- 31 Mart 2010
- 1.752
- 2
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.721
sabah tartıldım canım sıkıldı
aslında kendime zayıflamış da geliyorum ama tartı öyle göstermedi
bu sabah itibariyle 78,1 kilom yani 800 gr almışım
günaydın kızlar
benimde bu sabah tartılınca morelim bozuldu
kilom 69,6 baya almışım
haftaaya vermiş olmam lazım
kurban bayramından çıktık olur o kadar. keşke bayram dönüşü bir tartılsaydın. ben pazartesi günü 1,1 kg fazlayla gelmiştim 4 günlük dikkatle 800 gramını verebildim 300 gramı duruyor...üzülme yani.9 gün tatil uzundu çünkü.
ya aslında bayram da çok da kaçırmadım
gittiğim 2 yerde tatlı yedim biri sütlü tatlıydı
ama düzensiz yedim sanırım ondan neyse moralimi bozmayayım o zaman daha zor veriyorum kilolarımı
günaydin arkadaslar bu hafta sadece 2 kere spor yaptim ya düzensiz beslenmeme dikkat ettim ama arada süt + misiv gevregi veya birazcik cikolatali kek kacirdigim oldubaslangic kilom 68.5 di bayram sayesinde birde regl dönemindeydim ama 68.9 su an 67.5 artik verdim mi kilo vermedimmi bilemigcem bu ara kahvaltida 4-5 kacik müsli arti süt simdide yesil cay iciyorum ara ögün niyetine canim birsey yemek istemiyor
vermişsin işte baskül yalan mı söyleyecek
bende yeşil çay içiyorum. melisalı yeşil çay, içinde tarçın kabuğu da koydum.
evet morali bozmamak lazım.bak bana hiç moralim bozuluyor mu:) ramazan ayında şaşırtıcı bir şekilde 4,5 kilo verdim. 2,5 aydır zar zor 1 kilo verip geri alıyorum. ramazanda verdiğim hızlı kilonun sonucu bu . ama direnci bu kurban bayramında kırdığımı düşünüyorum ve inşallah kilo vermeye devam edeceğim. kilo veremesem bile sağlıklı yaşadığım için mutluyum
tebrik ederim canım çok iyi kilo vermişsin
ama 1 ayda 4,5 k,lo çok değil sanki
en önemlisi yeme düzeni ve sağlıklı vermek sonuçta
ben uzun zamandır 6 öğün besleniyorum ve kilo almıyorum vermem de 100 gr 200 gr oluyo genelde ama olsun en azından gidiyo kilolar
bi de şu bayramlar tatiller olmasa
günaydin arkadaslar bu hafta sadece 2 kere spor yaptim ya düzensiz beslenmeme dikkat ettim ama arada süt + misiv gevregi veya birazcik cikolatali kek kacirdigim oldubaslangic kilom 68.5 di bayram sayesinde birde regl dönemindeydim ama 68.9 su an 67.5 artik verdim mi kilo vermedimmi bilemigcem bu ara kahvaltida 4-5 kacik müsli arti süt simdide yesil cay iciyorum ara ögün niyetine canim birsey yemek istemiyor
kafana takma bence yaza kadar gider o kilolar hedef kilona uglasirsin bence
benim bi ara bağırsak problemim varken kahvaltı öğle yemeği arası müsli ve yulaf ezmesi karışımı yiyordum
gerçekten çok işe yarıyordu ve çok açlık hissetmiyorsun
ama ben nedense sabah kahvaltısı için müsli yediğimde 1 saat sonra korkunç acıkıyorum
bi ara acayip çok takardım yediklerim dikkat eder spor yapardım bi de ona rağmen kilo alıyodum
şimdi o kadar takmıyorum ayy çok zayıfladım diye kendimi seviyorum
hoş geldin canımhoşbulduk kızlarrr
ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok teşekkür ederimmm
çok şükürki babam bugün taburcu olmuşş şuan evdeymişş..
nesibecim adını degiştirmişşsinn
vanilya olmuşsunnn
hayırlı olsun canımm
kızlarr patis girmiyormuu
nerelerde acaba
haticee canım sen nasılsınn
geçmiş sayfaları okuyamadımm
kestane şekerimiz gelemedi dimii
binbirrenkk sen nasılsınn
Elbette kişisel, bünyesel farklılıklar olabilir, mümkündür, ben kendi adıma karşılaşmadım, ama dediğim gibi egzersizi ve diyeti atlamadım ilaç kullanıyorum diye, zaten prospektüsünü hatmettim desem yeridir. çünkü belli oranlarda besinler alıyorsunuz vücudunuza, fazlasını alırsanız, tuvalete sık çıkma ve sosyal anlamda zorluklar yaşanabileceğini öğrendiğimde 6 ay dikkat edicem, 6 ay kendimi kontrol edicem, hedefime ulaşıcam diye diye telkin ettim kendimi. Başka türlüsü zor zaten, bende aslında çok pozitif bir yan etkisi oldu, artık beslenme düzeni bünyeme oturduğu için fazlasını vücudum istemiyor, spor yapmaya alıştığım için daha aktif yaşamaya başladım ve spor yapmazsam rahatsız oluyorum, günüm uyuşuk geçmiş gibi geliyor, birde kullanım sırasında yağ emilimini azalttığı için de karnımda birikmiş yağlardan yaktım ve 2 yıl oldu ilacı bırakalı, hala aynı kilodayım. ama kişisel farklılıklar çok önemli tabi ki.
hoşgeldin canımMerhaba :) yeni bir üye olarak, sitedeki canlılığa bayıldım. Ayrıca teşekkürler, sağlıklı beslenme ve spor cidden hayatın bir parçası olmalı, alli sanki kilo verirken birşey kaybettirmenin özrü olsun dermiş gibi yaşam tarzımı değiştirip hediye etti bana. elbette 6 ay sonunda bıraktığımdaki gibi kilo vermiyorum ama almıyorum da ve vücudumu artık taşımıyorum, hani kilo biraz artınca o hissi tadarız ya, daha yavaş, daha bitkin daha depresif hatta, işte o his gitti.
hoşgeldin canım aramızaYa zaten bu gramlari ölce ölce bende gözkarari ayarlamaya alistim
Gerci bu ölcmeler kalori hesaplamalari beni de bayiyor ya
Bu uc ana ögunu denemeye zorluycam ama acaba zorla da olsa yemeliyim aksamlari?
Yani acikmasamda kendimi zorlayarak yemem bana biraz dogru degil gibi geliyor
Cunku ben cok yiyen bir insan degilim
Eskiden abur cubur falan atistirirdim ama o da ayda yilda bir
Cips, kraker turu seylerin sagliksiz oldugunu dusundugumden ayda hatta bazan iki ayda bir aliyorum cocuklara da
O da disarda görurlerse gözu kalmasin cocuklarin diye..
Tek dayanamadigim cikolataydi O da kahve falan icerken Simdi sekerli icmemeye alisinca ona da gerek kalmadi Ayda bir belki kendime ödul veriyorum
Benim en buyuk sorunum asiri yagli yemek ve sekerli cay kahve icmekti Bunlari da kontrol edebiliyorum artik
Ara ögunlerle doyuyorum
Evet arkadaslar kendimi acikmasamda ucuncu ögune zorlamali miyim?
hoşgeldin canım aramıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırızKızlar selam,
bende bir süredir ertelediğim kilolarımı vermeye karar verdim.
Baktım biraz ama en iyisi burda deneyen arkadaşlardan fikir almak galiba.
Şöyle ki boy:1.70 kilom:62
Görünüşte kilolu değilim, eskiden beri çok yer ama kilo almazdım, evlendikten sonra su içsem yaradı.
Eski kiloma 55 e inmek istiyorum, tam karar veriyorum ama açlığada dayanamıyorum, çok halsizleşiyorum..
Herkes iyisin filan diyo ama eşime bu halim kilolu gelmeye başladı
Napiciimm
Elbette kişisel, bünyesel farklılıklar olabilir, mümkündür, ben kendi adıma karşılaşmadım, ama dediğim gibi egzersizi ve diyeti atlamadım ilaç kullanıyorum diye, zaten prospektüsünü hatmettim desem yeridir. çünkü belli oranlarda besinler alıyorsunuz vücudunuza, fazlasını alırsanız, tuvalete sık çıkma ve sosyal anlamda zorluklar yaşanabileceğini öğrendiğimde 6 ay dikkat edicem, 6 ay kendimi kontrol edicem, hedefime ulaşıcam diye diye telkin ettim kendimi. Başka türlüsü zor zaten, bende aslında çok pozitif bir yan etkisi oldu, artık beslenme düzeni bünyeme oturduğu için fazlasını vücudum istemiyor, spor yapmaya alıştığım için daha aktif yaşamaya başladım ve spor yapmazsam rahatsız oluyorum, günüm uyuşuk geçmiş gibi geliyor, birde kullanım sırasında yağ emilimini azalttığı için de karnımda birikmiş yağlardan yaktım ve 2 yıl oldu ilacı bırakalı, hala aynı kilodayım. ama kişisel farklılıklar çok önemli tabi ki.
Merhaba :) yeni bir üye olarak, sitedeki canlılığa bayıldım. Ayrıca teşekkürler, sağlıklı beslenme ve spor cidden hayatın bir parçası olmalı, alli sanki kilo verirken birşey kaybettirmenin özrü olsun dermiş gibi yaşam tarzımı değiştirip hediye etti bana. elbette 6 ay sonunda bıraktığımdaki gibi kilo vermiyorum ama almıyorum da ve vücudumu artık taşımıyorum, hani kilo biraz artınca o hissi tadarız ya, daha yavaş, daha bitkin daha depresif hatta, işte o his gitti.
Ya zaten bu gramlari ölce ölce bende gözkarari ayarlamaya alistim
Gerci bu ölcmeler kalori hesaplamalari beni de bayiyor ya
Bu uc ana ögunu denemeye zorluycam ama acaba zorla da olsa yemeliyim aksamlari?
Yani acikmasamda kendimi zorlayarak yemem bana biraz dogru degil gibi geliyor
Cunku ben cok yiyen bir insan degilim
Eskiden abur cubur falan atistirirdim ama o da ayda yilda bir
Cips, kraker turu seylerin sagliksiz oldugunu dusundugumden ayda hatta bazan iki ayda bir aliyorum cocuklara da
O da disarda görurlerse gözu kalmasin cocuklarin diye..
Tek dayanamadigim cikolataydi O da kahve falan icerken Simdi sekerli icmemeye alisinca ona da gerek kalmadi Ayda bir belki kendime ödul veriyorum
Benim en buyuk sorunum asiri yagli yemek ve sekerli cay kahve icmekti Bunlari da kontrol edebiliyorum artik
Ara ögunlerle doyuyorum
Evet arkadaslar kendimi acikmasamda ucuncu ögune zorlamali miyim?
Kızlar selam,
bende bir süredir ertelediğim kilolarımı vermeye karar verdim.
Baktım biraz ama en iyisi burda deneyen arkadaşlardan fikir almak galiba.
Şöyle ki boy:1.70 kilom:62
Görünüşte kilolu değilim, eskiden beri çok yer ama kilo almazdım, evlendikten sonra su içsem yaradı.
Eski kiloma 55 e inmek istiyorum, tam karar veriyorum ama açlığada dayanamıyorum, çok halsizleşiyorum..
Herkes iyisin filan diyo ama eşime bu halim kilolu gelmeye başladı
Napiciimm
Selamlar ben geldiim
Ay 5 gündür isveç diyeti yapıyorum..
Çok kötü başım döndüğünden bıraktım,bir haftayı tamamlasam mı diye düşünüyorum hala ..
sabahları kahve,öğlen bi yumurta,akşam salata.
aç kalıyorsun resmen ya..
kilo verdim mi bilmiyorum adet döneminde olduğum için tartılmayacağım..
yalnız o kadar baş dönmem oldu ki anlatamam ya..
şimdi napıcam;tekrar sabahları spor;nestle nesfit
hiç ekmek yemicem yine ..
görücez artık faydasını umarım ya..
sizler napıyosunuz :87: