- 25 Ocak 2010
- 3.019
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.741
Selam hanımlar,
Bayramda 1.5kg. almıştım. Bugün tartıldığımda yani 5 günde 1.3kg. gittiğini gördüm.
Nasıl derseniz
- yeni kilolar çabuk gidiyor.
-Koruma dönemini çok dikkatli yaptım. Yani 57 ye bünyemi alıştırdım. Bu bayram dışında kendime 1kg. dan fazla almaya izin vermedim.
-Hiç üzülmedim, endişelenmedim.Yememe, içmeme günde 1 saat spor yapmaya dikkat ettim.
-Buraya her gün geldim ve kendimi sorumlu hissettim.Siteye alışamsam da, yavaş da çalışsa her gün yazdım yazdım.:97:
Bence bunların hepsi etkili oldu. Sadece 200gr. kaldı. hafta sonuna kalmadan gidecek inşallah.
ne ilacı kullandın yelken zayıflama ilacımı adı ne
süreyide eklersek liste karmaşıklaşır heralde mesela kuğpa sahibi arkadaş 2 aydır falan aramızdaliste guzel bende merak ediyordum kim ne kadar verdi diye
ama ben bir seyi daha merak ediyorum
kim ne kadar surede verdi ?
Mesela kupa sahibi arkadas kac haftada ulasti 9 kiloya ?
Sureyi de eklesek nasil olur?
hoşgeldin canım
deneyimlerini bizimle paylaşman güzel
sen kilolarının hepsinden kurtuldun mu vermen gereken daha var mı
bu kullandığın ilacı hiç duymadım nasıl bi etki yaptı sende
Kilolarımın hepsin kurtulmadım :)) fazlalıklarımdan kurtuldum diyelim, tabi bu göreceli birşey, mesela ben şişman olduğumu düşünürken annem neren şişman diyebiliyordu :) ya da zayıflamaya başladığım da hala 40 bedene giremiyordum gibi. Kendim için şunu söyleyebilirim ki, ben şu an sağlık ve görüntü açısından kendime idealim, yani istediğimi giyebiliyorken, istediğim fiziksel performans da nefes nefese kalmıyorum. Daha vermek yerine formumu korumayı tercih ediyorum, karın ve kol bölgemdeki yağ ve sarkmalar yok artık ama egzersiz çok çok önemli, beslenme sırasında günlük aldığın kalori ve yağ miktarı da çok önemli alliyi alırken çünkü yağın bir kısmını atmanı sağlarken vücudundaki birikenleri harcamaya çalışıyor, e egzersiz ile yakım sırasında sıkılaşıyorsun ve kilo kaybından doğan sarkmalar ( ki nefret ettiğim bir görüntüdür kolunu kaldırmış bir kadının kol altının sallanması) kayboluyor. ürün için eczane ile görüşmeni öneririm daha doğru olur...
Elbette kişisel, bünyesel farklılıklar olabilir, mümkündür, ben kendi adıma karşılaşmadım, ama dediğim gibi egzersizi ve diyeti atlamadım ilaç kullanıyorum diye, zaten prospektüsünü hatmettim desem yeridir. çünkü belli oranlarda besinler alıyorsunuz vücudunuza, fazlasını alırsanız, tuvalete sık çıkma ve sosyal anlamda zorluklar yaşanabileceğini öğrendiğimde 6 ay dikkat edicem, 6 ay kendimi kontrol edicem, hedefime ulaşıcam diye diye telkin ettim kendimi. Başka türlüsü zor zaten, bende aslında çok pozitif bir yan etkisi oldu, artık beslenme düzeni bünyeme oturduğu için fazlasını vücudum istemiyor, spor yapmaya alıştığım için daha aktif yaşamaya başladım ve spor yapmazsam rahatsız oluyorum, günüm uyuşuk geçmiş gibi geliyor, birde kullanım sırasında yağ emilimini azalttığı için de karnımda birikmiş yağlardan yaktım ve 2 yıl oldu ilacı bırakalı, hala aynı kilodayım. ama kişisel farklılıklar çok önemli tabi ki.
Benim duydugum kadari ile bu ilacin ve bir de Orlistat orani biraz daha fazla olani var onun da depolanmis yaglara cok bir etkisi yokmus
BMI 30 un üzerindekiler icin Diyeti destek amacli , olurda yag i fazla kacirirsan idrar yoluyla disari atilmasi icin dedi doktorum..
Zaten Karaciger de hasara sebep olma ihtimali de varmis
Ayrica kullananlar tuvalet problemi , oturduklari yere, camasirlarina, kiyafetlerine yag lekeleri geciyormus
Sende olmadi sanirim
Bana kalirsa bu ilac sana motivasyon olmus arkadasim Sen sporunu ve diyetini yapmissin zaten ve sanirim ilactan cok onlarla vermissin..
orlistat maddesi içeren herhangi bir şeyi alırken, yağ alımına çok dikkat gerekiyor, birazda daha önce bahsettiğim kişisel farklılıklara ve kullanım süresince kendinizi kontrole dikkat de önemli. motivasyon oluduğu doğrudur, çünkü bahsedilen yan etkilere maruz kalmamak için dikkat ettikçe motive oluyorsunuz zaten. yağ sızıntısı gibi bir durum yaşamadım hiç. ama yaşanmaz diyemem tabi. depolanmış yağları biraz çabalayarak götürmlesiniz zaten, allinin mantığı yardımcı destek ürün gibi, direk yağlarınızı şakaır şakır akıtırız değil zaten. yani yeni başlayan varsa ve bu düşüncedeyse moralini hiç bozmasın hemen kilo veremiyorum diye.
binbirrenk senin iradene herzaman hayranım zatem
tebrik ederim 1 haftada kurtuldun
şimdi biz beyapacağuuukkkk:26: