- 12 Ocak 2009
- 7.215
- 11
- 41
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.961
:) daha göremezsin...hatta ilk zaman kilo bile alırsın. ben de kardiyoya başlıcam deyince bir çok arkadaş ikaz etti ilk zaman kilo laınıyor moralin bozlulmasın diye, araştırdım vücut ilk zaman kas mikatarını arttırdığı için kilo alınıyormuş, daha sonra da kilo vermeye başlanıyormuş. fizyoterapist arkadaşlar bir hareketin vücutta değişikliğinin gözükmesi için en az 4 haftaya ihtiyaç duyulduğunu söylüyordu. yani mesela ayrobike gidiyorsan en az 1 ay gitmen lazım. sen şimdi 3 gün mekik çekip aynaya bakıyorsundur göbeğim gitti mi diye...sabır sabır...1 ay çok uzun bi süre değil. pilatesle burak kut 5 cm kadar uzadı , tabi bu uzama kemik uzaması değil kasların kuvvetlenmesi ile duruşun düzelmesi sonucu. zannediyormusun ki 1 hafta plates yaptı ertsi hafat bi baktı 5 cm uzamış...sözlerim sen dolayısı ile hepimize...kendime de sabretmek lazım...sabredince oluyor
sabahları yerim o zaman..
elifezgi;çok teşekkürler yorumun için ama işte pek spor yapamıyorum başım dönüyor midem bulanıyor ve bacağımda sorun var biraz..
10 dakikalık bacak sıkılaştırma(pilates yapıyorum) birde mekik çekiyorum 70 kere falan.pazardan beri böyle ama henüz hiçbi fark göremedim
selam kızlar nasılsınız
giremedim 2 gündür
misafirlerimi geçirdim başına oturdum pc nin
yarın tartı günü kızlar umarım herkes verir aldığı kiloları
bu günde misafir geldi kısır yaptım bende yedim tam da tartı öncesi
akşamada kına gecesine gideceğim orda da fazla kaçırmam inşallah
kızlar ben bu aralar stres yaptım kendime
sanırım bu yüzden istediğim verimi alamıyorum
binbirrenk sana katılıyorum rahat olmamız şart kilo vermek için
Ben yatılı misafirlerin geldi sandım. 2 gündür giremedim deyince
Aman canım dikkatli ol. Hayatımızda ne misafirler biter, ne bayramlar ne de yılbaşılar, özel günlerBizler kolay kilo alanlar olarak hep dikkat etmek zorundayız maalesef
Kınada güzelce kurtlarını dök. Eğlen boşveeer stresi filan.
geçen günlerimiz bir daha geri gelmiyor.
Azcık da ikramlardan yersin.
İyi eğlenceler canım
:) daha göremezsin...hatta ilk zaman kilo bile alırsın. ben de kardiyoya başlıcam deyince bir çok arkadaş ikaz etti ilk zaman kilo laınıyor moralin bozlulmasın diye, araştırdım vücut ilk zaman kas mikatarını arttırdığı için kilo alınıyormuş, daha sonra da kilo vermeye başlanıyormuş. fizyoterapist arkadaşlar bir hareketin vücutta değişikliğinin gözükmesi için en az 4 haftaya ihtiyaç duyulduğunu söylüyordu. yani mesela ayrobike gidiyorsan en az 1 ay gitmen lazım. sen şimdi 3 gün mekik çekip aynaya bakıyorsundur göbeğim gitti mi diye...sabır sabır...1 ay çok uzun bi süre değil. pilatesle burak kut 5 cm kadar uzadı , tabi bu uzama kemik uzaması değil kasların kuvvetlenmesi ile duruşun düzelmesi sonucu. zannediyormusun ki 1 hafta plates yaptı ertsi hafat bi baktı 5 cm uzamış...sözlerim sen dolayısı ile hepimize...kendime de sabretmek lazım...sabredince oluyor
hiç bilmiyorum ya..
sporda anca 4 haftada fark etmeye başlıyomuş aman
bu hafta hic dogru dürüst spor yapmadim yarin darti bunun cezasini bize vercek gibibugün bari yapiyim