- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 34
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.801
hedefim 3 kilo fln vermek, ama asıl sıkılaşmk, yağ oranım fazla bnm
pilates yada david kirsch tavsiye ederim onun hareketleriyle SIKILASIRsin sanirim birde shape diye bir dergi var bunun amerikan bir sitesi var videolar filan var SIKIlasmak icin googledan bulursun heralde umarim yardimci olabilmisimdir
çok teşekkür ederim cnm ilgin için:)
araştıracağım, plates yalnız yapılınca tehlikeli diye duymuştum sakatlanma açısından öyle midir sence?
evet bende öyle duydum onun icin cekiniyorum türkiyede shape dergisi satiliyormu bilmiyorum ama burda satiliyor david kirschin hareketlerin bir kismini kartlarla derginin yaninda satmislarda bende onlari yapiyorum bazen yada david kirsch videosunu kütüphaneden vesaire bulabilirsin belki david kirsch heidi klum gibi mankenleriyle calistigi icin kesin ise yarar diye düsünüyorumda düzenli yapmak gerekha birde sey aklima geldi cok kalori yakan ayrica cildide SIKIlastiran yüzme sporunuda yapabilirsin cellülilit varsa oda kaybolur gider
akşama da ıspanak kavurma yedim.bol yoğurtlu..
pazı diyodum ama ıspanakmış meğersem
akşam spor yapmaya çalışıcam,bakıcaz artık
su niveanin cdsini bende merak ettim simdiderslerimi bitirtikten sonra bende sporumu yapcam en az 20 dakkika sevgili merdivenimle ardindan bir kac hareket mekik vesaire kirsch kartlarimla
tubiyy tatlım evde yapıyorum ya
bitane plates topum var onla yuvarlanıyorum valla
tubiyy senin boyun ve kilon kaç ?
su niveanin cdsini bende merak ettim simdiderslerimi bitirtikten sonra bende sporumu yapcam en az 20 dakkika sevgili merdivenimle ardindan bir kac hareket mekik vesaire kirsch kartlarimla
evde yesil cay kalmamis benimde canim tatli birseyler cekiyor aksam aksam -.-.- bende 1 kac kirik parca tarcini 1 bardak kaynar suyun icine attim 5 dakkika kaynattim ve simdi icecegim tarcinin zaten faydali oldugunu biliyordum birde netten arastirdim övülüyor mesela bunu buldum ALINTIDIR :
Zayıflama
Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur. (Kanada"da yapılan bir araştırmadan yararlanılmıştır)
bakalım yürüyüş bantı alacağım ,bu sefer erken atıldım olaya, yaza kadar hazır olmalı:84:
aynen yaza kadar eva longoria gibi olsam daha ne isterimben kactim spora
15-20 dakika yapabildim..
bide yokuş çıkıyorum hergün 15 dakika
bilmiyorum nolcak ama kısa sürede etki göstereceğini sanmıyorum
kesinlikleeee
senin yaşın daha genç galiba, spora şimdiden önem vermen güzel, daha çok işe yarar , hadi bakalım görüşürüzzz