Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım benim eğer diyet psikolojisine girersen yapamazsın bak ben
her istediğimi yiyorum ama zamanına bakıyorum eğer canım tatlı istiyosa sabahtan yiyorum ki akşama kadar eriteyim
kızlar şunu fark ettim yemeğe oturmadan önce kendimi şartlıyorum
1 dilim ekmek 2 kaşık yemek 3 kaşık şundan gibi
inanın fazlasını istemiyo canım
önemli olan ilk önce beyini doyurmakmış
inanın şimdi her istediğimi yiyorum yinede kilo veriyrum
ama dediğim gibi zamanı var herşeyin
meselaakşam yemeğini en geç 6 da bitirmiş olurum sonrasında sadece meyva,yeşil çay,sütlü kahve bunlardan herhangi birini yaparım

Canım zaten çok güzel kilo vermişsin :) Ben aslında iradeliyim. Bugüne kadar katı olan birçok diyeti denedim, başarılı da oldum ama bu aralar belki de kendimi çok zorladığım için bir salmışlık var bende. Canım her şeyi yemek istiyor. Eğer bu isteğin önüne geçmezsem bugüne kadarki çabalarım boşuna gidecek. Ben de en azından kalori sayımı yapayım diyorum. Hem canım tatlı istese de yerim, yeter ki 1000-1200 kaloriyi geçmeyeyim. Şu an 82.5'tayım. 70'li rakamları görsem çok rahat edeceğim. Ama bundan sonra her istediğimi yiyip kalori sayımı yapmak en iyisi çünkü bu aralr hiç de katı diyet yapabilecek durumda değilim :90:

ühü ühüü =(
gözümün önünde karamel dolgulu çikolataları yedi kuzenler :|
ben de az şekerli elma kompostosuyla idare ediyorum :KK23:

benim tavsiyem hiç başlama yemeye yoksa arkası gelir
ben öyle yapacağım daha evimdeki baklavadan bile tatmadm
şeker çikolata da öyle
gittiğim yerdede bi bahane bulucaz artık çok yedim dişim ağrır felan tatlı servisini geçiştirmeyi düşünüyorum:KK1::KK1:QUOTE

haklısın cnm en inşallah yemem hiç.annemle yaptık bişeyler yemedim :))) iyi gidiyorum bakalımm

Kızlar Carrefour'da pedometre-adımsayar satılıyor mu? Bilginiz var mı? :26: Ya da başka hipermarketler de olabilir. :82:

Ben yarın sabah kutlayacaktım ama kutlamalar şimdiden başlamış. O zaman herkesin bayramı mübarek olsun :KK71:

ayrıca bayanlar nette buldum paylaşmak istedimm:

1 hafta toplam 3 kilo vermek isteyen kilolu bayanlara dans öğretmeninden tavsiye her sabah aç karnına 1 maden suyu içine bri adet limon sıkılıp içilirse vücuttaki tüm yaglar ve basen bölgesindeki fazlalıklar erir aynı şeyi akşam yatmadan 1 saat öncede muhakkak tekrarlamak gerek bu sefer tok karnına yapılmalı ama maden sodası olmayacak maden suyu yazacak şişede..

böyle yazıyordu sizce ne kadar doğru? sağlıklı beslenme ve sporun yanında nasıl olur bu? ben başladm bugün içmeyee

merhaba kızlar...
site problemli ya, yazdıklarımız silinmiş...
hadi dönün artık yahu, sıkıldım ben burda bi başıma En Büyük KKEn Büyük KK

Yiyecek canavarı geldi. Kimse yok mu? Gelmezseniz her şeyi silip süpürürüm görürsünüz :KK60:

Son düzenleme:
X