Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kuzuuumm afferinn sana olumunekankayizsmile
kızıımmm yediysek tatlımızıı cezamızıda çektik dimiiii
50 mekik çektimm
haaa birde 1mil yürüyecem dahaaa:kedi:
onuda 1saat sonra yaparımmm

eger olurda sende yersen tatlı düşme elimee tamammıııı:mymeka:

arkadaşlar haftasonu uzun zamandır görüşmediğim tanıdıklarımla görüştüm bana zayıflamışsın hatta çook incelmişsin dediler :asigim: çok sevindim :teytey:

Senin adına sevindim canımalkisalkisalkis İyi bir motivasyon olmuştur.
Tartıldığınız zaman ölçülerinizi de almayı unutmayın.

a.s. Günaydııııınn herkesee...Bende ne zamandır görmediğim akraba gününe gittim.Herkes ne kadar fit olmuşsun, tığ gibisin, formül ne diye merakla soru yağmuruna tuttular beni.Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.çok kilo vermedim ama çok vermişim gibi değişim oldu bende çok gaza geldim o gün çok yemedim kaçamak olmadı yani(malum günde pastalar. börekler .tatlılar...)ama eve gelince ne oldu bilmiyorum .Nazara geldim herhalde spor yapamıyorum 2 gündür bu günde yapmasam 3 gün olacak hiç canım istemiyor.naapcam ben yaaaaa yeni katılan nazmik arkadaşımızada hoş geldin diyorum doğru yerdesin canıma.s.

Ben bu sabah 1 kase yayla çorbası içtim ekmek yemedim.Yanında domates ve salatalık ayrıca

sabah kalktım sıcak suyumu ıctım.sonra 2dılım kepek ekmeği con ince kestim domates salatalık yarım haslam yumurta.ayyyy burayı gorduğum ıyı oldu masada bıle aklıma geldınız sankı sıze bır hesabım varmıs gıbı hıssettım.ha bu ardaa aksam 7 gıbı yuruyuse gıdıcem hava coook guzel.optum hepınızı

SLM KIZLARRR
nazmikk çok sevimdimm bizi düşünerek kahvaltı yapmana
hatice22 canım ya ne güzel moral olmuştur sana aslındaa o moralle spor yapman gerekk
hadii bir sirkelende yap sporunuuulmaz:

benimde sabah kahvaltım:
1ince dilim ekmek
5zeytin
2kk kadar peynir domates ve 1kaç yaprak marull

arada 1litre su içtiim

birazdan ögle yemegimi yiyecegim
5yemek kaşıgı patlıcan yemegi
1su bardagı yogurt
1kase şehriye çorbası

akşama ne yesemmkiiikaydirigubbakcemile2

patiskaaaaa nerelerdesinnnnn:mymeka:
uyuyomusunnn

Zambakım sende beni pataklamak için fırsat kolluyosun vala naniknanik
ben 9buçuk gibi kalktım 2 bardak su içtim. kahvaltıda,
1dilim kepekli ekmek ve 1dilim beyaz peynir, bir de çok az yağ ve su ile kavrulmuş patatesli yumurta yedim.
birazdan öğle yemeği olarak dünden kalan mercimek çorbamı içicem.
Nazmik işte bu canım, biz kendimize olduğu kadar birbirimize de sorumluyuz ve en güzeli de bu sorumluluktan çok memnunuz hihoyyyt

dışardan birilerinin söylemesi çok güzel oluyo canım
ama sen sporunu bırakma a.s.

bır buyuk bardak ılık sırkelı su sonrasında bır kase corba.ama elmalır turtam var ye benı dıyo ucundan azıcık kırdım.bıraz dısarda yurudum gezindim desem daha doğru:) aksama bakalım neolucak.allah yardımcımız olsun

SLM ÖGLEN İÇİN 1KASE ÇORBA ÇOK AZZZ
YANINA SEBZE YEMEGİ YADA ET BALIK TAVUK IZGARA YADA HAŞLAMA YEMELİYDİİNN
SALATA TABİKİDEEE
BİRDE MEYVELERDEN ARA ÖGÜN YAP

PATİSKAMMM İNSAN SEVDİGİNİ YERDEN YERE VURURMUŞŞkaydirigubbakcemile3
CANIM YA SENDE ÖGLEN SADECE ÇORBA İÇMİŞSİNN AZ DEGİLMİ SENCEElmaz:

nazzmikkk
o elmalı turtanın şimdi ucundan bölersin yarınn hepsini yersinnn:mymeka:
olmaz öyleelmaz:
dün bir tatlı yedimm cezasını çektimm
bak yeni oldugun için bu bir uyarı olsun sana
bidahakine ceza alırsınn ona göreee:enbuyukkk:

canım Zambakım çiçeğim benim , nasıl da düşünürmüş patiskasını :1hug:
canım zaten biz kahvaltı edene öğlen oldu. e akşam eşim işe gideceği için en geç 6buçuk gibi yeriz yemeğimizi. anlayacağın benimki ara öğün gibi oldu.. yarım dilim kepek ekmeğiyle 1 kase çorbamı içtim.
Şimdi de yeşil çay içiyorum

canlarım merak etmeyın mekik cektım.bir buyuk sıcak su ıctim.kararlıyım.elmalı turtam hala gozumun onunde ama bir dilim dahi yemedim.oğlum ateslendi sabahtır onunla uğraştım simdi bira dustu.kurban bayramında havale gecirmişti o yuzden korkuyorum tetıkte beklıyorum.

aman Allah korusun Nazmikcim, aklına getirme öyle şeyler. çok geçmiş olsun, umarım oğlun bi an önce sağlığına kavuşur...

aman dikkat ettt
bu ara çok salgın varmışş,
belli aralıklarla ölçç
geçmiş olsun oglunaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…