Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hihoyyytOHHH BE GELDİM EN SONUNDAAA
sabah eşimden alamadım pcyi onun için yazamadım sonra komşuma gitmek zorunda kaldım ve şimdi geldimm hemen yazıyorum kızlarr
sabah tartıldımmm
80.2 kızlarrrrrr 1kiloooooooo vermişimmm
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance:

haftaya inşallahhh 79 u görüceeemmmmm
inanın çokk sevinçliyimmmmm
kızlarr çok az baktım eski msjlara genelde hep kilo verilmiş alan olmamış ve aynı kilodan kalmamışınız buda güzell ama bu hafta daha sıkı tutalım ipleriiikaydirigubbakcemile5

ayy kupa benimmi neee:kedi:
patisskamm alıyım kupayıı:mymeka:

diger arkadaşlardan ses çıkmadıılmaz:

bulamadım purple hangi renk yahu

a.s. a.s. Kocaman kocaman tebrikler arkadaşım...Başarılarının devamını dilerim:1hug: :1hug::1hug: Aman nazar değmesin hepimiz az çok verdik kızlar :enbuyukkk:

bugün ikinci günpm arkadaslar hersey iyi gidiyordu babam lahmacun getirmezmi :roflol: bende yeni aliskanligimda söyle düsünmüstüm basindan beri
haftada 1 gün sadece 1 ögün o sevdigim ama karolisi cok olan ögünlerden birini yeme lüksüm olmaz bu hem beni diyet psikologiisndne kurtariyor hemde pes etmemeyardimci oluyor yani haftaya carsambaya kadar cok karoliler seylerden yesemde sadece bir lokma. Hepimiz bu yolda basarili olacagiz insallah :dance::hooray:

a.s. a.s. Kocaman kocaman tebrikler arkadaşım...Başarılarının devamını dilerim:1hug: :1hug::1hug: Aman nazar değmesin hepimiz az çok verdik kızlar :enbuyukkk:

sagol canım hepimiz başarıcaz bunuu
maşallah sende 900gr vermişsinn
çok güzel geçen haftada 800 verdinnkaydirigubbakcemile5

ya kızlar az kilo verene yada sabit kalana ceza verelim
mesela 1hafta boyunca hergün 15 mekik çeksin
yada daha güzel bir fikri olan varsa söylesinn
hem böylelikle sporumuza artı olarak 15mekik eklerizsositososito

bugün yediklerim:
sabah
1yumurtalı patates
1kk peynir
çay
arada :
2kepekli bisküvi

öglen :
1sigara böregi
salata

akşam :
6yemek kaşıgı taze fasulye

azöncede
kepekli bisküvi yedim 6 tane 2meyve hakkımda bisküviyle gitti

zambakcım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr arkadaşım. vereliniortak. başarılarının devamını diliyorum canım. yürrüüü be zambak kim tutar seni. helal olsun sana. aynen devam arkadaşım.

Günaydın kızlar... nası gidiyo bakalım dünü anlatmıcam utanıyorum çünkü.ya aslında çok bişey değil yediğim kalorisi az gıdalar ama saatimi şaşırdım bünyem alt üst oldu.neyse yine de yazayım sabah 1 dilim kep ekmek,1 haşlanmış yumurta az peynir domates salatalık.ara bir elma ,öğlen 3 köfte ,1 kase yoğurt domates yedim.buraya kadar herşey güzel de sora ipin ucu kaçtı.sora ceviz fındık (ara olmadan),elma portakal, çağla badem, eti puf,falan filan işte abur cubur yani...akşam da yine köfte yoğurt salata düzenim kaçtı yani ıyide oldu artımı eksimi görüyom ama ...offfff...neyse bünyemin rahatsız olduğunu gördüm bidaha tövbe ben alışmışım ya saatli yemeye ama yinede .Zambak gel benim kafama kafama vur klava: klava: klava:

Zambak iyi düşünmüşsün böyle kaçamak yapanlara ve haftada az kilo verenlere ceza verelim ben mesela

günaydın kızlar sürekli siz takıp ediyodum ben bebek tedavısı görürken çok klio aldım yaza tüp bebek yaptırmak istiyorum yaza kadar kllo vermek istiyorum 61 kiloyum 55 olmak istiyorum . bana yardımcı olursanız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…