Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bu arada arkadaşlar bugün nivea body ile dinamik sabahlar cd elime ulaştı.hemen kızımla yapmaya başladık.yaklaşık 10 dk ısınma hareketleri 15-20 dak alt üst karın kalça iç bacak ve dış bacakları harekete geçirecek sıkılaştıracak hareketler ve son 10 dak rahatlama hareketleri var toplam 40 dak falan sürüyor egzersizler.evde egzersize üşenen hangi hareketleri yapacağına karar veremeyen ısınma için hangi hareketleri yapmasını bilemeyenler ,spor salonuna gidemeyen(ki ben spor salonuna gitmeyi gerek görmüyorum çünkü bir süre sonra üşengeçlik ve bıkma başlıyor.) ve en önemlisi motive olmaya ihtiyacı olanlara evde kendi başına cd ile çalışmayı kesinlikle öneriyorum.kızım 5 dak sonra bıraktı resim yapmaya başladı bende rahatça hareketlere devam ettim:))))))
bu cd de zorlanacağınız yapamayacağınız hareketler yok insanı çok yormuyor.bu cd ile ilgili topikte yazılanları okumuştum düzenli yapıldığında faydasını görmüşler.ter akıttıklarını yazmışlardı.ama ben kan ter içerisinde kalmadım galiba biraz egzersize alışık olduğum için birde ben styl gym cd sini yapıyorum o asıl beni terleme noktasına getiriyor.çok zevkli dans eder gibi hareket yapıyorsunuz.bendeki 2 cd den oluşuyor bir tanesinde hareketleri tek tek göstererek anlatarak yaptırıyor.ikinci cd de ise daha o kısma ulaşamadım:)))) ama ilk cd deki hareketleri toplamda yapıyor.styl gym cd si de yaklaşık 45 dak sürüyor.sanırım bunun temposundan sonra nivea bana hafif bile geldidelikafaduldendelikafadulden
delikafaduldennivea body cd sini ücretsiz temin edebilirsiniz.nette sitelerine üye olun .sonra ücretsiz danışma hattını arayın ve niveanın body cd sini nasıl temin edebilirim diye sorun size yardımcı oluyorlar hemen.adresinize kargo da dahil hiç bir ücret ödemeden gönderiyorlar.
dün yazmıştım uzman tv de bölgesel problemlere yönelik egzersiz arşivi yapmıştım kendime niveanın cd sinde tüm bu hareketler var .zamanla sayılarını artıracağınıza inanıyorum çünkü zorlanmıyorsunuz:dance::dance: ben styl gym le yine dönüşümlü olarak bu egzersiz proğramını uygulayacağım.
ve birde arkadaşlar gün aşrı yapın ki ne sosyal hayatınız ne ev işleri ne de spor hayatınız sekteye uğramasın.:sm_confused:.
ben 1 gün ev işleri yemek ütü çamaşır vs ne varsa onları yapıyorum diğer gün egzersiz ,vücut bakımımla yani kendimle ilgileniyorum çok güzel oluyor.
daha önceleri hepsini hergün bir arada yapmak gibi bir hataya düştüm ve kısa zamanda ne evle ne kendimle yeteri kadar ilgilenemedim yoruldum spordan bıktım yarım yarım bir sürü parçalara bölündüm.böyle bir proğram hazırladım kendime.tavsiye olunur:teytey:

senin adına sevindim ama bu tür şeyler kilo verdirse bile hızla maalesef geri alınıyor.temennim verdiklerini fazlasıyla almaman.biz burada diyet ve zayıflamaya yönelik dışarıdan uygulanacak bitkiselde olsa bahsettiğin gibi hızlı kilo verdiren ürünleri uygulamayı önermiyoruz ve kullanmıyoruz.düzenli beslenme ve sporla ilgileniyoruz....

mutlu olmanı paylaşıyorum umarım kilonu korursunhihoyyyt

Aynen katılıyorum. Ben de arkadaşın mutluluğunu paylaşıyorum ama hızlı kilo verme amacında değiliz.

Simge evde ne güzel spor düzenini kurmuşsun.kaydirigubbakcemile5 Umarım başarılı olursun.
Ben evi en son tercih ediyorum. Öncelikle dışarda yapmayı seviyorum.
Yürüyüş, koşu karışık ve alet çalışması.
3 gün spor salonunda step, aerobik, jimnastik yapıyoruz. Hanımlarla eğlenceli oluyor.
Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz.delikafadulden
Diğer günlerde hava yağmurlu ise evde yapmak zorundayım. Cardio twester DVD si ile çalışıyorum.
İpli olandan değil de kollu olandan. Bazen de kültürfizik, dans vs.:dance:
6 gün spor yapıyorum ama çocukluğumdan beri alışkın olduğumdan benim günlük hayatımı etkilemiyor.
Tersine yapmasam rahatsız oluyorum.a.s

slm arkadaslar ben cabuk kilo vermedimki bir sene sürdü kullandim ürün saf bitkisel ve paketin icinde beslenme kitapcik var ona göre beslenmemi uyguladim ve devam ediyorum yemek tarifleri cok kolay zaman almiyor alkisalkisalkis spor devam 4cocuk kolay olmuyor gamyoncuiremsu en cok yazi bekliyorum dar t-shirt ve dar kot iple cekiyorum:dance: nazar deymez

a.s. cocuklardan kafam karisti benimle mutlulumu paylastiniz icin cokhihoyyyt tesekürler ben size devamini yazacagim isterseniz size kitapciktan yemek tarifini yazabilirimcokacimcoook vereliniortak

arkadaşlar bilgisayarım bozuldumafoldumben yarından itibaren tekrar dönüyorum aranıza herkes ne yaptı çok merak ediyorum.. şimdilik hoşçakalın herkese yeni haftada başarılarkaydirigubbakcemile5

a.s. cocuklardan kafam karisti benimle mutlulumu paylastiniz icin cokhihoyyyt tesekürler ben size devamini yazacagim isterseniz size kitapciktan yemek tarifini yazabilirimcokacimcoook vereliniortak

Hem yemek tariflerini hem de deneyimlerini paylaşırsan tabii ki memnun oluruz canımvereliniortak

arkadaşlar bilgisayarım bozuldumafoldumben yarından itibaren tekrar dönüyorum aranıza herkes ne yaptı çok merak ediyorum.. şimdilik hoşçakalın herkese yeni haftada başarılarkaydirigubbakcemile5

Merhaba forelaine,kaydirigubbakcemile5 ben de sizleri merak etmiştim.
Ben bu aradaki olan biteni yazdım. Kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Ben de herkese mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.buyrunnnnnnnnn

nerdesiniz arkadaşlar??????
valla ben kaç gün okuyup bitirmek için uğraştım bu başlığı ki hemen yetişeyim bu canlı .hareketli ve kararlı arkadaşlara diye.......ama kaç zamandır ses seda çıkmıyor kimseden.benneyaptımkibenneyaptımki
ben artık kendimden şüphe etmeye başladım bir kaç dikkatimi çeken topiğe de yazdım ama nedense benden sonra hareketlilik durdu.topik kurutuyorum galibadelikafaduldendelikafadulden
şaka bir yana haydi toplanalım artıkara vermek motivasyonu da etkiliyornaniknanik

Haklısın simge. Sorun sende değil bu topik bir alem.:roflol:
Sağolsun arkadaşlar ben varım diyen kayıplara karışıyor. Sorun burda olmalıdelikafadulden
Bir de devam eden arkadaşların tatili uzadı sanırım.a.s
forelaine in bilgisayarı bozulmuş, diğer arkadaşlardan benim de haberim yok.
Umarım herkesin günleri sağlıklı ve sorunsuzdur.
İnsanın yanında bir kişi bile olsa motivasyon için önemli.:teselli:
Ben aynen devam ediyorum. Az yemek, bol su ve spor. Bu hafta kilo vereceğimi umuyorum Allah sağlık verirse.
Senin nasıl gidiyor, neler yapıyorsun?

neyse sorunun bende olmadığına sevindimsırnaşık şey umarım bir an önce ekip toplanır ama dediğin gibi motivasyon için 1 kişi bile önemliyerimseniben
ben pazar gecesi saat 3 te kendime düzenli beslenme ve su içme saatlerimi gösteren bir liste düzenleyerek kendimce çokkkk büyük bir adım attım:lepi::lepi::lepi:
çünkü şimdiye kadar böyle bir şeyi lüzumlu görmemiş ve hep acıktığımda çikolata küçük atıştırmalıklar bisküvi yiyerek yemek saatlerini sallamıştım:1shok: günde 2 kere yemek yiyordum bu yüzden.kahvaltı nerdeyse öğle yemeği saatinde akşam ise son atıştırma saatine denk geliyordu.eee gece 2 ye kadar hatta 3 e kadar yatmayınca da yine arada kalorili atıştırmalıklar havada uçuşuyordu.
herşeyi denedim metabolizmamı canlandırmak için :bitki çayları elma suları elma sirkesi derken bitki ağacı çıkacak içimdensırnaşık şey.şimdi ise bunun sorumlularını ve çözümünü buldumlülülülülülü
güne geç başlamak öğün atlamak ara öğün meyve su içmemek ve düzenli olmayıp kendimi zorlayıcı egzersiz yapmaya bağlı olarak metabolizmamın artık kendi kendine yağ ürettiğine acıktığımda doğru şeyler yerine kalori bombalarına saldırmama neden olması.
ve çözümü ise:
metabolizmamı sadece düzenli beslenerek yani ana ve ara öğünleri atlamadan ve sağlıklı yiyeceklerle açlığımı gidererek canlandırabilirim.
bu meret meta yı ancak sık ve az yemek canlandıracak başka çözümü yok.
buzdolabına ben sık ve az ye diye bir yazı asmalıyımsırnaşık şey
neyse listeyi uyguladın mı dersen henüz tam olarak değil.çünkü hayatımda hiç düzneli yemediğim için oluşturduğum listemde teori ile pratikte oluşan bir kaç eksik var .en azından listem bunları görmemi sağladı.pazartesi günü yarım yamalak pirinç lapası diyeti yaptım 1 günlük.vücudumda ödem olduğunu anladığımda 1 gün bunu uyguluyorum .hemde ödem atınca bana motivasyon olsun istedim:)))) sabah kahvaltı yaptım öğlen ve akşam saatinde lapayı yedim hatta çok acıktım ikindi ve akşam arasında ara öğün yemiş olmama rağmen yine yedim yoğurtlu lapadan
ertesi sabah tartımda bir önceki güne kıyasla 800 gr fark vardı .tabii bu 800 gr kilo değil ödem bunu biliyorum ama iyi oldu.
bol su ve bitki çayları içiyorum egzersizi yazdığım gibi hergün yapmayı düşünüyorum 1 hafta boyunca.bir fark olmazsa sabah akşam yapıcam.çünkü bu eski yağlar beni bayağıdır zorluyor ben üstesinden gelicem onları yakıcamkötükedihüsodelikafadulden
yarından itibaren hayatımda ilk defa düzenli besleneceğim inşallah:lepi:
çalışmayı bıraktıktan sonra ilk defa öğlen yemek yiyeceğimdelikafadulden.bu durum düzenli beslenenlere tuhaf geliyordur ama maalesef gerçek:bbo: forumda alternatif olsun ya da bilmediğim başka birşey eklerim diye listelere bakıyorum acemi olduğum için bu konuda henüz listemi oturtamadım ama uygulamaya başlayınca ve oturtunca bu yeni hayatımı sizlerle mutlaka paylaşıcam:dance:
benim yaptıklarım bunlar canım ...başkaları için küçük amaaa benim için kocaman bir adım oldu liste hazırlamakalkisalkisalkis
hatta su içeceğim saatleride yazdım ki unutmayayım ya da aklıma gelince bir anda tüketmeyeyim ve bitki çayları vs derken çok şişmeyeyim diye ayarlama yaptım
ayyyy yine benim çenem düştü...
bu arada açtığın topiğe sadık kaldığın için çok seviniyorum.çünkü kaç topik baktıysam bir süre sonra sahipleri puffff yok oluyor bende onca sayfayı sonuç almadan okuduğuma yanıyorumkötükedihüso
iyi ki varsın:teytey:vereliniortak

Simge sizler de iyi ki varsınız.vereliniortak
Yazdıklarını zevkle okuyorum. Aldığın kararları umarım hep devam ettirirsin.
Buraya yazmasam ben de birkaç gün sonra bırakırdım sanırım ama sabırla devam ediyorum.
Bak iyi ki hatırlattın. Ben de arada detoks yapmalıyımhihoyyyt Onu unutmuştum.
Paylaşmak çok güzel bir şey gerçekten.kaydirigubbakcemile5
Ben de kendim bile yazsam listeye hiç uyamıyorum. sırnaşık şeyBeni bağlıyor gibi geliyor.
Benim zaten düzenli beslenme alışkanlığım vardı ama ahh şu tatlı sevdası.cokacimcoook
Ne kadar spor da yapsam aldığım kalori ile verdiğimi dengeleyemeyince olanlar oldu.delikafadulden
Bu yönteme başladığımdan beri tatlıyı unuttum gibi. Sanırım yedikçe alışkanlık yapmış.
Arada bir sabah bir tatlı kaşığı bal veya reçel yetiyor.
Kolaylıklar diliyorum.

evet haftada ya da 15 günde bir detoks iyi oluyor ama ben en kötü ayda bir bu pirinç lapası diyetini uyguluyorum.aslında regl in ilk 3 günü için tavsiye ediliyor.1 senedir o topiği takip ediyordum hatta ilk deneyişimde yeşillik ve baharatlarla denedim midem bulandı aman kalsın dedim bıraktım.sonra aradan bayağı zaman geçti her ne kadar topikte bununla ilgili görüş ayrılıkları olsa da ben yoğurtla yemeği denedim ve güzel oldu böyle.arada bir ödem durumuna göre ya regl döneminde ya da diğer zamanlarda tek gün uygulayabiliyorum.eğer sabah eşimle erken kalktıysam maalesef o kahvaltı yaparken ben lapa yiyemiyorum kahvaltı sonrası öğünlerde yapıyorum.o bile yeterli oluyor.herkes kendine uyan şekilde yapabilir ama fazla da mide bulandıracak şekilde zorlamamalıa.s.

dün kendime çokkkkk kızdım.ne güzel havalı havalı buraya yazdım yok yarın düzenli beslenicem diye tam tersini yaptım geç uyandım 12 gibi kahvaltı etmek zorunda kaldım.ve hopppp öğlen öğünü aralar vs uçtu gittikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
bende akşam bugün için yiyeceklerimi ayarladım.sonraki günün yemeğini hazırlamazsam öğlen öğününü kaçırdığımı farkettimlülülülülülü ne de olsa yılların alışkanlığı bir anda adapte olamıyorsun.
lülülülülülübugün erken kalktım ve kahvaltı temizlik ve nivea body ile 40 dak duş derken hooooppp oldu saat 13.00 .ohhh neyse ki dünden hazırladığım için yemeğim lülülülülülüvardı hemen yedim.brokoli haşlamıştımküçük bir kase salata niyetine 1 tatlı kaşığı kadar z.yağı limon ve yoğurtla onu yedim.tavul göğsünü akşam tavada yağsız bir şekilde baharatlarla ızgara yapmıştım onu ısıttım yedim 3-4 kaşık kızımdan artan pilavla beraber götürdüm.delikafaduldendelikafadulden
dün yapamadıklarımı bugün uyguluyorum nihayet:lepi: ama alışık olmadığım için mi ya da brokoli su derken yine ben kendimi şiş hissettiğimle kalmıyor pantolonumdan fırlamaya çalıştığını görüyorum karnımın
ya benim birde şu sorunum var ben düzenli beslenmeyi daha önce de yazmıştım 15 gün denemiştim egzersizle beraber sadece form koruyorum kilo almıyorum ama gitmiyorda.baktım fark olmayınca beslenmeden vazgeçmiştim.klava: ya şimdide öyle olursa sinir olurum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
egzersizi 3 gündür hergün yapıyorum .güya 1 hafta gün aşırı yapayım haftaya hergüne çıkartırım demiştim ama göze alamadım zaman kaybını 3 gündür hergün yapıyorum.
acaba benim gibi 2-3 kg vermeye ve 1 bedeb incelmeye ihtiyacı olup bölgesel fazlalıklarından kurtulan var mı?yöntemlerini çok merak ediyorum .1 aydır gram oynamıyor tartı.ne güzel 2 gün önce 49.600 gr görmüştüm tartıda bugün sabah 50.300gr olmuşumklava:klava: gidecek kilo az ve zorlu olunca gramlar bile kilo değerinde benim içinnaniknanik 1 yadır bu arada alıyorum veriyorum tekrar alıyorum.beslenme ve egzersiz hariç daha ne yapabilirim ben yaaaa:uhm:

tatlı krizini hiç sorma ben çikolata bağımlısıyımlülülülülülü
öyle bir anda bir gofreti yada kare çikolatayı yiyemem.gidip gelip ağzıma bir tablet alıcam ya da bir ısırık ama mutlaka aklıma düştüğünde bir parça almam lazım.hemen yemekten sonra özellikle canım çekiyor normal mi acaba? kaç gündür eve çikolata girmiyor almak istemiyorum ama tırım tırım aranıyorum dün bayramdan kalma çikolataya dadandım hazine bulmuş misalidelikafaduldendelikafadulden ama 2 taneden fazla yemedim.
evde yemekten ziyade pasta kurabiye üretimine geçerdim nerdeyse kışın.ama 1 aydır evde pasta yapmak istemiyorum bütün mazlemeleri görmemezlikten geliyorum benim için bir hobi bunları yapmak hoşuma gidiyor o zevktende mahrum kaldım.ya ben bu kadar inat ediyorum feragat ediyorum zevklerimden ama sonuç alamayınca sinirim bozuluyor cıvıtıyorum.yarın ölçü alacağız değil mi ama inan bende yine tık yoktur gayet eminim.artık tartıya çıkmadan ne kadar aldığımı verdiğimi tahmin eebiliyorum ölçülerimi de aynen

Benim birçok deneyimlerim oldu (akupunktur, mezoterapi, karboksiterapi, diyetisyen, bir sürü ürün vs)ama spor ve ölçülü yeme dışında kilo verdirici hiçbir formül bulamadım.:1no2:
Bilen arkadaşlar varsa biz de yararlanmak isteriz.

Bitter çikolatanın kakao oranı fazla, şeker az olduğundan 1-2 tablet yiyebiliyorsan yararı bile var zararı olmaz. Benim bu konuda sabıkalarım olduğundan bu sefer hiç yememeyi tercih ettim. Çünkü günde 1 kare yiyeceğim diye alıyordum 1 paketi götürüyordum. Aklım kalıyor gide gele bitiyor. Misafir çikolatalarını da göz önünden kaldırdım. Ne olur ne olmaz.lmaz:

Ben de haftaya detoks deneyeceğim. Pirinçli değil de bulgur, mercimek karışımı olandan.
O bana daha uygun gibi geldi.a.s

Son düzenleme:
Bugün ölçülerimi aldım.
1.5 kg. vermişim bu hafta. hihoyyyt
Yedi haftada 5.5 kg. Şu andaki kilom 61.5
Kilo vermeliyim mutlaka diye hiç kendimi sıkmadım. Sağlıklı besleneceğim diye de sevmediğim yiyecekleri yemedim.
Zaten yapılan araştırmalara göre zorla yediğin yemeğin bünyeye hiçbir yararı yokmuş.
Beyin baştan reddettiği için besin değeri olsa da vücut atıyor.

Bundan sonra da kendimi bunaltmayacağım.
1. si genetik mirası da göz ardı etmemek lazım. Bünye vermek istemiyorsa onunla kavgalı olmak istemiyorum.kaydirigubbakcemile
2.si yoğun spor yaptığımızdan yağlar eriyor ama kas kütlesi artıyor. Kas yağdan ağır olduğundan kilo değişmeyebilir hatta fazla bile çıkabilir.a.s
Benim için önemli olan rahatsız eden bölgeler. Basen ve bel. Baseni hallettim şimdi bel bölgesinde biraz kaldı. Özellikle sporumu o bölgeye yönelik yapacağım.kaydirigubbakcemile2
Ha kilo verirsem sevineceğim ama vermezsem de takmayacağım.
Simge bence sen de takmamalısın.
Elinden geleni yapıp kendi haline bırakmak daha mantıklı bence.

Bu arada sanırım liste yapmayacağız. Takip için kilolarımızı yazmak yeterli.:hulya:

canım senin ne kadar kilo vermen gerekiyor?daha fazlan var mı yoksa benim gibi zor bölüme geldin mi merak ettim de.kendime yandaşarıyorumlaelaelaelaelae
bende bitter hastasıyım allahtan.sadesini fındıklısını her türlüsünü severim bitterinlülülülülülü 4-5 gündür onu da yemiyorum pasta yapmamak için savaş veriyorum kendimle:) ama bitter yemediğim halde kaçamaklarım olmadı dersem yalan olur.ama eskisine oranla azalttım bu başarı benim gibi çikolata bağımlısı için diye motive ediyorum kendimisositososito
bulgur ve mercimekli detoks nasıl ona rastlamadım.kk da topiği var mı?arada değişik denemekte fayda var malum benim bünye hemen alışıyor.anlatırsan ya da toopiğin linkini kopyalarsan sevinirim

bu arada benim bugün moralim sıfırın altındaydı.:sinifsinif: enson dün gece yatarken tartıldım malum alışkanlığım sabah kadar ne kadar yakıyorum merak ederim.kilolu zamanlarımdan kalma alışkanlıksositososito gece tartıldım 50.900 düm sabah 7.30 da kalkınca tartıldım aynı kilodayım.wc de de fazla birşey olmadı halbuki gece yatarken 1 su b su ve elma sirkeli su içtim.yahu insan bunu da w c de atamaz mı? yada 100 gr cık ta mı uykuda vermezklava:klava: nasıl moralim bozuldu güne kötü başladım anlatamam.herşeye küstüm düzenli beslenmeye egzersize vs vs
sabah hiçbir işimin olmamasına rağmen bu yüzden egzersiz yapmak istemedim dedim ya isyanlardayım sen ter içinde kal küçük çoçuğunla ilgilenmeyi ertele kan ter için de egzersiz yap bir de üstüne al istemiyorum dedim.:sinifsinif:
öğleden sonra dışarı çıkacaktım bayramda aldığım ve beli bol gelen pantolonumu giydim fermuar ve düğme zor kapandı patlayacaktı korse giydim bende içime.şu göğüs altından başlayıp baldıra kadar inenlerden hemde s beden.o halde bile göbek fırladı sanki sanırsın 3 aylık hamileyim.oldu mu benim sinirler laçkakaydirigubbakcemile
eşimin yanına uğradım bana pis pis güldü sen çaylar iç az ye öğlen yemeye başla birde evin işleri yanında spor yap bu mudur demez mi?klava:klava: allahım sana geliyorum dedimakşama kadar önümde bir sehpa görevi gördü karnım.heee öğlen öğününü yemeden çıkmıştım acıktım yarım simit yiyeyim bari dedim kızımda isteyinde 2 tane aldım.benim ufaklık simitin ucundan yedi bende sinirimden aşime bakıp bakıp yarım simit yemeyi düşünürken 2 tanesini yedim mi:bbo::bbo::bbo:sonra çarşıda işim vardı gideceğim yerlere hızlı hızlı gittim ama bu arada arabasında kızım vardı yokuş yukarı kanter içinde simitlerin acısını çıkartırcasına sürdüm arabasını bari burdan kurtarayım dedimnaniknanik
eve akşam geldik acıktım tabiii ama kendime kızgınlığımdan yemeyeceğim di,ye gündüz karar almıştım.ama açım başka ıvır zıvıra saldırmaktansa evdeki kapuskama sığınayım dedim ve yanında salata yedim. 2 saat sonrada karışık meyve yedik.
şu anda da elma sirkeli suyumu içiyorum yatacağım.umarım yarın aynı moralle kalkmam .
benim egzersiz süresini ya da gün içerisindeki sayısını mı artırmam lazım.yoksa yediğimi yakıyorum sadece günde 40 dak ile
ama bu seferde kısa bir süre sonra hızlı ve yoğun başlayınca bıkıp bırakacağımı biliyorum.
amaaaaannn bende bir gün şuraya bir güzel haberli motive edici mesaj yazmadım yahuklava:klava:depresyondayım galiba havalrdan:jeyyar:
herkese göbeksiz basensiz yağsız sağlıklı vücutlara kavuştukları günler diliyorum

bu yazıyı dün gece yazmıştım ama sitede sorun vardı şimdide çıkacak mı bilmiyorum

bu arada tebrikler bir hafta için çok iyi kilo vermişsin.sen yoğun tempoda mı spor yapıyorsun ?sanırım salona gidiyordun ne güzel yapmak istemediğin zaman mecburiyet hissedip bırakmazsın

bu arada tebrikler bir hafta için çok iyi kilo vermişsin.sen yoğun tempoda mı spor yapıyorsun ?sanırım salona gidiyordun ne güzel yapmak istemediğin zaman mecburiyet hissedip bırakmazsın

Teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile5
3 gün salon 3 gün de evde yapıyorum. Bugünlerde yağışlardan dolayı yürüyüşe çıkamıyorum. Günde 1 saat yoğun çalışıyorum.
Benim planıma göre 4 kilom kalmıştı ama fiziki görüntü olarak bel bölgesi dışında istediğim ölçülerdeyim artık. Genelde kot giydiğimden iki yandan biraz çıkıntı oluyor. Onun için koruma programı ile sporda o bölgeye yönelik ağırlık vereceğim.

Valla sen gerçekten çok sorun yapmışsın. Bu stresle vermek değil alırsın bile.akannehir
Ben 2 hafta hiç veremedim ama hiç umudumu kaybetmedim.
Uzman değilim fazla bir şey söyleyemem ama bazı önerilerde bulunabilirim.
Öncelikle moralini bozmamak için tartı işine bir ara ver. Kilo vermeye uğraşma. Senin göbek bölgesi problemin var. Benim göbeğim yoktu ama sanırım belden daha kolay erir.Sporda ağırlıklı ona çalış. Suyunu ve ara öğünlerde meyva yemeyi ihmal etme.a.s

Söylediğim detoks forumda var. '%100 detoks deneyimlerimiz' başlıklı.
Hafta içi 2 gün yapmayı düşünüyorum. Umarım yararlı olur.
Sağlıklı ve sorunsuz bir hafta diliyorum.hihoyyyt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…