- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.621
canımm hoşgeldin. benim bayram genel olarak evde geçti :) bi iki misafirim oldu ve biz bi iki yere bayramlaşmaya gittik...selam kızlaarr
bayram nasıl geçti
Evet haklısın canım, spor şart. Stimol ne ? biraz açar mısın ?kesinlikle spor çok önemli zayıflama aşamısında. ben kas ağrılarına ve düşük enerjiye karşılık stimol kullanarak spor yaptım. 4 beden inceldim.- tabi ki sağlıklı bir şekilde- şişmanken de mutluydum ama şimdi kendime daha çok güveniyorum. daha güzel buluyorum kendimi. insanın kendini sevmesi çok önemli.
Evet haklısın canım, spor şart. Stimol ne ? biraz açar mısın ?
günaydinnnnn kizlarrrrrrsabahin köründe kalktim yürüyüsümü yaptim dusumuda aldim simdide kahvalti edicem sonra dogru okulaaaa
Bravo cansucum. Çok azimli gördüm seni. Aynen devam. Kaç kilo verme niyetindesin?
iyi geçti canım benim bayramım dacanımm hoşgeldin. benim bayram genel olarak evde geçti :) bi iki misafirim oldu ve biz bi iki yere bayramlaşmaya gittik...
senin nasıldı?
tsk ederim canim yaklasik 14 kilo niyetim sonrasina bakacagizkizlar sabah sporun metobalizmayi hizlandirdigini tüm gün daha fazla kalori yakmamizi sagliyormus aksamlarida spor yaptiktan sonra protein + vitamin C iceren gidalar yemeye dikkat edersek gece daha cok kalori yakiyormus vücüt ben bunu uygulamaya caliscam bakalim cuma ne digcek darti
Bende bugun basladım diyete
ve ogleden sonra sporuma gıdıcem :)
Sanırım benım spor hocamda sıtımolmu n e oyle bır ıcecek onerdı sadece spor esnasında ıcılecek dıye
belkıde o degıldır tam bılemıyorum tabı :S
iş yerinde ki yoğunluk bitmedi bi türlü dün akşam 7 yi geçiyodu çıktığımda spora da gidemedim doğal olarak
o yüzden evde 80 mekik 100 yanlara esneme yaptım yatmadan önce
bugün de gidemem sanırım spora ama evde mekik çekerim mutlaka
grip oluyorum bi de acayip uyuşuk haldeyim(
Aman sempatikcim dikkatli olalım. hava değişimleri insanı çok etkiliyor. Ben böyle hasta olacağımı hissettiğim zaman hemen limonlu bitki çaylarına ağırlık veririm.