- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
bende katılmak istiyorum aranıza. 10 gündür diyetteyim ve 1,5 kilo verdim ama bıraksam 3 kilo alacağımdan adım gibi eminim
Merhaba simgesimab, ben de çok teşekkür ederim yazdıkların için.
Kendini ne kadar güzel anlatmışsın ve çok yerinde kararlar almışsın.
Valla ben de bırakmayalım hep birlikte birkaç basit kuralı uygulayalım ve yavaş, strese girmeden kilolardan kurtulalım dedim ama topiğin durumu ortada.:hulya:
Fikir alışverişi olmayınca gitmiyor.
Senin sorunun anladığım kadarıyla kilo koruma ve göbek yağları.
Vücudundan memnun değilsen sayısal olarak kilonun az olması bir şey ifade etmiyor.
Dediğin gibi az ve ölçülü yemenin yanında sporsuz olmaz.
Bence herkes zevk aldığı sporu yapmalı, arada değiştirmeli. Göbek sorunu için her fırsatta yarım mekik ağırlıklı yapmanın mutlaka çok yararı olacaktır.
Ev işleri düzensiz hareketler olduğu için form koruma veya kilo vermede bir yararı olmaz.
Zaten öyle olsaydı bütün ev hanımları manken gibi olurdu.a.s
Burada paylaşım yaparak devam edebiliriz.
Hoş geldin canımvereliniortak Kolaylıklar diliyorum.
tamam canım bende yarın yazarım ölçülerimi.İnşallah arkadaşlar azim ve kararlı olduktan sonra elimizden kurtulamaz.
Cuma günleri tartı ve ölçülerimizi alıyoruz. Tartı ve bel ölçüsünü burada cumartesi günü liste yapıyoruz.
Bayramda kesintiye uğradı.
Bir not defterine de kendimiz için yazıyoruz. Burada sadece farkı yazıyoruz. kaç günde kaç kg. ve cm. eksildi gibi.
Arka sayfalarda vardır. haftaya cuma yeniden başlarız diyorum.
Simge ben 3lt. içiyorum ama şişkinlik hissetmiyorum. 1 den 1,5- 2- 2,5- 3 şeklinde yavaş yavaş arttırdım.
Birden değil de haftadan haftaya arttırsan sorun olmaz sanırım.
Yarısını atamıyorum diyorsun. Eğer yediklerinde tuz oranı fazlaysa atamazsın.
Ben bir tencere yemeğe yarım tatlı kaşığı tuz atıyorum ve sofraya tuzluk getirmiyorum.
Bir de hazır yiyeceklerde tuz oranı fazla onları tüketmemeye çalışıyorum.a.s
Tuzu da yavaş yavaş azalttım.
Suyun bana sağladığı yararları düşünüp aklıma geldikçe içiyorum.
Toksinlerin atılması, vücudun ihtiyacı, cildin kurumaması, tok tutması, metabolizmanın çalışması vs. saymakla bitmez.
Bazen susadığımızda acıkmış gibi sinyal alıyormuşuz. Su içince açlık duygusu gidiyor gerçekten çoğu zaman. Sana fazla geliyorsa o kadar içme derim.
Bazı uzmanlar yeterince meyve sebze yiyorsanız, bitki çayları içiyorsanız o kadar gerek yok diyorlar.
Ben günde 1 saat ter atacak şekilde spor yaptığımdan belki daha çok ihtiyaç duyuyorum.
Bu arada bugün ölçülerimi aldım tahmin ettiğim gibi değişen bir şey yok.
İnşallah haftaya kadar umudumuzun gayretimizin sonucunu alırız.:teytey: