- 20 Ekim 2010
- 1.107
- 14
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.081
kizlarr nabersiniz burdamisinizzzben bugün bakalim nasil beslenmisim
sabah08.25 gibi)
2 tost ekmegi arasinda hindi gögüsü salami
biraz beyaz peynir yaklasik 1 kibrit kutusu kadar
2-3 siyah zeytin veeee taaabiiiki sabah kahvaltinin kralicesi YEsil cay
ara saat 11 gibi
1 yesil elma
öglen 1-2 arasi gibi okulda oldugum icin
1 kücük esmer ekmek bizim burda Brötchen derler
yaninda havuc ve dilimlenmis sari beber yedim
birde aksam yemeginden önce cok az cikolata yedim 18 gr sanirim
aksam yemegi daha yeni yedim saat 18.00
annem saolsun bol proteinli birsey hazirlamis bizlerde yagli olunca sevmedigimiz icin elektrikli mangalda yapmis tavuk kanadi3 tane kücük kanat yaninda 1 dilim esmer ekmek
artik iyimi kötümü beslendim hüküm sizde kizlar
selam kızlar
sabah tartıldım canım sıkıldı
eski kiloma dönmüşüm yine
regl dönemim gerçi ama yine de üzüldüm
zaten zor veriyorum bide verdiği geri almışım
dün yediklerimi yazıp işime bakayım
kahvaltı da 2 dilim çavdar ekmeği krem peynir zeytin ezmesi çay közlenmiş kırmızı biber
1 meyve
öğlen 1 bardak çorba 1 dilim ekmek
2.ara yarım paket gofret (tatlı krizim geldi de)
akşam 1 kase yağsız çorba
salata
1 bardak ayran
yatmadan önce 1 mandalin yarım portakal
kizlar birsey sormak istiyorum.regl doneminde beslenme konusunda herhangi bir degisiklik yapiyormusunuz.mesela 2-3 gunluk detokslar var.bunlardan deneyen varmi?
Sempatikcim regl döneminde tartılmak moralini bozar tabii ki. Bence bitmeden tartılma.
Ayrıca birkaç kez yazmıştım. Yanılmıyorsam hatic de yazmıştı. Ara öğünlerde diyet bisküvi, gofret, galeta, kraker vs. yemiyoruz. Senin menülerinde dikkatimi çekiyor tekrar uyarmak istedim. Meyva, süt, yoğurt gibi ürünleri tercih ediyoruz.Ben kilo işini bitirdiğim halde yine de yemiyorum. Eğer tatlı krizleri olursa kuru meyvelerden 1-2 tanesi yeterli olur sanırım. İncir, günkurusu kayısı, yabanmersini vs.
kizlar yemediklerimide yazayim: sabah kahvaltisinda cikolatali ve recelli ekmek ogleden sonra 1 buyuk bardak kola aksam ustu dolapta duran beni ye diyen cikolatalardan yemedim.benim icin basari bu.........':
tesekkurler binbirrenk
kizlar siz bugun neler yemediniz??? sizede
merhaba kızlar
umarım iyisinizdir
bu günlerde moralim çok bozuk girip okuyorum ama yazamıyorum kusuruma bakmayım
öptüm hepinizi
tesekkurler binbirrenk
kizlar siz bugun neler yemediniz??? sizede
haticim bugün özelden sordum ama alamadın veya cevaplamak istemedin.
Sorunun her neyse umarım kısa sürede çözümlersin.
Sen yine de moralini üst seviyede tutmaya çalış canım
Her şeyin bir çaresi vardır mutlaka
kizlarrrrbugün spor yaptinizmi yaptiysaniz neler yaptiniz merak ettim
Ben yememem gerekenleri evde bulundurmuyorum zaten:93: Sende çocuk var sanırım. O yüzden bulunduruyor olabilirsin.
sanadaburda noel zamani yaklastigi icin türlü türlü cikolatar ve hazir kekler satilyior ama sadece bu aylarda satiliyor ayrica bir yeni market acildi yari fiyatina lays vesaire vardi taabiiki sadece bu aylarda oldugu icin gittim aldim dolapta öyle duruyor hic birini acmadim 1 cikolata paketi haric ama cok az yemistim ondan dün mü ne ben her gün o dolapa hayir diyorummm
bunun disinda sabah misir gevregi yigcektim sekerli aslinda iyi degil ama bitmis en son kardesim yemisti ben de normal kahvalti ettim esmer ekmek hindi gögüd dilim salam peynir zeytin yesil cay