- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.781
Vuu..
şu isveç diyeti dolayısıyla ne kadar azar işittim been
haklısınız evet kilo vermem durdu ağlycam ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese selam..
Verdigim kilolari kutlamak amaciylan bugun kendime yemek ismarladim :92:
Ben yogurt yeme özurluyum galiba..
Ne kadar cesit denedimse yogurt yiyemiyorum Haftada bir kez belki makarnanin ustunde hepsi o..
Her sabah bir bardak sut icerim
Bazan gece midem bulanirsa da sut icerim ama her gece degil..
Acaba sut ve sut urunlerinden almam gereken ptotein, kalsiyum vs yeterli miktarda aliyor muyum diye merak ediyorum..
hoşgeldin canımmmmerhabalar ben geldim
kızlar nasılsınız
patiska geçmiş olsun canım
hiç fırsatım olmadı yazamadım ve halada internet bağlatmadık eve
sizlar nasılsınız umarım herkes iyidir
zambak baban rahatsızlanmış galiba çok geçmiş olsun allah şifa versin canım
sizleri çok özledim herkes kilo almış galiba bende aldım sizden ayrılmamışım 1.5 kilo aldım bende
ya işte böyle buda sana tecrübe olduVuu..
kimse yokmu bu akşam
sıkılıyorum ama nerdesiniz kızlar
Herkese merhaba forumdaşlar :)
Bugün çok mutluyum. Kendime güzel bir elbise aldım, uzun zamandan beri beni görmeyenler ne kadar güzel kilovermişsin dedi Hatta nasıl verdiğimi, yöntemimi sordular defalarca :) Ama söylemedim Çok çok mutlu oldum :82: 10 kilo kadar verdim, birkaç gramını aldım ama yine de ne kadar kilo verdiğim fark ediliyor. İltifatları duydukça daha da uçtum havalara. Bundan sonra diyetime daha çok sarılıcam. 60 kilo olmak istiyorum. 60 kilo hedefimdir :) Hedefş büyüttüm
4-5 kilo verdim.allahım o ne iğrençlik,bacaklarm sarkıyo sanki ühüüü
ben yalnız çok spor yapamıyorum bacağmda sorun var nasıl yapcaz:18:
içinde yapay bişey olan herseyden kaçınarak başladım.2 gündür şekerli, unlu gıda almıyorum.tuzu da hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum.
hiç meyve yemeyen biriyim, onları da hayatıma almaya çalışıyorum. yeşil çay içiyorum.
bi de yürüyüş yapabilsem. onun için de yürüyüş bantı alacağım.
bunlar sadece kilo verek için değil sağlığı korumak için de gerekli maalesef.:44:
canım benim aynı sorun bendede var
bacaklarım ve kollarım sarktı
bende spor yapamıyorum eğer fazla hareket edersem dengem bozuluyor
bende denge bozukluğu var o yüzden fazla hareket edemiyorum hemen başım döner hareket edince
nasıl sıkılaşağız bende bilmiyorum
Herkese merhaba forumdaşlar :)
Bugün çok mutluyum. Kendime güzel bir elbise aldım, uzun zamandan beri beni görmeyenler ne kadar güzel kilovermişsin dedi Hatta nasıl verdiğimi, yöntemimi sordular defalarca :) Ama söylemedim Çok çok mutlu oldum :82: 10 kilo kadar verdim, birkaç gramını aldım ama yine de ne kadar kilo verdiğim fark ediliyor. İltifatları duydukça daha da uçtum havalara. Bundan sonra diyetime daha çok sarılıcam. 60 kilo olmak istiyorum. 60 kilo hedefimdir :) Hedefş büyüttüm
kolaylıklar dilerim
sporu hayatına katman güzel o olmadan vermek zor hatta verilemiyor
hedefin kaç peki