-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.561
vala aynı şehirde olsak ben şimdiye bi akıl hastanesinde olurdum :) Allah kolaylık versin...biz aynı şehirde oturduğumuz için sıkıntı olmuyor canım.bende kaynanamlara kızgınım ama mecburen gideceğiz
Selam kızlar :)
Uzun zamandır bu başlığa gelmiyorum çünkü sağlıklı denebileek şeyler yapmıyorum bu aralar :78: Bir süredir et diyeti yapıyordum, şimdi de kilo vermenin rehaveti ile kaçamaklar yapıyorum. Her ikisi de sağlıksız işte. Yüzüm yok
canım benim, anneni göreceğin için mutlu oldum...Biz de annemi büyük bir hevesle bekliyoruz :)haklısın patiska kafayı yiyorum ara ara
ama ayrı yerlerdede zor bayramlarda hangisine gideceksin
ben en azından kaynanam bahanesiyle annemi görüyorum
benim eşim ailesine çok düşkün onları göremeden yapamaz.başka şehirde olsalar hep onları görmek zorunda kalırdım
kızlar iyi geceler ben bugün erken yatıyorum yarına çok işim var
canım senin işinde zormuş10 gün sonra annem gelecek,anneannemle :) tek avuntum bu...
yoksa bu ara iyice sıkıldım burda. EŞim de çok yoğun çalışıyor, o işe giderken sıkıntı oturuyor içime resmen...
aslında daha önce de bayramları pek sevmezdim açıkçası, kalabalık, curcuna, ama işte ne bileyim uzak olunca o bile özleniyormuş...
ayrı canım memleketlerimiz, ben izmirliyim, eşim adanalı....
Bi de o var tabii. Eşimin ailesine kırgınız, bi ay olacak belki, biz aramıyoruz, onlar da aramıyorlar. Bayramda aramak gerekir herhalde. o bile sıkıntı bana
tadını almasam hiç aramıyacağım bende bu yüzdenidare edebildiğim kadar edeceğim et sonuçta proteğinkızlar ben çikolata sevmediğim için bi şey diyemem bende etten korkuyorum
canım kiloda alsan kaçamakta yapsan gelSelam kızlar :)
Uzun zamandır bu başlığa gelmiyorum çünkü sağlıklı denebileek şeyler yapmıyorum bu aralar :78: Bir süredir et diyeti yapıyordum, şimdi de kilo vermenin rehaveti ile kaçamaklar yapıyorum. Her ikisi de sağlıksız işte. Yüzüm yok
aaahhh ahhhh:18:bende bundan korkuyorumslmm kızlar bayram teleşları başladı..ben tatlılardan korkuyorum tatlı ymesek kılo verebılırız..cunku eti ekmeksiz yersek zayıflarız
Ben de tatlılardan korkuyorum, haksız da değilim korkmakta, bugün marketten aldığım iki dilim kuru baklavayı hüplettim bile...
Merhaba Kızlar... nasılsınız bakalım ?
iyiyim canım sen nasılsın abah sabah işe başlamadan nete bakayım dedim
bi başlarsam akşa olacak çünkü:18:
canım ben almadım hiçbişe, almayacağım da. Zaten töbe yarabbim ama hiç bayram gibi gelmiyor bana. Bi başımıza Türkiyenin bi ucunda...
bana sorarsanda çocukluktaki heyecan yok artık büyük oluncamı bilmem hazırlıktı temizlikti yemekti bi telaş şeklinde geçiyor tatlı telaş ama
oysaki çocukken bunları annemiz yapardı bizde heyecanla o günün gelmesini beklerdik
ben de seviyorum vala. en azından 2 şişe içiyorum günde. menapoz dönmeindeki kadınlar hariç, çok da faydalı...
menapoz döneminde zaralı mıANLAMADIM CANIM:26:
Keyfim yok hiç, gideyim yatayım en iyisi...
kendini bu şekilde şartlama hayatımkızlar bayramın gelmesini inanın şu kilolar yüzünden istemiyorum yine kilo alacağız yaaaaa
benim tavsiyem hiç başlama yemeye yoksa arkası gelirkızlar malum bayram geldii .. her yerde tatlılar çikolatalar şekerlerr falan filan
bu arada nasıl bir yol izlemeyi tavsiye edersiniz.bu arada spor da yapamam
kilo da vermişken azcık bile oynasın istemiyorum yerinden. bugün ara verdim ne bulduysam yedim ama devam edicem tabii arada bir yemek güzel oluyo da bayram da nasıl tutucam kendimi ben yaa bide ısrar etmeler filan...
aşırı güzel çikolataları yedi annem önümde
birtane bile almadım
ilk gün bitane alırım,tamam..
verdiklerimi almak istemiyorum
saol canım ya bugün daha iyiyim... regl de oldum kaç günlük ağrıdan sonra rahatlatır da biraz.canım senin işinde zormuş
Allah kolaylık versin
ama bak annen de gelecekmiş hiç üzülme
benimde bayramdan sonrakardeşim ve annem gelecek
o yüzden sıkıntı yapmadım bu bayram
:
Nesibemiz Vanilya olmuşş :92:günaydın hanımlar
hatice ve patiska sizin adınıza sevindim insan gurbette olduğu zaman ailesine daha fazlaihtiyaç duyuyor
anneleriniz geliyormuş çok güzel.insanın annesini kendi evinde ağırlamasıda çok güzel
Günaydın kızlar :)
Benim canım bu aralar hiç diyet yapmak istemiyor. Rehavetin etkisiyle yemenin ölçüsünü kaçırdım biraz :26: Hele şunu kısıtla, bunu kısıtla diyet hiç yapamam gibime geliyor :2: O yüzden kalori kısıtlaması yapıyorum şu an için. Günde 1000- 1200 kalori alıcam, istediğimi yicem :90: