-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.421
sağolun kızlar iyi cok sukur sımdı.babası da geldı artık rahatım.aksam yemeğini erkenden yedi kabak yedım bide yoğurt.ama birazdan vazgecilmezim cayımı demlıyecem ışte o nun yanına ne yerım bilemiyom.
Eweeet sonunda sporumu yaptım dışarda. Yarım saat yürüdüm üstüne hani şu parklardaki spor aletleri varya onda da yarım saat çalıştım .1saati tamamladım yani...Bu gün yine gezmedeydim...Sabah 1 kase yayla çorbası ekmeksiz. öğlen gezmede 1 sac böreği yedim yağsız, peynirli, domates yanında, arada 1 greyfurt 1 elma yedim az önce de 1 avuç çağla badem ve 1 kivi 1 avuç çilek yedim meyve salatası gibi yani.başka bişey yemem sadece yeşil çay bu saatten sonra öylen sac böreği olunca akşamı dengelemeye çalışıyorum yani Sizce nasıl kızlar...
canım yufkanın 8de 1ini yiyebilirsin 1dilim ekmek yerine geçiyorr
akşam çorba içebilirdin yanındada sebze yemegii
Börekler küçüktü zaten yufkanın 8 de 2 si felan yani ....Yinede meyve salatası iyi oldu bayağı tokum şu an canım yemek istemiyo yaniii
merhabalar kızlaaaar.
akşamüstü 2 mil walk at home yaptım, arkasından banyoyu ovdum
akşam yemeğinde de fırında tavuk ve biraz bulgur pilavı yedim. böyle işte
bu arada Bonibonum nerdesin yaa? pisicik iyi di mi? bak merak ediyoruz vala
süpersinnnnolumunekankayizsmile
o senin süperliğin Zambakım :1hug:
kızz buhafta sen alcan galiba kupayıııyerimseniben
herkese günaydın..ben daha çoook yeniyim sürekli okuyorum yazılanları benim de kilo problemim var 75kg 172 boy 2 yıllık evliyim tam 12 kg aldm evlendiğimden beri çok şaşkınım mafoldumben benim merak ettiğim bişey var özellikle evli ve çalışan bayanlar; akşam spordu mekikdi mil mil yürümelerdi yemek yapmaydı falan filan spor sonrası banyo vs... bunlardan sonra eşinize vakit ayırabiliyomusunuz:uhm: