Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

baktırdım canım bi problem çıkmadı
daha 1 ay önce yaptırdım tahlillerimi

sabah kuru kayısı
1 bardak ılık su

15 dk tempolu yürüyüş

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
1 galeta

10 gibi: yarım dilim peynir
yarım dilim ekmek

öğle arası 10 dk yürüyüş+27 dk koşu bandında yürüyüş
öğle yemeği:1 lahmacun
150 ml ayran
1 dilim peynir, domates
1 galeta

ikindi: 1 yemek kaşığı leblebi
1 yemek kaşığı yaban mersini

akşama da yemekte bezelye olacak gibi...

kimsecikler de yok
yeşilçaylarımı bırakmadım hala her yemekten önce ya da sonra içiyorum
70 mekik çektim ama çok fena oldum açıkcası
10 dakika pilatesbacak sıkılaştırma hareketi yaptım
yanlaırm için de yaptm hareket

çok saol güzelim.
yeşilçay ben de içiyorum o kadar faydalı mı bilmeden.

sporun için de bravoo

iyi aksamlar kizlar keyifler nasil ben bugün aslinda saglikli beslenmistim ama kardesim sayesinde biraz fazlaya kactim ya

cansu sağol valla uyumuşum açlık da gitti

Yeşilçayımı içtim
yağsız sütle nstle nesfit meyvelimi yedim bir kase

öğlen ve akşama ıspanak yemeği var

benim de iş tah kesmek için tavsiyem yeşil çayın içine tarçın çubuğu koyup öyle içmek. 2 haftadır yeşil çayı bu şekilde içiyorum iştahımı kestiğini düşünüyorum özellikle yemekle beraber veya yemekten sonra olursa daha iyi oluyor. bir sonraki öğüne daha az acıkıyorum tavsiye ederim

dolunay senin kilo problemin yok bence. boyun uzun kilon da zaten olman gereken kilonun altında. hala aynaya baktığında kendini kilolu görüyorsan bu çok yediğin için değil spor eksikliğindendir. abur cuburun varsa bubları kesip bence sıkılaşma egzersizlerine başla. bu şekilde de 1-2 kilo verip 5-10 kilo zayıflamış görünmen mümkün. az yiyerek bu yaşta metabolizmanı yavaşlatma 45-50 yaşındaki kadınlarınkine benzer diyet yapma ki bu yaşta metabolizma yaşın 45 olmasın...öptüm pıtırcık

günaydın kızlar
elifezgi bende yeşil çayı tarçınlı içiyorum gerçekten faydası var
artık çayıma bile tarçın koyuyorum.

sabahları yerim o zaman..

elifezgi;çok teşekkürler yorumun için ama işte pek spor yapamıyorum başım dönüyor midem bulanıyor ve bacağımda sorun var biraz..

10 dakikalık bacak sıkılaştırma(pilates yapıyorum) birde mekik çekiyorum 70 kere falan.pazardan beri böyle ama henüz hiçbi fark göremedim

:) daha göremezsin...hatta ilk zaman kilo bile alırsın. ben de kardiyoya başlıcam deyince bir çok arkadaş ikaz etti ilk zaman kilo laınıyor moralin bozlulmasın diye, araştırdım vücut ilk zaman kas mikatarını arttırdığı için kilo alınıyormuş, daha sonra da kilo vermeye başlanıyormuş. fizyoterapist arkadaşlar bir hareketin vücutta değişikliğinin gözükmesi için en az 4 haftaya ihtiyaç duyulduğunu söylüyordu. yani mesela ayrobike gidiyorsan en az 1 ay gitmen lazım. sen şimdi 3 gün mekik çekip aynaya bakıyorsundur göbeğim gitti mi diye...sabır sabır...1 ay çok uzun bi süre değil. pilatesle burak kut 5 cm kadar uzadı , tabi bu uzama kemik uzaması değil kasların kuvvetlenmesi ile duruşun düzelmesi sonucu. zannediyormusun ki 1 hafta plates yaptı ertsi hafat bi baktı 5 cm uzamış...sözlerim sen dolayısı ile hepimize...kendime de sabretmek lazım...sabredince oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…