Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Selam hanımlar,
Bayramda 1.5kg. almıştım. Bugün tartıldığımda yani 5 günde 1.3kg. gittiğini gördüm.:KK64:
Nasıl derseniz
- yeni kilolar çabuk gidiyor.
-Koruma dönemini çok dikkatli yaptım. Yani 57 ye bünyemi alıştırdım. Bu bayram dışında kendime 1kg. dan fazla almaya izin vermedim.
-Hiç üzülmedim, endişelenmedim. :KK34:Yememe,:KK39: içmeme günde 1 saat spor yapmaya dikkat ettim.
-Buraya her gün geldim ve kendimi sorumlu hissettim. :KK19:Siteye alışamsam da, yavaş da çalışsa her gün yazdım yazdım.:97:
Bence bunların hepsi etkili oldu. Sadece 200gr. kaldı. hafta sonuna kalmadan gidecek inşallah.:KK68:

binbirrenk senin iradene herzaman hayranım zatem
tebrik ederim 1 haftada kurtuldun
şimdi biz beyapacağuuukkkk:26:

Tavsiyeleriniz icin sagolun arkadaslar..Hic canim istemesede kendimi zorluyorum bir seyler yemeye artik Metabolizmam calissin diye..
Zaten dr ilaclarimdan birini biraktirdi Sanirim istahim birazda ondan kapandi (Tabi bu bence iyi bir sey..)
Ayaklarimdan dolayi bu hafta boyunca kös kös yatip hic hareket etmesemde 500 gr daha vermisim
Baya sasirdim..Cunku genelde veremiyordum ama kilom ayni kaliyordu..
Bu durumda bu ay itibari ile toplamda 4 kilo verdigim icin cok mutluyum!
(Tabi bana kalirsa bunun bir iki kilosu sudur ama olsun Tartida yavas yavas 80 li rakamlara dogru ilerledigimi görmek bile guzel!..)
Kasim ayi Baslangic kilom 95.4 Su an itibari ile 91.3 kiloyum..)

Son düzenleme:
[QUOTE=hati......................başladığı kilo.............geçen haftaki ...............şimdiki kilo............hedef kilo............
Hatiç22...........................59.8.........................58.o..............................59.5..................55...........1 500 gr almış
zambak3.........................86.3.........................76.9..............................yok...................70.............yok
Patiska...........................86............................85.5..............................84.7..................70..............yok
nesibe 26........................75............................68.5..............................69.6..................65..............1 100 gr almış
elif86..............................74............................73.0...............................73.5..................67..............yok
tvilight11.........................67.8..........................63.7..............................64.2..................55..............yok
sempatik........................78.5..........................77.3.............................78.1..................60...............800 gr almış
Nıghtvinglover..................92.............................85.6..............................83.2.................70...............2 400 vermiş:KK9:
Canstur...........................68.5.........................68.5..............................67.5................. 55................1 kilo vermiş:KK9:
dolunay...........................63............................56.................................56....................50................yok
elifezgi............................74............................62 1...............................62 1.................55................yeni
dilek_78..........................98.............................92.................................92....................63................yeni
elissa..............................62............................62..................................62...................55.................yeni

......................başladığı kilo...................geçen haftaki ...............şimdiki kilo............hedef kilo............
Hatiç22...................59.8.........................58.o..............................59.5..................55...........1 500 gr almış
zambak3.................86.3.........................76.9..............................yok...................70.............yok
Patiska....................86............................85.5..............................84.7..................70............yok
nesibe 26................75............................68.5..............................69.6..................65............1 100 gr almış
elif86......................74............................73.0..............................73.5..................67...........yok
tvilight11.................67.8..........................63.7..............................64.2..................55...........yok
sempatik.................78.5..........................77.3.............................78.1..................60............800 gr almış
Nıghtvinglover..........92.............................85.6.............................83.2.................70............2 400 vermiş:KK9:
Canstur...................68.5.........................68.5..............................67.5................. 55............1 kilo vermiş:KK9:
dolunay...................63............................56.................................56....................50.............yok
elifezgi....................74............................62 1..............................62 1.................55............yeni
dilek_78..................98.............................92.9.............................91 3................63...........yeni
elissa......................62............................62................................62...................55.............yeni

Son düzenleme:
.....................başladığı kilo...................geçen haftaki ...............şimdiki kilo............hedef kilo............
Hatiç22...................59.8.........................58.o..............................59.5..................55...........1 500 gr almış
zambak3.................86.3.........................76.9..............................yok...................70.............yok
Patiska....................86............................85.5..............................84.7..................70............yok
nesibe 26................75............................68.5..............................69.6..................65............1 100 gr almış
elif86......................74............................73.0..............................73.5..................67...........yok
tvilight11.................67.8..........................63.7..............................64.2..................55...........yok
sempatik.................78.5..........................77.3.............................78.1..................60............800 gr almış
Nıghtvinglover..........92.............................85.6.............................83.2.................70............2 400 vermiş:KK9:
Canstur...................68.5.........................68.5..............................67.5................. 55............1 kilo vermiş:KK9:
dolunay...................63............................56.................................56....................50.............yok
elifezgi....................74............................62 1..............................62 1.................55............yeni
dilek_78..................98.............................92.9.............................91 3..................63..............yeni
elissa......................62............................62................................62...................55.............yeni

Son düzenleme:
listede yanlışlık varsa düzelteyim arkadaşlar
ve gelenleride ekleyeceğim
şimdilik birinci nıghtvinglover
sanırım ondan fazla veren yoktur kupa onun gibi görünüyor
tebrikler canımmmm kupa seninn

Liste guzel bende merak ediyordum kim ne kadar verdi diye

ama ben bir seyi daha merak ediyorum

Kim ne kadar surede verdi ?

Mesela kupa sahibi arkadas kac haftada ulasti 9 kiloya ?

Sureyi de eklesek nasil olur?

ne ilacı kullandın yelken zayıflama ilacımı adı ne

Merhaba cazibe, ben Amerika'dayken kullandım ve burdada satılıyormuş Alli adı, eczanelerde satılıyormuş ama reçeteye gerek yok bildiğim kadarıyla, ancak muhakkak eczacınla konuş, karar verirsen kullanmaya egzersiz+diyet'e dikkat etmelisin daha da önemlisi prospektüsü iyice okumanı öneririm.

liste guzel bende merak ediyordum kim ne kadar verdi diye

ama ben bir seyi daha merak ediyorum

kim ne kadar surede verdi ?

Mesela kupa sahibi arkadas kac haftada ulasti 9 kiloya ?

Sureyi de eklesek nasil olur?
süreyide eklersek liste karmaşıklaşır heralde mesela kuğpa sahibi arkadaş 2 aydır falan aramızda
ama daha öncede kilo vermeye başlamış
beni soracak olursan al ver al ver şeklinde 1 senedir burdayım canım
yani eski arkadaşlarda çok aramızda hepimiz aynı şekilde verme dönemimiz olduğu gibi bazı dönemler de aldık 1 seneyi geçen arkadaşlar var hepsinin süresini yazsak karmaşık olur bence
merak ettiğini sor söyleyelim canımm

Tesekkkur ederim bilgilendirdigin icin..

Senin kilon asiri degil zaten bir alip bir vermen bile normal kaliyor benim gibilerin yaninda
Ben en cok 80 li 90 li kilolarla baslayanlara dikkat ettim

Baya basarili olanlar var Demek ki oturtmuslar beslenme sistemlerini..
Ama bir sene ise sure o da dusundurucu olur..

hoşgeldin canım
deneyimlerini bizimle paylaşman güzel
sen kilolarının hepsinden kurtuldun mu vermen gereken daha var mı
bu kullandığın ilacı hiç duymadım nasıl bi etki yaptı sende

Kilolarımın hepsin kurtulmadım :)) fazlalıklarımdan kurtuldum diyelim, tabi bu göreceli birşey, mesela ben şişman olduğumu düşünürken annem neren şişman diyebiliyordu :) ya da zayıflamaya başladığım da hala 40 bedene giremiyordum gibi. Kendim için şunu söyleyebilirim ki, ben şu an sağlık ve görüntü açısından kendime idealim, yani istediğimi giyebiliyorken, istediğim fiziksel performans da nefes nefese kalmıyorum. Daha vermek yerine formumu korumayı tercih ediyorum, karın ve kol bölgemdeki yağ ve sarkmalar yok artık ama egzersiz çok çok önemli, beslenme sırasında günlük aldığın kalori ve yağ miktarı da çok önemli alliyi alırken çünkü yağın bir kısmını atmanı sağlarken vücudundaki birikenleri harcamaya çalışıyor, e egzersiz ile yakım sırasında sıkılaşıyorsun ve kilo kaybından doğan sarkmalar ( ki nefret ettiğim bir görüntüdür kolunu kaldırmış bir kadının kol altının sallanması) kayboluyor. ürün için eczane ile görüşmeni öneririm daha doğru olur...

:) hatic22 ye kesinlikle katılıyorum ve bende çok kızdım dolunay sana, herşeyden önce sağlıklı yaşam tarzı diye burda konuşuyoruz günlerdir. önce sağlık, sonra hareket edecek enerjin gelecek zaten, bünyen sağlıklı değilse ne hareket edip zayıflayabilirsin, ne yediklerin ile metobolizman düzgün çalışır ( ki bozulursa çok hızlı ve çok fazlasını da alabilirsin) ne de takviye bişeyleri vücudun kaldırır ki hiç bir sağlık çalışanı da onaylamaz zaten. Hadi bakalım önce sağlık! neymiş?

bence iyi olmuş biraz dolunaycığımızın gözüne sokmak gibi olmuş ama ablaların çemkirmesine ihtiyacı var gibi görünüyor zaten :KK66:

Kilolarımın hepsin kurtulmadım :)) fazlalıklarımdan kurtuldum diyelim, tabi bu göreceli birşey, mesela ben şişman olduğumu düşünürken annem neren şişman diyebiliyordu :) ya da zayıflamaya başladığım da hala 40 bedene giremiyordum gibi. Kendim için şunu söyleyebilirim ki, ben şu an sağlık ve görüntü açısından kendime idealim, yani istediğimi giyebiliyorken, istediğim fiziksel performans da nefes nefese kalmıyorum. Daha vermek yerine formumu korumayı tercih ediyorum, karın ve kol bölgemdeki yağ ve sarkmalar yok artık ama egzersiz çok çok önemli, beslenme sırasında günlük aldığın kalori ve yağ miktarı da çok önemli alliyi alırken çünkü yağın bir kısmını atmanı sağlarken vücudundaki birikenleri harcamaya çalışıyor, e egzersiz ile yakım sırasında sıkılaşıyorsun ve kilo kaybından doğan sarkmalar ( ki nefret ettiğim bir görüntüdür kolunu kaldırmış bir kadının kol altının sallanması) kayboluyor. ürün için eczane ile görüşmeni öneririm daha doğru olur...

Benim duydugum kadari ile bu ilacin ve bir de Orlistat orani biraz daha fazla olani var onun da depolanmis yaglara cok bir etkisi yokmus
BMI 30 un üzerindekiler icin Diyeti destek amacli , olurda yag i fazla kacirirsan idrar yoluyla disari atilmasi icin dedi doktorum..
Zaten Karaciger de hasara sebep olma ihtimali de varmis
Ayrica kullananlar tuvalet problemi , oturduklari yere, camasirlarina, kiyafetlerine yag lekeleri geciyormus
Sende olmadi sanirim
Bana kalirsa bu ilac sana motivasyon olmus arkadasim Sen sporunu ve diyetini yapmissin zaten ve sanirim ilactan cok onlarla vermissin..

Elbette kişisel, bünyesel farklılıklar olabilir, mümkündür, ben kendi adıma karşılaşmadım, ama dediğim gibi egzersizi ve diyeti atlamadım ilaç kullanıyorum diye, zaten prospektüsünü hatmettim desem yeridir. çünkü belli oranlarda besinler alıyorsunuz vücudunuza, fazlasını alırsanız, tuvalete sık çıkma ve sosyal anlamda zorluklar yaşanabileceğini öğrendiğimde 6 ay dikkat edicem, 6 ay kendimi kontrol edicem, hedefime ulaşıcam diye diye telkin ettim kendimi. Başka türlüsü zor zaten, bende aslında çok pozitif bir yan etkisi oldu, artık beslenme düzeni bünyeme oturduğu için fazlasını vücudum istemiyor, spor yapmaya alıştığım için daha aktif yaşamaya başladım ve spor yapmazsam rahatsız oluyorum, günüm uyuşuk geçmiş gibi geliyor, birde kullanım sırasında yağ emilimini azalttığı için de karnımda birikmiş yağlardan yaktım ve 2 yıl oldu ilacı bırakalı, hala aynı kilodayım. ama kişisel farklılıklar çok önemli tabi ki.

Benim duydugum kadari ile bu ilacin ve bir de Orlistat orani biraz daha fazla olani var onun da depolanmis yaglara cok bir etkisi yokmus
BMI 30 un üzerindekiler icin Diyeti destek amacli , olurda yag i fazla kacirirsan idrar yoluyla disari atilmasi icin dedi doktorum..
Zaten Karaciger de hasara sebep olma ihtimali de varmis
Ayrica kullananlar tuvalet problemi , oturduklari yere, camasirlarina, kiyafetlerine yag lekeleri geciyormus
Sende olmadi sanirim
Bana kalirsa bu ilac sana motivasyon olmus arkadasim Sen sporunu ve diyetini yapmissin zaten ve sanirim ilactan cok onlarla vermissin..

orlistat maddesi içeren herhangi bir şeyi alırken, yağ alımına çok dikkat gerekiyor, birazda daha önce bahsettiğim kişisel farklılıklara ve kullanım süresince kendinizi kontrole dikkat de önemli. motivasyon oluduğu doğrudur, çünkü bahsedilen yan etkilere maruz kalmamak için dikkat ettikçe motive oluyorsunuz zaten. yağ sızıntısı gibi bir durum yaşamadım hiç. ama yaşanmaz diyemem tabi. depolanmış yağları biraz çabalayarak götürmlesiniz zaten, allinin mantığı yardımcı destek ürün gibi, direk yağlarınızı şakaır şakır akıtırız değil zaten. yani yeni başlayan varsa ve bu düşüncedeyse moralini hiç bozmasın hemen kilo veremiyorum diye.

orlistat maddesi içeren herhangi bir şeyi alırken, yağ alımına çok dikkat gerekiyor, birazda daha önce bahsettiğim kişisel farklılıklara ve kullanım süresince kendinizi kontrole dikkat de önemli. motivasyon oluduğu doğrudur, çünkü bahsedilen yan etkilere maruz kalmamak için dikkat ettikçe motive oluyorsunuz zaten. yağ sızıntısı gibi bir durum yaşamadım hiç. ama yaşanmaz diyemem tabi. depolanmış yağları biraz çabalayarak götürmlesiniz zaten, allinin mantığı yardımcı destek ürün gibi, direk yağlarınızı şakaır şakır akıtırız değil zaten. yani yeni başlayan varsa ve bu düşüncedeyse moralini hiç bozmasın hemen kilo veremiyorum diye.

Yelkeci canım biraz da biz eski üyelerde hata oldu sanırım. İlk mesajında uyarmalıydık.
Burada ilaç, ürün paylaşımı YASAK.
Hem sen ceza alabilirsin hem de hepimizin 1 yıldan fazladır emek verdiğimiz topiğimiz kapanabilir.
Onun için lütfen konu içeriğine uygun yorumlar yapalım.:KK42:

Selam arkadaşlar,:KK3:
Yavaş yavaş toparlanmaya başlamış gelenler olmuş. Bayram çoğumuza tuzluya mal oldu sanırım.:KK9:
Kilo alanlar kesinlikle morallerini bozmasınlar.
Ben de yazmıştım 1.5 kg.aldım ama bir an olsun takmadım. 1 hafta olmadan verdim gitti:KK8:
Kendinize inanın 1-0 önde başlayın.

X