Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

selam ben geldiiimm :) sporumu yaptım 40 dakika..

lahana suyu mu içtim aç karnına spor ve diyetin yanında yardımcı olaraktan..

cnm tadı iyi dersim yalan :) ama limon koyup kafana dikince ağzında ekşi bi tat kalıyo.içilemiyecek bişi değil ..ilaç niyetine :)) ..

bide konu ibrahim saraçoğlu olunca hemencik yapıyım dedim malzemeleri aldım başladım..bakalımmm

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim hoşgeldin, bayramda canına okudun yemeklerin sanırım :)))

Cansucum hoşgeldin. henüz toplanamadık, bayram bizim kızlara bitmedi :)

Sorma canım ya baya yedim. Normalde yediğimden çok çok daha fazla yedim. Kilo almayayım diye bol bol yürüdüm ama farkı ne kadar kapatabilmişimdir bilmiyorum. Önümüzdeki birkaç haftada belli olur. Sende durum nasıl?

sitenin bu hali hiç hoşuma gitmedi düzeltirler umarım
inşallah canım, ee nasılsın ?
bundan sonra daha çok dikkat ederek durumu düzeltiriz canım, ben evdeydim, gelen gidenim de fazla olmadı ama ne kadar olsa bayram rehaveti oluyor işte. tatlılar, çikolatalar :26:

Merhaba kızlar...
bugün nasıl uyumuşsam 2yi geçiyordu kalktığımda, dolayısıyla ancak kahvaltı yaptım :)))
çay içiyorum şimdi.
nerelerdesiniz? artık dönün yahu. yarın pazartesi, yoklama yapıcam

patiskacim bence millet kacti gitti dönmiycek yarin gelirler umarim ya bu ara bayram dolaysiyla sende dartida bir degisiklik oldumu merak ettim simdi

a.s evet cok degismis site ama benim nedense hosuma gitti güzel olmus bence bayramin 3 günü okulda gecti ama yoksa güzeldi senin bayramin nasildi birbirenk?

Henüz kimseden bayram bilançosu gelmemiş sanırım.
Enn kötü örnek olarak ben ilk raporu vereyim.
Yemeklerde ölçülü olmaya çalıştım. Bol bol gezindim ve yürüyüşüme devam ettim ama içimdeki tatlı canavarına yenildim maalesef
Yetmezmiş gibi yolluk olarak koca bir paket tatlı kurabiye aldım. Gelirken onu da affetmedim.
Vee sonuç 1.5 kg. almayı başardım
Neyseki yeni kilo olduğundan çabuk veririm diyorum. Yani umarım:26:
Yarından itibaren eski düzenime başlıyorum

Kızlar Carrefour'da pedometre-adımsayar satılıyor mu? Bilginiz var mı? :26: Ya da başka hipermarketler de olabilir. :82:

Marketlerde bilmiyorum ama ben birkaç yıl önce spor malzemeleri satan bir siteden 30 tl.ye almıştım. Konuşan cinsten. Km, adım, zaman, kalori gösteriyor. Bir ara baktım yine fiyat değişmemiş.

Bir de yeni trend ip atlama olduğundan çeşit çeşit ipler çıkmış. hem o sitede hem de başka bir sitede gördüm göstergelileri bile var :)

bayram sayesinde 400 gramm almisim :S ucuz kurtuldum sanirim cünkü elimi cikolatalardan tatlilardan hic cekinmedim yok bu sefer birakmiycam insallah kizlr yazin mezuniyet ipincecik olmam lazimmmm

patiskacim bence millet kacti gitti dönmiycek yarin gelirler umarim ya bu ara bayram dolaysiyla sende dartida bir degisiklik oldumu merak ettim simdi

gelirler, gelirler, bırakmazlar bizi :)))
benim tartıda bi değişiklik var mı bilmiyorum Cansucum ya, tartılmadım pek.
hiçbi günü neredeyse minikte olsa kaçamaksız atlatamadığım için gözüm kesmedi tartılmayı

Zambak gelsin sana ceza verir :)))
Patisim bana da pek gelen olmayacakmış gibi geliyor nedense :)

gelirler canıım , yalnız bırakmazlar bizi, yani öyle umuyorum...
nasıl geçti bayram ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…