Benim birçok deneyimlerim oldu (akupunktur, mezoterapi, karboksiterapi, diyetisyen, bir sürü ürün vs)ama spor ve ölçülü yeme dışında kilo verdirici hiçbir formül bulamadım.:1no2:
Bilen arkadaşlar varsa biz de yararlanmak isteriz.
Bitter çikolatanın kakao oranı fazla, şeker az olduğundan 1-2 tablet yiyebiliyorsan yararı bile var zararı olmaz. Benim bu konuda sabıkalarım olduğundan bu sefer hiç yememeyi tercih ettim. Çünkü günde 1 kare yiyeceğim diye alıyordum 1 paketi götürüyordum. Aklım kalıyor gide gele bitiyor. Misafir çikolatalarını da göz önünden kaldırdım. Ne olur ne olmaz.
lmaz:
Ben de haftaya detoks deneyeceğim. Pirinçli değil de bulgur, mercimek karışımı olandan.
O bana daha uygun gibi geldi.a.s
canım senin ne kadar kilo vermen gerekiyor?daha fazlan var mı yoksa benim gibi zor bölüme geldin mi merak ettim de.kendime yandaşarıyorumlaelaelaelaelae
bende bitter hastasıyım allahtan.sadesini fındıklısını her türlüsünü severim bitterinlülülülülülü 4-5 gündür onu da yemiyorum pasta yapmamak için savaş veriyorum kendimle:) ama bitter yemediğim halde kaçamaklarım olmadı dersem yalan olur.ama eskisine oranla azalttım bu başarı benim gibi çikolata bağımlısı için diye motive ediyorum kendimisositososito
bulgur ve mercimekli detoks nasıl ona rastlamadım.kk da topiği var mı?arada değişik denemekte fayda var malum benim bünye hemen alışıyor.anlatırsan ya da toopiğin linkini kopyalarsan sevinirim
bu arada benim bugün moralim sıfırın altındaydı.:sinifsinif: enson dün gece yatarken tartıldım malum alışkanlığım sabah kadar ne kadar yakıyorum merak ederim.kilolu zamanlarımdan kalma alışkanlıksositososito gece tartıldım 50.900 düm sabah 7.30 da kalkınca tartıldım aynı kilodayım.wc de de fazla birşey olmadı halbuki gece yatarken 1 su b su ve elma sirkeli su içtim.yahu insan bunu da w c de atamaz mı? yada 100 gr cık ta mı uykuda vermez
klava:
klava: nasıl moralim bozuldu güne kötü başladım anlatamam.herşeye küstüm düzenli beslenmeye egzersize vs vs
sabah hiçbir işimin olmamasına rağmen bu yüzden egzersiz yapmak istemedim dedim ya isyanlardayım sen ter içinde kal küçük çoçuğunla ilgilenmeyi ertele kan ter için de egzersiz yap bir de üstüne al istemiyorum dedim.:sinifsinif:
öğleden sonra dışarı çıkacaktım bayramda aldığım ve beli bol gelen pantolonumu giydim fermuar ve düğme zor kapandı patlayacaktı korse giydim bende içime.şu göğüs altından başlayıp baldıra kadar inenlerden hemde s beden.o halde bile göbek fırladı sanki sanırsın 3 aylık hamileyim.oldu mu benim sinirler laçkakaydirigubbakcemile
eşimin yanına uğradım bana pis pis güldü sen çaylar iç az ye öğlen yemeye başla birde evin işleri yanında spor yap bu mudur demez mi?
klava:
klava: allahım sana geliyorum dedim
akşama kadar önümde bir sehpa görevi gördü karnım.heee öğlen öğününü yemeden çıkmıştım acıktım yarım simit yiyeyim bari dedim kızımda isteyinde 2 tane aldım.benim ufaklık simitin ucundan yedi bende sinirimden aşime bakıp bakıp yarım simit yemeyi düşünürken 2 tanesini yedim mi:bbo::bbo::bbo:sonra çarşıda işim vardı gideceğim yerlere hızlı hızlı gittim ama bu arada arabasında kızım vardı yokuş yukarı kanter içinde simitlerin acısını çıkartırcasına sürdüm arabasını bari burdan kurtarayım dedimnaniknanik
eve akşam geldik acıktım tabiii ama kendime kızgınlığımdan yemeyeceğim di,ye gündüz karar almıştım.ama açım başka ıvır zıvıra saldırmaktansa evdeki kapuskama sığınayım dedim ve yanında salata yedim. 2 saat sonrada karışık meyve yedik.
şu anda da elma sirkeli suyumu içiyorum yatacağım.umarım yarın aynı moralle kalkmam .
benim egzersiz süresini ya da gün içerisindeki sayısını mı artırmam lazım.yoksa yediğimi yakıyorum sadece günde 40 dak ile
ama bu seferde kısa bir süre sonra hızlı ve yoğun başlayınca bıkıp bırakacağımı biliyorum.
amaaaaannn bende bir gün şuraya bir güzel haberli motive edici mesaj yazmadım yahu
klava:
klava:depresyondayım galiba havalrdan:jeyyar:
herkese göbeksiz basensiz yağsız sağlıklı vücutlara kavuştukları günler diliyorum
bu yazıyı dün gece yazmıştım ama sitede sorun vardı şimdide çıkacak mı bilmiyorum