- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.601
selam ben geldiiimm :) sporumu yaptım 40 dakika..
lahana suyu mu içtim aç karnına spor ve diyetin yanında yardımcı olaraktan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ben geldiiimm :) sporumu yaptım 40 dakika..
canım benim hoşgeldin, bayramda canına okudun yemeklerin sanırım :)))Yiyecek canavarı geldi. Kimse yok mu? Gelmezseniz her şeyi silip süpürürüm görürsünüz
Cansucum hoşgeldin. henüz toplanamadık, bayram bizim kızlara bitmedi :)günaydinnnnn kizlarrr kimse yokmu yine ya
canım benim hoşgeldin, bayramda canına okudun yemeklerin sanırım :)))
Cansucum hoşgeldin. henüz toplanamadık, bayram bizim kızlara bitmedi :)
inşallah canım, ee nasılsın ?sitenin bu hali hiç hoşuma gitmedi düzeltirler umarım
bundan sonra daha çok dikkat ederek durumu düzeltiriz canım, ben evdeydim, gelen gidenim de fazla olmadı ama ne kadar olsa bayram rehaveti oluyor işte. tatlılar, çikolatalar :26:Sorma canım ya baya yedim. Normalde yediğimden çok çok daha fazla yedim. Kilo almayayım diye bol bol yürüdüm ama farkı ne kadar kapatabilmişimdir bilmiyorum. Önümüzdeki birkaç haftada belli olur. Sende durum nasıl?
Merhaba kızlar...
bugün nasıl uyumuşsam 2yi geçiyordu kalktığımda, dolayısıyla ancak kahvaltı yaptım :)))
çay içiyorum şimdi.
nerelerdesiniz? artık dönün yahu. yarın pazartesi, yoklama yapıcam
a.s evet cok degismis site ama benim nedense hosuma gitti güzel olmus bence bayramin 3 günü okulda gecti ama yoksa güzeldi senin bayramin nasildi birbirenk?
sitenin bu hali hiç hoşuma gitmedi düzeltirler umarım
Merhaba kızlar...
bugün nasıl uyumuşsam 2yi geçiyordu kalktığımda, dolayısıyla ancak kahvaltı yaptım :)))
çay içiyorum şimdi.
nerelerdesiniz? artık dönün yahu. yarın pazartesi, yoklama yapıcam
Kızlar Carrefour'da pedometre-adımsayar satılıyor mu? Bilginiz var mı? :26: Ya da başka hipermarketler de olabilir. :82:
patiskacim bence millet kacti gitti dönmiycek yarin gelirler umarim ya bu ara bayram dolaysiyla sende dartida bir degisiklik oldumu merak ettim simdi
Zambak gelsin sana ceza verir :)))Henüz kimseden bayram bilançosu gelmemiş sanırım.
Enn kötü örnek olarak ben ilk raporu vereyim.
Yemeklerde ölçülü olmaya çalıştım. Bol bol gezindim ve yürüyüşüme devam ettim ama içimdeki tatlı canavarına yenildim maalesef
Yetmezmiş gibi yolluk olarak koca bir paket tatlı kurabiye aldım. Gelirken onu da affetmedim.
Vee sonuç 1.5 kg. almayı başardım
Neyseki yeni kilo olduğundan çabuk veririm diyorum. Yani umarım:26:
Yarından itibaren eski düzenime başlıyorum
Patisim bana da pek gelen olmayacakmış gibi geliyor nedense :)