Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hatice ablacım abimi 2 sene öncekaybettim de ondan..
yok canım çekinme normal bişi bu..

cansu,göbek deliği hizasından ölçtüm

bugün fazla yedim ben ya

öğlen 2 küçücük tavuk butu.
diyet yoğurtla.

akşamda öyle.

ama doymadım,bir kase kurufasulye yedim ekmeksiz..8e geliyodu saat.Yatmadan 3 saat önce yenilirmiş en fazla.ben 1de falan yatıyorum o zamana kadar erir mi ki:26:

çok değil güzeli normal zaten yemezsen kilo veremezsin .fasülyede normal sen yatasıya bişey kalmaz

içimi rahatlattın teşekkür ederim

sporumu yaptım,10 dakikalık pilates,60 mekik,yan yağlarım için hareket yaptım 5 dakika da

içimi rahatlattın teşekkür ederim

sporumu yaptım,10 dakikalık pilates,60 mekik,yan yağlarım için hareket yaptım 5 dakika da

afferin kiz sporunuda yapmissin bende yaparim simdi hareketlerimi yarinda ihmal ettigim merdivenime geri dönerim heralde su pazartesi yedigim döner 1 gram bile dartida kendini göstermedi ya ona cok sevindim ya

seni görünce fazla yediğimi düşünmeye başladım, ben sebze yemegi de yiyorum 1 tabak, öğle de akşam da:18:
valla canım ben genelde böyle yiyorum hep ama sabah canım sıkıldı
tartılmadım ama vücudum çok kötü göründü kendime
kollarım falan şişmiş gibi geldi moralim bozuldu
arada çok yediğim de oluyo ama genel itibariyle böyle yerim hep
kilo niye veremiyorum ki ben yaa
ya hipotiroidi oldugumu ögrendim bugun

neden gram gram kilo verdigim daha dogrusu neden kilo veremedigim belli oldu sanirim
sinir bozucu ya
annemde de aynı sorun var canım
sürekli bi ilaç kullanıyo
seninde öyle olur sanırım
en azından kilo verememenin sebebi ortaya çıkmıştır

170 boyum
kilom 56ydı 57.600 çıktım haftasonu kilo almışım

sen gayet iyisin bence
benim de boyum 170
ama senden çok kiloluyum
sen ne al ne ver ideal kilondasın bence

kahvaltımı yazayım

peynirli omlet yarım dilim ekmek yarım dilim az yağlı krep
2 zeytin ince 1 dilim kaşar
şekersiz çay

şimdi de form çayı içiyorum
yanıma da 1 litrelik şişeye su koydum gidip gelip içeyim diye

kilo veremıyorum annemde de tıroıd var diyorsun cnm, korkutmak için değil ama bnce sen de baktır tiroid hormaonlarına yine de. bnm halamda var iki kızında da çıktı. allah korusun tabbi ki de tedbirli olmak adına.

sevinçliyim 4 gündür dikkat ediyorum, koşu bantım gelmedi hala, ama yine de 1 kilo vermişim
moral oldu bana

darısı kalan kilolara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…