Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ben aldığım kiloyu herhalde bu hafta veremem
çünkü çok yorgunum kızlar daha dinlenme fırsatı bulamadım
onun için vermek için bi çabam yok

Ya zaten bu gramlari ölce ölce bende gözkarari ayarlamaya alistim
Gerci bu ölcmeler kalori hesaplamalari beni de bayiyor ya
Bu uc ana ögunu denemeye zorluycam ama acaba zorla da olsa yemeliyim aksamlari?
Yani acikmasamda kendimi zorlayarak yemem bana biraz dogru degil gibi geliyor
Cunku ben cok yiyen bir insan degilim
Eskiden abur cubur falan atistirirdim ama o da ayda yilda bir
Cips, kraker turu seylerin sagliksiz oldugunu dusundugumden ayda hatta bazan iki ayda bir aliyorum cocuklara da
O da disarda görurlerse gözu kalmasin cocuklarin diye..
Tek dayanamadigim cikolataydi O da kahve falan icerken Simdi sekerli icmemeye alisinca ona da gerek kalmadi Ayda bir belki kendime ödul veriyorum
Benim en buyuk sorunum asiri yagli yemek ve sekerli cay kahve icmekti Bunlari da kontrol edebiliyorum artik
Ara ögunlerle doyuyorum
Evet arkadaslar kendimi acikmasamda ucuncu ögune zorlamali miyim?

babaniz icin gecmis olsun
araniza yeni katilan biri olarak hosbulduk..

Kızlar selam,
bende bir süredir ertelediğim kilolarımı vermeye karar verdim.
Baktım biraz ama en iyisi burda deneyen arkadaşlardan fikir almak galiba.
Şöyle ki boy:1.70 kilom:62
Görünüşte kilolu değilim, eskiden beri çok yer ama kilo almazdım, evlendikten sonra su içsem yaradı.
Eski kiloma 55 e inmek istiyorum, tam karar veriyorum ama açlığada dayanamıyorum, çok halsizleşiyorum..
Herkes iyisin filan diyo ama eşime bu halim kilolu gelmeye başladı
Napiciimm

Son düzenleme:

canım bende yapmıştım o diyeti
hiç tavsiye etmiyorum bence sağlıklı bi diyet değil

ya kızlar bayram da aldığım kiloları vereyim diye pazardan bu yana dikkat ediyorum ama kilolar gitmedi bi de artmış çok canım sıkıldı
3 gündür akşamları salata çorba yiyorum evde mekik yanlara esneme yapıyorum ama bana mısın demedi valla
sizinkiler ne güzel hemen gitmiş
bayramda çok da abartmadım aslında sadece yeme düzenim bozulmuştu

Zambak,ablacım hoşgeldinn
birde geçmiş olsun..

kızlar bu sabah bir yeşil çay içtim..20 mekik çektim
yarım elma yedim
1 kase de nestle nesfit :78:

merhaba kızlar bende geldim
2 gündür şehir dışındaydık ama artık evimdeyim
zambakcım hoşgeldin özlettin kendini
ayrıca geçmiş olsun canım baban biran önce iyleşir inş.

babaniz icin gecmis olsun
araniza yeni katilan biri olarak hosbulduk..

hoşbulduk kızlarrr
ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok teşekkür ederimmm
çok şükürki babam bugün taburcu olmuşş şuan evdeymişş..

nesibecim adını degiştirmişşsinn
vanilya olmuşsunnn
hayırlı olsun canımm
kızlarr patis girmiyormuu
nerelerde acaba
haticee canım sen nasılsınn
geçmiş sayfaları okuyamadımm
kestane şekerimiz gelemedi dimii
binbirrenkk sen nasılsınn

ben de bayramda 1,1 kg alıp da döndüm. pazartesi günü döner dönmez de dikkat etmeye başladım. bu sabah itibari ile 600 gramım daha kaldı. asıl tartılma günümüz yarın. cuma zayıflma yarışması için sabah tartılıcam bakalım. 600 gram 1 günde gitmez ama umarım biraz daha kilo veririm.

Elbette kişisel, bünyesel farklılıklar olabilir, mümkündür, ben kendi adıma karşılaşmadım, ama dediğim gibi egzersizi ve diyeti atlamadım ilaç kullanıyorum diye, zaten prospektüsünü hatmettim desem yeridir. çünkü belli oranlarda besinler alıyorsunuz vücudunuza, fazlasını alırsanız, tuvalete sık çıkma ve sosyal anlamda zorluklar yaşanabileceğini öğrendiğimde 6 ay dikkat edicem, 6 ay kendimi kontrol edicem, hedefime ulaşıcam diye diye telkin ettim kendimi. Başka türlüsü zor zaten, bende aslında çok pozitif bir yan etkisi oldu, artık beslenme düzeni bünyeme oturduğu için fazlasını vücudum istemiyor, spor yapmaya alıştığım için daha aktif yaşamaya başladım ve spor yapmazsam rahatsız oluyorum, günüm uyuşuk geçmiş gibi geliyor, birde kullanım sırasında yağ emilimini azalttığı için de karnımda birikmiş yağlardan yaktım ve 2 yıl oldu ilacı bırakalı, hala aynı kilodayım. ama kişisel farklılıklar çok önemli tabi ki.

Merhaba :) yeni bir üye olarak, sitedeki canlılığa bayıldım. Ayrıca teşekkürler, sağlıklı beslenme ve spor cidden hayatın bir parçası olmalı, alli sanki kilo verirken birşey kaybettirmenin özrü olsun dermiş gibi yaşam tarzımı değiştirip hediye etti bana. elbette 6 ay sonunda bıraktığımdaki gibi kilo vermiyorum ama almıyorum da ve vücudumu artık taşımıyorum, hani kilo biraz artınca o hissi tadarız ya, daha yavaş, daha bitkin daha depresif hatta, işte o his gitti.

Merhaba güzel hanımlar,

Sitenin yeni hali çok da kötü olmamış, özellikle kalpleri çok beğendim, çok sevimli olmuşlar :)

Sadece bana özgü mü yoksa herkeste aynı problem var mı bilmiyorum ama site çok yavaş açılıyor. Bir sayfa açılana kadar çok fazla beklemem gerekiyor, bu da beni usandırıyor

Forumda fazla vakit geçiremiyorum ama arada sırada uğrayıp yazılanlara bakamıyorum. Cevap yazamasam da neler olup bittiğinden haberdarım :)

Şu sıralar diyet yapmıyorum, yapamıyorum. Ama mutluyum çünkü fazla kilo almadım, tartıda 300-500 gramlık bir oynama var ama bu kadarcık kilo için canımı sıkmaya değmez :)

Tekrar konsantre olduğumda, kendimi diyete hazır hissettiğimde günlük menü bildirimine başlayacağım. Bu aralar kına, düğün telaşı derken elime ne geçerse onu yiyiyorum. Diyet yapmam mümkün olmuyor

Tekrar görüşene dek kendinize iyi bakın, bol bol kilo verin inşallah

hosbulduk gecmis olsun canim yavas yavas herkes geri dönüyor

Son düzenleme:
slm kızlar anca gelebildimm özledim sizlerii...artımda eksilmeden geldimm maleseff...sitenin yeni hali çok hoşuma gitmedi ama zamanla alışırız heralde...anlaşılan herkes yeni yeni gelmişş bende geç kaldım die üzülüodumm...zambakcım çok geçmiş olsun cnm...

Son düzenleme:

ne ilacı kullandın yelken zayıflama ilacımı adı ne

buraya yazmıştım lahana suyuna başlıyorum diye ama sonu hüsran.acayip ıştahımı açtı ve bağırsaklarım çook fazla çalıştı tavsiye etmem asla bıraktım

bende spor+diyet le kılo vermeye calısanlardanım
1.5 kg vermıs bulunmakdayımmmmmm

Dün en son sabah kahvaltısnı yazmıştım, kaldığım yerden devam edeyim.
9da: 4 adet form bisküvi
1 dilim kaşar peyniri
roka-maydonoz
kabuk tarçınlı yeşil çay
öğle arası:30 dakika tempolu yürüyüş30 dakika vitrin gezme:)

1,30: 2 kaşık kısır
1 galeta
1 dilim kaşar peyniri
az lahana 1 domates turşusu

arada:
kabuk tarçınlı yeşil çay

eve gidince: 1 trabzon hurması
kabuk tarçınlı yeşil çay

18,30: 6 kaşık bezelyeli pilav ( 1 tatlı kaşığı yağ eklenmiş)
7-8 hamsi
1 büyük kase cacık

8 gibi: yarım trabzon hurması
1 mandalina
150 ml sütlü şekersiz türk kahvesi
1 napoliten çukulata (3,5 gr=18 kalori)

100 defa zıpladım
90 yarım mekik
80 bacak kaldırma hareketi
90 bisiklet hareketi

3 kuru kayısı daha

bu sabahki kilom 62,1

sabah tartıldım canım sıkıldı
aslında kendime zayıflamış da geliyorum ama tartı öyle göstermedi
bu sabah itibariyle 78,1 kilom yani 800 gr almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…