- 5 Ocak 2009
- 421
- 2
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.521
hep burda olmak istiyom ama arada bazı aksaklıklar oluyo maalesef. (Bonibonum mesajını aldım canım. Döndüğüne sevindim. Kolaylıklar diliyorum sana ve herkese.vereliniortak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep burda olmak istiyom ama arada bazı aksaklıklar oluyo maalesef. (Bonibonum mesajını aldım canım. Döndüğüne sevindim. Kolaylıklar diliyorum sana ve herkese.vereliniortak
---------------- başladığı kilo ----------geçen hafta--------şuanki kilo ---------hedef kilo
hatice1------:-------84 ........................ 78.5 ................ 78....................68.......... 500 gr vermiş
zambak3---:-------86.3 .......................80.2................. .......................70 ......... 1kilo vermiş
patiska------:-------85..........................83.3................82.8...................70 ........500 gr vermiş
bonip10-----:------ 81................................................ ......................... 64
hatic22------:------65.8.........................62.................61.1 ....................57 .........900 gr vermiş
bendisay----:-------
inci0781....:.....67............................................................................60.
teşekkür ederim arkadaşlar bu arada haftalık kilo bildirimini hangi gün yapıyoruz?
veeeee 3. haftamızın şampiyonu Zambakkkk :hooray:
Zambakım harikasın canım.... arkandayım :)
---------------- başladığı kilo ----------geçen hafta--------şuanki kilo ---------hedef kilo
hatice1------:-------84 ........................ 78.5 ................ 78....................68.......... 500 gr vermiş
zambak3---:-------86.3 .......................81.2.................80.2 .......................70 .........1 kilo vermiş
patiska------:-------85..........................83.3................82.8...................70 ........500 gr vermiş
bonip10-----:------ 81................................................ 80.5......................... 64....500gr vermiş
hatic22------:------65.8.........................62.................61.1 ....................57 .........900 gr vermiş
bendisay----:-------
inci0781....:.....67............................................................................60.
patisim purple mor renk adını soruyorsanbilmiyorumkismile
veeeee 3. haftamızın şampiyonu Zambakkkk :hooray:
Zambakım harikasın canım.... arkandayım :)
a.s. a.s. Kocaman kocaman tebrikler arkadaşım...Başarılarının devamını dilerim:1hug: :1hug::1hug: Aman nazar değmesin hepimiz az çok verdik kızlar :enbuyukkk: