Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Alıntı ile cevap yazmada sorun çıktı.
Böyle cevaplamayı deneyeyim.
Zambak gelene kadar veririm patisim :KK43:
Kiloları saymasak iyi geçti canım.
Senin nasıldı?

Bu arada yine alıntı yapamadım. Patiska ve hatic biraz geç cevap oldu ama iyi dilekleriniz için teşekkürler.

selam kızlaarr
bayram nasıl geçti
canımm hoşgeldin. benim bayram genel olarak evde geçti :) bi iki misafirim oldu ve biz bi iki yere bayramlaşmaya gittik...
senin nasıldı?

kesinlikle spor çok önemli zayıflama aşamısında. ben kas ağrılarına ve düşük enerjiye karşılık stimol kullanarak spor yaptım. 4 beden inceldim.- tabi ki sağlıklı bir şekilde- şişmanken de mutluydum ama şimdi kendime daha çok güveniyorum. daha güzel buluyorum kendimi. insanın kendini sevmesi çok önemli.
Evet haklısın canım, spor şart. Stimol ne ? biraz açar mısın ?

günaydinnnnn kizlarrrrrr:21: sabahin köründe kalktim yürüyüsümü yaptim dusumuda aldim simdide kahvalti edicem sonra dogru okulaaaa :KK1:

Evet haklısın canım, spor şart. Stimol ne ? biraz açar mısın ?

Canım stimol enerji içeceği gibi bir toz. Sulandırılıyor ve en fazla 1 ay kullanabiliyorsun. Gerçi kullanmadım ama böyle ilaçlara pek güvenemem. Doping etkisi de yapabilir.
Ben manyetik alandan koruyan jinsei kolye almıştım. Aynı zamanda yorgunluğa karşı da etkili. Bir arkadaş taşlarla alternatif tıp bölümünde konusunu açmıştı. Bana olan etkilerini orada yazmıştım. Yani halen memnunum. Yorgunluk sorunun varsa kendi sitesinden de inceleyebilirsin.

Günaydın arkadaşlar,:KK3:
Bayram raporları henüz gelmemiş. Korkmayın tartılın ve gerçeği görün derim.
Rekor bende nasılsa:KK1: Beni kimse geçemez dermişim.:KK9:
Ama bu sabah 600gr.ın gittiğini gördüm mutlu oldum. Demek ki bir kısmı şişkinlikmiş sanırım.:KK42:

Bravo cansucum. Çok azimli gördüm seni. Aynen devam. Kaç kilo verme niyetindesin?

tsk ederim canim yaklasik 14 kilo niyetim sonrasina bakacagiz :KK70: kizlar sabah sporun metobalizmayi hizlandirdigini tüm gün daha fazla kalori yakmamizi sagliyormus aksamlarida spor yaptiktan sonra protein + vitamin C iceren gidalar yemeye dikkat edersek gece daha cok kalori yakiyormus vücüt ben bunu uygulamaya caliscam bakalim cuma ne digcek darti :KK70::KK70::KK70:

canımm hoşgeldin. benim bayram genel olarak evde geçti :) bi iki misafirim oldu ve biz bi iki yere bayramlaşmaya gittik...
senin nasıldı?
iyi geçti canım benim bayramım da
arkadaşım geldi üniversiteden
onunla gezdik eğlendik
600-700 gr da ben almış görünüyorum canım sıkıldı
bugün aynı tempoda devam ediyorum diyetime
kilolar oturmadan veririm sanırım

Son düzenleme:
selam kızlar bende bayramda kilo alanlardanım
ilk 2 gün direndim fakat 3 gün dayanamadım yedim
daha evdede düzeni oturtamadım malum bayram yorgunluğu
yinede bu kadar vermişken geri almaya niyetim yok
en kısa zamanda vereceğim

selam kızlarrrr gelebildim sonunda yoğunluğum bitti
çok şükür:)
bayramda benimde 3. günden sonra tatlı isteğim başladı bide regl olunca dayanamadım elimin altında olan tatlılara
tartıldım ama net b,işey diyemiyeceğim
regl olduğumdan bitince tartılıcam.

günaydinnnn kizlar nerdesiniz yaaa bayram yorgunlugu gecmedi sanirim yalnizzzz kaldimm:KK5: ama sabah okula yürüdüm 20 dakkika dönüs 20 dakkika hizli hizli taabi 1 saat beden vardi yaklasik yarim saat Badminton oynadim aman top yere düsmesin diye sag sola kosturdum :KK1: ac gitmiyeyim diye 1 muz yemistim simdi güzelce kahvalti edicem :KK9: artik geri dönün yaa :KK34:En Büyük KK

Bende bugun basladım diyete
ve ogleden sonra sporuma gıdıcem :)
Sanırım benım spor hocamda sıtımolmu n e oyle bır ıcecek onerdı sadece spor esnasında ıcılecek dıye
belkıde o degıldır tam bılemıyorum tabı :S

iş yerinde ki yoğunluk bitmedi bi türlü dün akşam 7 yi geçiyodu çıktığımda spora da gidemedim doğal olarak
o yüzden evde 80 mekik 100 yanlara esneme yaptım yatmadan önce
bugün de gidemem sanırım spora ama evde mekik çekerim mutlaka
grip oluyorum bi de acayip uyuşuk haldeyim :KK43:(

tsk ederim canim yaklasik 14 kilo niyetim sonrasina bakacagiz :KK70: kizlar sabah sporun metobalizmayi hizlandirdigini tüm gün daha fazla kalori yakmamizi sagliyormus aksamlarida spor yaptiktan sonra protein + vitamin C iceren gidalar yemeye dikkat edersek gece daha cok kalori yakiyormus vücüt ben bunu uygulamaya caliscam bakalim cuma ne digcek darti :KK70::KK70::KK70:

Bence 3-4 ayda verirsin canım dikkat edince başarılmayacak bir şey yok. Aynen öyle diyetisyenler de akşamdan sonra meyvanın yanında yağsız sütü de öneriyorlar.
Yalnız sporu tamamen aç veya tok değil, yarı aç şekilde yapmalıyız.

Bende bugun basladım diyete
ve ogleden sonra sporuma gıdıcem :)
Sanırım benım spor hocamda sıtımolmu n e oyle bır ıcecek onerdı sadece spor esnasında ıcılecek dıye
belkıde o degıldır tam bılemıyorum tabı :S

Kolay gelsin canım. Sporla birlikte yürütmek en mantıklısı. Spordan önce bir de L-carnitine de öneriyorlar. Şeker gibi ağızda eritiliyor.
Bir ara denemiştim ama pek performans arttırıcı olmadı bende.

iş yerinde ki yoğunluk bitmedi bi türlü dün akşam 7 yi geçiyodu çıktığımda spora da gidemedim doğal olarak
o yüzden evde 80 mekik 100 yanlara esneme yaptım yatmadan önce
bugün de gidemem sanırım spora ama evde mekik çekerim mutlaka
grip oluyorum bi de acayip uyuşuk haldeyim :KK43:(

Aman sempatikcim dikkatli olalım. hava değişimleri insanı çok etkiliyor. Ben böyle hasta olacağımı hissettiğim zaman hemen limonlu bitki çaylarına ağırlık veririm.

Aman sempatikcim dikkatli olalım. hava değişimleri insanı çok etkiliyor. Ben böyle hasta olacağımı hissettiğim zaman hemen limonlu bitki çaylarına ağırlık veririm.

içiyorum canım bende
evden limon falan getirdim
boğazıma da iyi geliyor ama yine de dinlenemediğim için hemen toparlanamıyorum

X