Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

slmm kızlar bayram teleşları başladı..ben tatlılardan korkuyorum tatlı ymesek kılo verebılırız..cunku eti ekmeksiz yersek zayıflarız

biz aynı şehirde oturduğumuz için sıkıntı olmuyor canım. bende kaynanamlara kızgınım ama mecburen gideceğiz
vala aynı şehirde olsak ben şimdiye bi akıl hastanesinde olurdum :) Allah kolaylık versin...
biz senede bir iki görüyoruz ama ömrümün yarısı gidiyor vala

canım sen gel yine de , özletme kendini bu kadar...

Ben de tatlılardan korkuyorum, haksız da değilim korkmakta, bugün marketten aldığım iki dilim kuru baklavayı hüplettim bile...

haklısın patiska kafayı yiyorum ara ara
ama ayrı yerlerdede zor bayramlarda hangisine gideceksin
ben en azından kaynanam bahanesiyle annemi görüyorum
benim eşim ailesine çok düşkün onları göremeden yapamaz.başka şehirde olsalar hep onları görmek zorunda kalırdım

ya ben önceden hiç tatlı yemezdim nefret ederdim
ama oğlumun hamileliğinde bi başladım şimdi çok seviyorum şerbetli tatlıları

canım benim, anneni göreceğin için mutlu oldum...Biz de annemi büyük bir hevesle bekliyoruz :)
benim eşim de özellikle babasına çok düşkün ama annesini biliyor neyse ki,. o yüzden beni zorlamıyor hatta zaten şu ara o çok kırgın onlara...
ama bizimki tavşan dağa küsmüş,dağın haberi yok tabii orası ayrı

kızlar iyi geceler ben bugün erken yatıyorum yarına çok işim var

Şimdiden kolay gelsin canım...Allah rahatlık versin...
Kızlar ben de yatıyorum. hepinize iyi geceler...

canım senin işinde zormuş
Allah kolaylık versin
ama bak annen de gelecekmiş hiç üzülme

benimde bayramdan sonrakardeşim ve annem gelecek
o yüzden sıkıntı yapmadım bu bayram
kızlar ben çikolata sevmediğim için bi şey diyemem bende etten korkuyorum
tadını almasam hiç aramıyacağım bende bu yüzdenidare edebildiğim kadar edeceğim et sonuçta proteğin
tatlı ve çikolataya da sabredeceğiz artık
canım kiloda alsan kaçamakta yapsan gel
bizde yapıyoruz bunları
ama buraya yazarak tekrar motive oluyoruz
ihmal etme bizi
slmm kızlar bayram teleşları başladı..ben tatlılardan korkuyorum tatlı ymesek kılo verebılırız..cunku eti ekmeksiz yersek zayıflarız
aaahhh ahhhh:18:bende bundan korkuyorum
ağzıma hiç atmasam aramam ama bi tadına baksam gerisi gelir
Ben de tatlılardan korkuyorum, haksız da değilim korkmakta, bugün marketten aldığım iki dilim kuru baklavayı hüplettim bile...

ooohhh sefan olsunnnn

kızlar bayramın gelmesini inanın şu kilolar yüzünden istemiyorum yine kilo alacağız yaaaaa
kendini bu şekilde şartlama hayatım
bu bayram daha tecrübeliyiz almayacağız...
benim tavsiyem hiç başlama yemeye yoksa arkası gelir
ben öyle yapacağım daha evimdeki baklavadan bile tatmadm
şeker çikolata da öyle
gittiğim yerdede bi bahane bulucaz artık çok yedim dişim ağrır felan tatlı servisini geçiştirmeyi düşünüyorum
aşırı güzel çikolataları yedi annem önümde
birtane bile almadım
ilk gün bitane alırım,tamam..

verdiklerimi almak istemiyorum

azmine hayranım hayatım

ya ben bugün çok sevindim.adet olmama ve bu hafta tatlı ve cips yememe rağmen 200 gr gitmiş
herhalde hiç oturmadığım için eritmişim.

hatice ve patiska sizin adınıza sevindim insan gurbette olduğu zaman ailesine daha fazlaihtiyaç duyuyor
anneleriniz geliyormuş çok güzel.insanın annesini kendi evinde ağırlamasıda çok güzel

Günaydın kızlar :)

Benim canım bu aralar hiç diyet yapmak istemiyor. Rehavetin etkisiyle yemenin ölçüsünü kaçırdım biraz :26: Hele şunu kısıtla, bunu kısıtla diyet hiç yapamam gibime geliyor :2: O yüzden kalori kısıtlaması yapıyorum şu an için. Günde 1000- 1200 kalori alıcam, istediğimi yicem :90:

Günaydın cicileeer.

canım senin işinde zormuş
Allah kolaylık versin
ama bak annen de gelecekmiş hiç üzülme

benimde bayramdan sonrakardeşim ve annem gelecek
o yüzden sıkıntı yapmadım bu bayram

:
saol canım ya bugün daha iyiyim... regl de oldum kaç günlük ağrıdan sonra rahatlatır da biraz.
senin de şimdiden gözün aydın :)
bu arada, annem menapozda ve doktoru (ostrojenle ilgili yanılmıyorsam) çok fazla maden suyu içmesini önermiyordu doktor.

günaydın hanımlar
Nesibemiz Vanilya olmuşş :92:
hatice ve patiska sizin adınıza sevindim insan gurbette olduğu zaman ailesine daha fazlaihtiyaç duyuyor
anneleriniz geliyormuş çok güzel.insanın annesini kendi evinde ağırlamasıda çok güzel

evet canım ben de gayet mutluyum annemi ağırlayacak olmaktan... bol bol gezdiricem annemi inşallah. ona da bana da değişiklik olur ne güzel...

canım benim eğer diyet psikolojisine girersen yapamazsın bak ben
her istediğimi yiyorum ama zamanına bakıyorum eğer canım tatlı istiyosa sabahtan yiyorum ki akşama kadar eriteyim
kızlar şunu fark ettim yemeğe oturmadan önce kendimi şartlıyorum
1 dilim ekmek 2 kaşık yemek 3 kaşık şundan gibi
inanın fazlasını istemiyo canım
önemli olan ilk önce beyini doyurmakmış
inanın şimdi her istediğimi yiyorum yinede kilo veriyorum
ama dediğim gibi zamanı var herşeyin
meselaakşam yemeğini en geç 6 da bitirmiş olurum sonrasında sadece meyva,yeşil çay,sütlü kahve bunlardan herhangi birini yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…