herhangi bir degisiklik yapiyormusunuz.mesela 2-3 gunluk detokslar var.bunlardan deneyen varmi?

Bence güzel ama kalsiyumu az alıyorsun gibi geldi. Süt, yoğurt da yemeye çalış. Tavuğun yanında az yağlı, oralarda varsa elma sirkeli bol yeşil salata ekleyebilirsin.
Japon bilim adamları elma sirkesinin yağ yakımına yardımcı olduğunu kanıtlamışlardı. Bir ara haberlerde dinlemiştim.
Çikolatan bitterse iyi ama yine de seyrek yemeye çalış canım.
Her ne kadar yararları varsa da fazlasının kilo yapıcı özelliği de var.

Sempatikcim regl döneminde tartılmak moralini bozar tabii ki. Bence bitmeden tartılma.
Ayrıca birkaç kez yazmıştım. Yanılmıyorsam hatic de yazmıştı. Ara öğünlerde diyet bisküvi, gofret, galeta, kraker vs. yemiyoruz. Senin menülerinde dikkatimi çekiyor tekrar uyarmak istedim. Meyva, süt, yoğurt gibi ürünleri tercih ediyoruz. Ben kilo işini bitirdiğim halde yine de yemiyorum. Eğer tatlı krizleri olursa kuru meyvelerden 1-2 tanesi yeterli olur sanırım. İncir, günkurusu kayısı, yabanmersini vs.

kizlar birsey sormak istiyorum.regl doneminde beslenme konusunda herhangi bir degisiklik yapiyormusunuz.mesela 2-3 gunluk detokslar var.bunlardan deneyen varmi?

Ben yapmadım ama bence regl döneminde detoks yapmanın bir sakıncası olmaz . Bu geçici bir su toplama dönemi olduğundan detoksu kilo verimi durduğu zaman öneririm. Regl döneminde bitki çayları da yeterli olabilir. Birkaç sayfa önce bitki çayları önerilerini yazmıştım. Ben beslenme konusunda bir değişiklik yapmamıştım.
Tatlı krizlerine karşı sabah 1tk. bal veya kuru meyvelerle geçiştirmeye çalışmıştım.

Son düzenleme:
tesekkurler binbirrenk. bugun yediklerime gelince ogle: sebze yemegi 1 dilim ekmek yogurt salatalik.ara :nar,aksam:sebze yemegi ,salata ve yogurt. 1 dilim ekmek simdide yesil cay iciyorum....

evet canım ara öğünleri krakerle geçiştiriyorum
iş yerinde müsait olamıyorum çoğu zaman
ama bugün bi şekilde 1 elma yedim
bundan sonra da hızlı da olsa meyve yemeyi alışkanlık ederim
evde hep meyve ve süt ara öğünümdü ne güzel

merhaba kızlar
umarım iyisinizdir
bu günlerde moralim çok bozuk girip okuyorum ama yazamıyorum kusuruma bakmayım
öptüm hepinizi

bugün sabah
kakınca ılık su
15 dk yerinde sayma+15 dk bisikletkahvaltı:
1 dilim kaşar peyniri
1 haş. yumurta
3 dilim ekmek
araöğün: 1 yemek kaşığı yaban mersini, 2 yemek kaşığı leblelbi, 1 yeşil çay

öğle arasında 50 dk. tempolu yürüyüşöğle yemeği: yarım sandviç ekmeği tavuk döner

araöğün: yeşilçay, yaban mersini- leblebi
akşama: nohut yemeği yanında yoğurt ve ekmek olacak inşallah...

kizlar yemediklerimide yazayim: sabah kahvaltisinda cikolatali ve recelli ekmek ogleden sonra 1 buyuk bardak kola aksam ustu dolapta duran beni ye diyen cikolatalardan yemedim.benim icin basari bu.........':

tesekkurler binbirrenk
kizlar siz bugun neler yemediniz??? sizede

burda noel zamani yaklastigi icin türlü türlü cikolatar ve hazir kekler satilyior ama sadece bu aylarda satiliyor ayrica bir yeni market acildi yari fiyatina lays vesaire vardi taabiiki sadece bu aylarda oldugu icin gittim aldim dolapta öyle duruyor hic birini acmadim 1 cikolata paketi haric ama cok az yemistim ondan dün mü ne ben her gün o dolapa hayir diyorummm

bunun disinda sabah misir gevregi yigcektim sekerli aslinda iyi degil ama bitmis en son kardesim yemisti ben de normal kahvalti ettim esmer ekmek hindi gögüd dilim salam peynir zeytin yesil cay

Son düzenleme:
merhaba kızlar
umarım iyisinizdir
bu günlerde moralim çok bozuk girip okuyorum ama yazamıyorum kusuruma bakmayım
öptüm hepinizi

haticim bugün özelden sordum ama alamadın veya cevaplamak istemedin.
Sorunun her neyse umarım kısa sürede çözümlersin.
Sen yine de moralini üst seviyede tutmaya çalış canım
Her şeyin bir çaresi vardır mutlaka

sağol binbirrenkcim
daha yeni gördüm mesajını
inşallah çözümlenir

sanada
derslerin nasil umarim sinavlarin iyi gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…