-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.401
merhabaaaa herkeseeee.
bugün çook sağlıklı beslendim efenim, kimseler gibi tatlı da yemedim :mymeka:
(hep Zambak mı peki pataklayacak :jeyyar::jeyyar:
sabah k-flakes yedim,
öğlen:1 yumurtayla, zeytinyağıyla melemen yaptım kendime, 1 dilim kep ekmek
ara:1 elma
akşam:2 küçük kase mercimek çorbası...
az önce yine elma yedim bi tane.
arkadaşlar haftasonu uzun zamandır görüşmediğim tanıdıklarımla görüştüm bana zayıflamışsınhatta çook incelmişsin dediler :asigim: çok sevindim :teytey:
a.s. Günaydııııınn herkesee...Bende ne zamandır görmediğim akraba gününe gittim.Herkes ne kadar fit olmuşsun, tığ gibisin, formül ne diye merakla soru yağmuruna tuttular beni.Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.çok kilo vermedim ama çok vermişim gibi değişim oldu bende çok gaza geldim o gün çok yemedim kaçamak olmadı yani(malum günde pastalar. börekler .tatlılar...)ama eve gelince ne oldu bilmiyorum .Nazara geldim herhalde spor yapamıyorum 2 gündür bu günde yapmasam 3 gün olacak hiç canım istemiyor.naapcam ben yaaaaa yeni katılan nazmik arkadaşımızada hoş geldin diyorum doğru yerdesin canıma.s.
bır buyuk bardak ılık sırkelı su sonrasında bır kase corba.ama elmalır turtam var ye benı dıyo ucundan azıcık kırdım.bıraz dısarda yurudum gezindim desem daha doğru:) aksama bakalım neolucak.allah yardımcımız olsun
SLM ÖGLEN İÇİN 1KASE ÇORBA ÇOK AZZZ
YANINA SEBZE YEMEGİ YADA ET BALIK TAVUK IZGARA YADA HAŞLAMA YEMELİYDİİNN
SALATA TABİKİDEEE
BİRDE MEYVELERDEN ARA ÖGÜN YAP
PATİSKAMMM İNSAN SEVDİGİNİ YERDEN YERE VURURMUŞŞkaydirigubbakcemile3
CANIM YA SENDE ÖGLEN SADECE ÇORBA İÇMİŞSİNN AZ DEGİLMİ SENCEElmaz:
canlarım merak etmeyın mekik cektım.bir buyuk sıcak su ıctim.kararlıyım.elmalı turtam hala gozumun onunde ama bir dilim dahi yemedim.oğlum ateslendi sabahtır onunla uğraştım simdi bira dustu.kurban bayramında havale gecirmişti o yuzden korkuyorum tetıkte beklıyorum.
canlarım merak etmeyın mekik cektım.bir buyuk sıcak su ıctim.kararlıyım.elmalı turtam hala gozumun onunde ama bir dilim dahi yemedim.oğlum ateslendi sabahtır onunla uğraştım simdi bira dustu.kurban bayramında havale gecirmişti o yuzden korkuyorum tetıkte beklıyorum.