Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

burdayız canım artıkkk
düğün senin mi yoksa

yok canim ne evlenmesi yas 20 bile degilim ve ne demis atalarimiz bekarlik sultanliktir 24 25 le anca daha var dügün babamin yakin dostunun oglu evlenecek eee SIK ve güzel olmak lazim hemsomuz nede olsa

burası iyiymiş baya canlı gördüm. 14. takım üyesiyim.sağlıklı beslenmeyi sporla destekleyenler grubuna ben de girebilirim çünkü öyle yapıyorum:) aslında öyle yapmak için çabalıyorum desem daha doğru olur. evimde koşu bandı ve bisiklet var ama oğlum izin vermiyor. ben de öğle aralarında veya akşamları yürümeye çalışıyorum. dolmuşa 1 durak sonra binip bir durak önce inmeye çalışıyorum, yürüme fırsatlarını değerlendiriyorum. başka çare bulamadım çünkü. adım sayar ile bu otobüse 1 durak sonra binip 1 durak önce inme tavsiyesine uyarak 1 günde fazladan kaç adım attığımı tespit ettim. öğlen eve gitmezsem 2000 öğlenleri de eve gidecek olursam 4000 adım ediyor!4000 adım da günlük 30 dakika yürüyüşün ve 150-200 kalorinin karşılığı ediyor. böyle işte. yuvarlanıp gidiyoruz. sabırla kilolardan kurtuluyoruz

tebrik ederim her firsati hareket etmek icin kullaniyorsun aramiza hosgeldin simdiye kadar 12 kilo kaybetmissin ne kadar sürdü cok merak ettim ???? cogu gitmis azi kalmis 54 kil sanirim hedef kilon boyun kacti canim ?

Avusturya nerden çıktı konuşurken kadın milleti işte aynı anda 5 konu konuşurken en sonunda saçmalamışım 1 yerde ben ne avusturya da okudum ne de bulundum gittiğim en yakın yer hollanda :) Amerika'da okudum, yani konu içinde nerde ne okuduğum değil de ilacı nerde kullandığım önemli :)))) oy oy uzattım fast food cennetinde kullandım özetle alliyi demeye çalışıyorum... ama gün içinde egzersizi düzenli yapmayı ve yediklerinize dikkat etmeyi göze alıyorsanız sonuç alırsınız uyarayım dedim.

tebrik ederim her firsati hareket etmek icin kullaniyorsun aramiza hosgeldin simdiye kadar 12 kilo kaybetmissin ne kadar sürdü cok merak ettim ???? cogu gitmis azi kalmis 54 kil sanirim hedef kilon boyun kacti canim ?
çok hızlı gitmedi kilolar. geçen yıl bu zamanlar kilo alma dönemindeydim. kurban bayramı sonunda 74 kilo olmuştum. bayram itibari ile dikkat etmeye ve yürüyüş yapmaya başladım. asıl diyete başlangıç tarihim ocak ayı ortaları diyebilirim. 11 kiloyu ilk 8 ayda verdim. son iki ayda ise sadece 1 kilo verdim. sürekli diyette değilim tabi. 15-20gün ara verdiğim oluyor ,kaldığım yerden devamediyorum. ramazan ayında 4-5 kilo verdim belki de o yüzden kilo verme hızım yavşladı. boyum 1,57, yaşım 29,5. çok iştahlı biriyim yemek yemeye bayılıyorum:)

hihi birde türk mutfagi olunca insan dayanamiyor yiyor ve kilolari aliyoruz sanirim boga burcusun istahli olurlarmis... yaaa ben ayda 3-4 kilo vermek istiyorum ya biraz sabirsizimda

kendi yöntemini bulanlardansın sanırım sende tebrik ederim önemli olan yavaş ve kalıcı olması sanırım
hoşgeldin aramıza
senle aynı dönemlerde başladım bende kilo vermeye kurban bayramı sonrasıydı:)
hihi birde türk mutfagi olunca insan dayanamiyor yiyor ve kilolari aliyoruz sanirim boga burcusun istahli olurlarmis... yaaa ben ayda 3-4 kilo vermek istiyorum ya biraz sabirsizimda

bu boğaların hepsimi iştahlı olur yaaa
semiyorum burcumun bu özelliğini18:

yok canim ne evlenmesi yas 20 bile degilim ve ne demis atalarimiz bekarlik sultanliktir 24 25 le anca daha var dügün babamin yakin dostunun oglu evlenecek eee SIK ve güzel olmak lazim hemsomuz nede olsa

ne bileyim birden yaza evlenecekmişsin gibi geldi:)
bendekide soru işte kız daha öğrenci.

kızlar site değişeli ben tarih saat felan göremiyorum
sizde de aynı mı
bide kişilik bilgileri yok eskisi gibi

öyle deme kiz boga kadinlari ve erkekleri asiri güzel olurlar yani ayri bir güzellikleri olur sakam yok benim sinifimda bir kiz vardi boga burcu yani yok böyle birsey boy kilo yüz bu kadarmi uyumlu olur maasallah nazar degmesin ayri ben yengecim en iyi anlasitigim burclardan biri bogalar

evet boğa burcuyum:) bakıyorum boğa burçları buraya toplanmış evet güzelis akıllıyıs azmedersek de yaparıs çünküm sabırlıyız

sizler ne kadar kilo verdiniz? eski yazılarınızı çok tan okumuş olurdum ama forum çok yavaş. kısaca bahsedermisiniz neler yaptığınızdan ve kaç kilo verdiğinizden

bahsedeyim canım geçen sene bu zamanlardan sonra işte başladın az yemeye spor yoktu hayatımda sonra bu topiği keşvettim buraya yazdıktan sonra dahada motive oldum günlük menülerimi yazdım falan...
66 kiloydum küsürüde var tabi 1 62 de boyum var.
bende çok az veriyordum kilo ayda 2 kilo felan verdim az da olsa mutlu oldum çevremde farkedince dahada gaza geldim
hazirana kadar 57 oldun duraklamalarla birlikte
sonra korumaya başladım tabi burayı bırakmadım bırakırsam alıyorum çünkü:)
sonra tatiller kilo vermiş olmanın rehaveti felan bide bayram girdi 59 oldum
yine burdaytım yani
şimdiki hedefim 55 olmak
biraz kilo alma payı koydum kendime
burası çok şey kattı bana kalori hesabı felan yapıyorum meyvemi kalsiyumla yiyorum hergün olmasa da sporumu yapıyorum
akşamları süt felan içiyorum ara öğünlere dikkat ediyorum vs vs
işte böyle canım
burdaki arkadaşlık olmasa çoktan bırakırdım diyeti felan

ay havalara girdim
evet güzel olduğumu herkez söyler ama burcumla alakalı olduğunu bilmiyordum
tanıdığım boğalarda gerçekten güzellerdir
ayrı bi havaları ve asaletleri olur
bende nerde boğa varsa tanırım
hissederim burcumu hemen.

herkesle uyumluyumdur seviyorum burcumu bu yüzden

Selam hanımlar,
Bayramda 1.5kg. almıştım. Bugün tartıldığımda yani 5 günde 1.3kg. gittiğini gördüm.
Nasıl derseniz
- yeni kilolar çabuk gidiyor.
-Koruma dönemini çok dikkatli yaptım. Yani 57 ye bünyemi alıştırdım. Bu bayram dışında kendime 1kg. dan fazla almaya izin vermedim.
-Hiç üzülmedim, endişelenmedim. Yememe, içmeme günde 1 saat spor yapmaya dikkat ettim.
-Buraya her gün geldim ve kendimi sorumlu hissettim. Siteye alışamsam da, yavaş da çalışsa her gün yazdım yazdım.:97:
Bence bunların hepsi etkili oldu. Sadece 200gr. kaldı. hafta sonuna kalmadan gidecek inşallah.

Tarif için teşekkürler cansucum. Çok güzel görünüyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…