- 23 Kasım 2010
- 14
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.761
Yelkeci canım biraz da biz eski üyelerde hata oldu sanırım. İlk mesajında uyarmalıydık.
Burada ilaç, ürün paylaşımı YASAK.
Hem sen ceza alabilirsin hem de hepimizin 1 yıldan fazladır emek verdiğimiz topiğimiz kapanabilir.
Onun için lütfen konu içeriğine uygun yorumlar yapalım.
sağlıklı bir diyet yapıyorsan korkma bencetarcin bende koyuyorum bazen yada sadece tarcini kaynayan suyun icinde 5 dakkika kaynatip tarcini cikartip icmek oda cok hos oluyor hani bazen kilo atarken insanlar su veya kas kaybeder ya ondan korkuyorum :18:
benim bi ara bağırsak problemim varken kahvaltı öğle yemeği arası müsli ve yulaf ezmesi karışımı yiyordum
gerçekten çok işe yarıyordu ve çok açlık hissetmiyorsun
ama ben nedense sabah kahvaltısı için müsli yediğimde 1 saat sonra korkunç acıkıyorum
ooupsy! asla istemem, gayet memnunum paylaşımlardan ve çok yararlanacağımı düşünüyorum, ne yapmalıyım hemen halledelim, telafi edelim? aslında işin mantığını anlatmak istedim ben, araştırmaları için ama haklısınız tabi:)
hoş geldin canım
babanın çıkmasına sevindim
inşallah çabucak eski sağlığına kavuşur
geçmiş bayramında kutlu olsun
bizler iyiyiz
patis bayramda giriyordu ama biz giremeyince yazmadı heralde
bide şehir dışında arkadaşlarının düğünü olacağından bahsediyordu sanırım oraya gitti
evde olsa yazardı
artık evdeysen ihmal etme bizi cezamızı kes bak hepimiz kilo alıyoruz
Sagol canım benimm
herşey şuan iyi gidiyoor
bugün nezamandır çıkmadıgım tartıya çıktımm
78.3olmuşumm
kilo almışım yanii
geç bir bildirim olduu
site karışık bihale gelmiş
önceki haline alıştıgımızdanmıdır nedirr buna alışmak zor olacak gibi
geçmiş olsun.annen gelmiş senin adına sevindim.iyi gezmeler sana bizim yerimizede gez canım:80:kızlar merhaba...
giremiyorum ki ben
sağ elimin parmağını çatlattım, kaç gün onu çektim,zaten akabinde Annem ve anneannem geldi, onlara ilgileniyorum, bir de eşime kırgınım annemlerin yanında herşey normal ama başbaşa kaldığımızda konuşmuyorum hiç. böyle olunca bilgisayara bakamıyorum bile.
geçmişi de okuyamadım, sadece Zambakım gelmiş, çok sevindim, merak ediyordum çok.
yarın urfa mardin ve çevresini gezeceğimiz bir tura çıkıcaz bilmiyorum tam olarak kaç gün sürer. yani bu ara yokum....
bu arada bugün bildirim olduğunu tamamen unutmuşum
öpüyorum hepinizi...
kızlar merhaba...
giremiyorum ki ben
sağ elimin parmağını çatlattım, kaç gün onu çektim,zaten akabinde Annem ve anneannem geldi, onlara ilgileniyorum, bir de eşime kırgınım annemlerin yanında herşey normal ama başbaşa kaldığımızda konuşmuyorum hiç. böyle olunca bilgisayara bakamıyorum bile.
geçmişi de okuyamadım, sadece Zambakım gelmiş, çok sevindim, merak ediyordum çok.
yarın urfa mardin ve çevresini gezeceğimiz bir tura çıkıcaz bilmiyorum tam olarak kaç gün sürer. yani bu ara yokum....
bu arada bugün bildirim olduğunu tamamen unutmuşum
öpüyorum hepinizi...
Sagol canım benimm
herşey şuan iyi gidiyoor
bugün nezamandır çıkmadıgım tartıya çıktımm
78.3olmuşumm
kilo almışım yanii
geç bir bildirim olduu
site karışık bihale gelmiş
önceki haline alıştıgımızdanmıdır nedirr buna alışmak zor olacak gibi
tabiki kilo göreceli bişeydirKilolarımın hepsin kurtulmadım :)) fazlalıklarımdan kurtuldum diyelim, tabi bu göreceli birşey, mesela ben şişman olduğumu düşünürken annem neren şişman diyebiliyordu :) ya da zayıflamaya başladığım da hala 40 bedene giremiyordum gibi. Kendim için şunu söyleyebilirim ki, ben şu an sağlık ve görüntü açısından kendime idealim, yani istediğimi giyebiliyorken, istediğim fiziksel performans da nefes nefese kalmıyorum. Daha vermek yerine formumu korumayı tercih ediyorum, karın ve kol bölgemdeki yağ ve sarkmalar yok artık ama egzersiz çok çok önemli, beslenme sırasında günlük aldığın kalori ve yağ miktarı da çok önemli alliyi alırken çünkü yağın bir kısmını atmanı sağlarken vücudundaki birikenleri harcamaya çalışıyor, e egzersiz ile yakım sırasında sıkılaşıyorsun ve kilo kaybından doğan sarkmalar ( ki nefret ettiğim bir görüntüdür kolunu kaldırmış bir kadının kol altının sallanması) kayboluyor. ürün için eczane ile görüşmeni öneririm daha doğru olur...