Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

HADI bakalim kolay gelsin..:KK64: yarin basamaklarida sayicam...ama oyle hizli hizli cikip inicegimi zannetmiyorum.once yavas yavas....

tsk ederim :KK70: boyunu ve hedef kilonu yazmaya unuttun sanirim :KK50: zaten hizli hizli yaparsan 5 dakkada birakirsin bende normal iner cikarmis gibi inip cikiyorum yaklasik 25-30 dakka arada hizlaniyorum

gunaydin kahvaltimi yaptim.cay peynir maydanoz 1dilim ekmek.ara ogun yesil elma yesil cay. simdi ogle yemegimi yiyecem.corba ve 1 kase yogurt...bakalim nasil gidecek...bugun en gec aksam yemegimi 6 da tamamlamayi dusunuyorum.gece yogurt sut veya meyve yiyiyormusunuz.

selam kızlar-yeni gelenler hoş geldi. kusura bakmayın 10 küsür sayfa okuduğum için alıntı yapmak zor geldi.
ben cuma günü verdiğim kiloları baskülde görememiştim ama bu sabah 60,5 kilo olduğumu gördüm. yani 1,5 kilo eksik cumadan:)hemen tickerımı değiştirdim bunun için 3 aydır bekliyorm, artık cumayı bekleyemem. :87:

gunaydin kahvaltimi yaptim.cay peynir maydanoz 1dilim ekmek.ara ogun yesil elma yesil cay. simdi ogle yemegimi yiyecem.corba ve 1 kase yogurt...bakalim nasil gidecek...bugun en gec aksam yemegimi 6 da tamamlamayi dusunuyorum.gece yogurt sut veya meyve yiyiyormusunuz.

evet yatmadan 1,5-2 saat kala süt içtiğim oluyor.meyve de yiyorum. önemli olan akşam yemeğini 6-6,30dan sonraya bırakmamak

elifezgi 13.5 kilo vermissin ne kadarda verdin.birde 3 ay bekledim demissin.metabolizmanmi durdu yoksa ara mi verdin.....

elifezgi 13.5 kilo vermissin ne kadarda verdin.birde 3 ay bekledim demissin.metabolizmanmi durdu yoksa ara mi verdin.....

yaklaşık 1 yıl oldu.en son ramazanda 4-5 kilo vermiştim, sanırım metabolizmam yavaşladı. o gün bugündür uğraşıyordum. 3 ayın tamamında diyetli değildim tabi ki ama ara ara bozduklarımı saysam bile 2 aydan az etmez. bu 3 ayda 61,8 ile 63 arasında gittim geldim.

tsk ederim hatice ablacim :KK70:
burda okul sistemi biraz farkli türkiye karsin 13 yil okul toplam ilkögretim + Lise ben kendi istegimle 1 yil tekrarladim :KK59: seneye haziran insallah mezun olcam su an lise son oluyor ama bizde lise son ayni zamanda ÖSS ye girmisde oluyoruz yani Lise bitikten sonra birdaha sinav stressi üniverste sinavi vesaire hazirlanmak yok insallah bu ay 2011 yilinda üniverstede istegdigim bölümde olurum insallah.... bu ara haftaya almanca sinavim var tam 5 saat :KK52:

Sınavlarında başarılar diliyorum cansucum. İnşallah istediğin bölümde okuma imkanına da kavuşursun:nazar:

Merhaba ramaska, öğle öğünün az gibi geldi bana. Yanına sebze veya salata vs. ekleyebilirdin. Akşam daha fazla yemene neden olabilir. En az yememiz gereken öğün akşam olmasına dikkat etmeliyiz. Akşamdan sonra süt, meyve ara öğünü yapılabilir. Ben spora gece çıktığımdan hararet basıyor. Geldiğimde genelde hem kefir içiyorum hem de meyve yiyorum. Acıkma olursa biraz leblebi veya birkaç badem de yenebilir. Kolaylıklar diliyorum.:KK71:

selam kızlar-yeni gelenler hoş geldi. kusura bakmayın 10 küsür sayfa okuduğum için alıntı yapmak zor geldi.
ben cuma günü verdiğim kiloları baskülde görememiştim ama bu sabah 60,5 kilo olduğumu gördüm. yani 1,5 kilo eksik cumadan:)hemen tickerımı değiştirdim bunun için 3 aydır bekliyorm, artık cumayı bekleyemem. :87:

:KK9::KK9:

Merhaba ramaska, öğle öğünün az gibi geldi bana. Yanına sebze veya salata vs. ekleyebilirdin. Akşam daha fazla yemene neden olabilir. En az yememiz gereken öğün akşam olmasına dikkat etmeliyiz. Akşamdan sonra süt, meyve ara öğünü yapılabilir. Ben spora gece çıktığımdan hararet basıyor. Geldiğimde genelde hem kefir içiyorum hem de meyve yiyorum. Acıkma olursa biraz leblebi veya birkaç badem de yenebilir. Kolaylıklar diliyorum.:KK71:
merhaba binbirrenk, bugun canim pek birsey istemiyor enteresan...normalde istahli biriyim.bugun ilk gunum ins.guzel gecer.simdilik bi problem yok.aksam yemegimi de hafif yedim.gecede 1 meyveyle gecistirirsem benim icin moral olur....
daha sonraki gunlerde normale donecektir.bugunluk boyle oldu....yorumun icin tesekkurler.:KK71:

merhaba binbirrenk, bugun canim pek birsey istemiyor enteresan...normalde istahli biriyim.bugun ilk gunum ins.guzel gecer.simdilik bi problem yok.aksam yemegimi de hafif yedim.gecede 1 meyveyle gecistirirsem benim icin moral olur....
daha sonraki gunlerde normale donecektir.bugunluk boyle oldu....yorumun icin tesekkurler.:KK71:

Rica ederim canım. Kararlılık, emek ve sabırla olacak inşallah.:KK3: Diyet olarak düşünmezsen ve kendine hiçbir şeyi yasaklamazsan rahatça verirsin kilolarını. Beslenme sistemini düzenlediğini düşün gerisi gelir.:KK64:

sabah
1 dilim peynir, domates ve 2dilim kepekli galeta

saat 11 az yaban mersini ile leblebi yedim, tarçın+yeşil çay

öğlen
1 dilim peynir, domates ve 1 dilim kepekli galeta,1 kivi

ikindi araöğünümde
yaban mersini ile leblebi yedim

eve gidince hurma yerim. akşam yemeğine tas kebabı yapıcam. yanında cacık salata ekmek olur. yemekten 2 saat sonra da meyve hurma portakal falan....

bugün spor günümdü ama öğle arası işim olduğu için yapamadım. artık salı ve çarşamba arka arkaya 2 gün öğle arası yapıcam egzersizimi...

kizlarr nabersiniz burdamisinizzz :KK68: ben bugün bakalim nasil beslenmisim

sabah:KK43: 08.25 gibi)

2 tost ekmegi arasinda hindi gögüsü salami
biraz beyaz peynir yaklasik 1 kibrit kutusu kadar
2-3 siyah zeytin veeee taaabiiiki sabah kahvaltinin kralicesi YEsil cay :KK68:

ara saat 11 gibi
1 yesil elma

öglen 1-2 arasi gibi okulda oldugum icin :KK47:
1 kücük esmer ekmek bizim burda Brötchen derler :KK52:
yaninda havuc ve dilimlenmis sari beber yedim

birde aksam yemeginden önce cok az cikolata yedim 18 gr sanirim :kk77:

aksam yemegi daha yeni yedim saat 18.00
annem saolsun bol proteinli birsey hazirlamis bizlerde yagli olunca sevmedigimiz icin elektrikli mangalda yapmis tavuk kanadi :KK66: 3 tane kücük kanat yaninda 1 dilim esmer ekmek :kk77:

artik iyimi kötümü beslendim hüküm sizde kizlar :KK34:

selam kızlar
sabah tartıldım canım sıkıldı
eski kiloma dönmüşüm yine :KK14:
regl dönemim gerçi ama yine de üzüldüm
zaten zor veriyorum bide verdiği geri almışım

dün yediklerimi yazıp işime bakayım

kahvaltı da 2 dilim çavdar ekmeği krem peynir zeytin ezmesi çay közlenmiş kırmızı biber
1 meyve
öğlen 1 bardak çorba 1 dilim ekmek
2.ara yarım paket gofret (tatlı krizim geldi de)
akşam 1 kase yağsız çorba
salata
1 bardak ayran
yatmadan önce 1 mandalin yarım portakal

X