Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sağolun kızlar iyi cok sukur sımdı.babası da geldı artık rahatım.aksam yemeğini erkenden yedi kabak yedım bide yoğurt.ama birazdan vazgecilmezim cayımı demlıyecem ışte o nun yanına ne yerım bilemiyom.

sağolun kızlar iyi cok sukur sımdı.babası da geldı artık rahatım.aksam yemeğini erkenden yedi kabak yedım bide yoğurt.ama birazdan vazgecilmezim cayımı demlıyecem ışte o nun yanına ne yerım bilemiyom.

yaa yeme bişeyy illa yemek zorundamısınn:eek:lmaz:
çayını içç sonra
meyveni yersinn

Eweeet sonunda sporumu yaptım dışarda. Yarım saat yürüdüm üstüne hani şu parklardaki spor aletleri varya onda da yarım saat çalıştım .1saati tamamladım yani...Bu gün yine gezmedeydim...Sabah 1 kase yayla çorbası ekmeksiz. öğlen gezmede 1 sac böreği yedim yağsız, peynirli, domates yanında, arada 1 greyfurt 1 elma yedim az önce de 1 avuç çağla badem ve 1 kivi 1 avuç çilek yedim meyve salatası gibi yani.başka bişey yemem sadece yeşil çay bu saatten sonra öylen sac böreği olunca akşamı dengelemeye çalışıyorum yani Sizce nasıl kızlar...

Eweeet sonunda sporumu yaptım dışarda. Yarım saat yürüdüm üstüne hani şu parklardaki spor aletleri varya onda da yarım saat çalıştım .1saati tamamladım yani...Bu gün yine gezmedeydim...Sabah 1 kase yayla çorbası ekmeksiz. öğlen gezmede 1 sac böreği yedim yağsız, peynirli, domates yanında, arada 1 greyfurt 1 elma yedim az önce de 1 avuç çağla badem ve 1 kivi 1 avuç çilek yedim meyve salatası gibi yani.başka bişey yemem sadece yeşil çay bu saatten sonra öylen sac böreği olunca akşamı dengelemeye çalışıyorum yani Sizce nasıl kızlar...

canım yufkanın 8de 1ini yiyebilirsin 1dilim ekmek yerine geçiyorr
akşam çorba içebilirdin yanındada sebze yemegii

Nazmik geçmiş olsun güzelim.Ama çayın yanında bişey yeme bence yemekten sonra...akşam yenen yiyeceklerin kalorisi geç yakılıyomuş.boş ver kalori alıp naaapcan bu saatten sora iç çayını güzeeelce acıkırsan meyve yersin

canım yufkanın 8de 1ini yiyebilirsin 1dilim ekmek yerine geçiyorr
akşam çorba içebilirdin yanındada sebze yemegii

Börekler küçüktü zaten yufkanın 8 de 2 si felan yani ....Yinede meyve salatası iyi oldu bayağı tokum şu an canım yemek istemiyo yaniii

nazmikçim çok geçmiş olsun iyileşir biran önce umarım
çok iyi başladın bakıyorumda bu hafta kupa benim diyosun galiba :nazar:
sahi kaçla kilo ile başladın kaç olmak istiyosun

merhabalar kızlaaaar.
akşamüstü 2 mil walk at home yaptım, arkasından banyoyu ovdum
akşam yemeğinde de fırında tavuk ve biraz bulgur pilavı yedim. böyle işte

bu arada Bonibonum nerdesin yaa? pisicik iyi di mi? bak merak ediyoruz vala

merhabalar kızlaaaar.
akşamüstü 2 mil walk at home yaptım, arkasından banyoyu ovdum
akşam yemeğinde de fırında tavuk ve biraz bulgur pilavı yedim. böyle işte

bu arada Bonibonum nerdesin yaa? pisicik iyi di mi? bak merak ediyoruz vala

süpersinnnnolumunekankayizsmile

herkese günaydın..ben daha çoook yeniyim sürekli okuyorum yazılanları benim de kilo problemim var 75kg 172 boy 2 yıllık evliyim tam 12 kg aldm evlendiğimden beri çok şaşkınım mafoldumben benim merak ettiğim bişey var özellikle evli ve çalışan bayanlar; akşam spordu mekikdi mil mil yürümelerdi yemek yapmaydı falan filan spor sonrası banyo vs... bunlardan sonra eşinize vakit ayırabiliyomusunuz:uhm:

herkese günaydın..ben daha çoook yeniyim sürekli okuyorum yazılanları benim de kilo problemim var 75kg 172 boy 2 yıllık evliyim tam 12 kg aldm evlendiğimden beri çok şaşkınım mafoldumben benim merak ettiğim bişey var özellikle evli ve çalışan bayanlar; akşam spordu mekikdi mil mil yürümelerdi yemek yapmaydı falan filan spor sonrası banyo vs... bunlardan sonra eşinize vakit ayırabiliyomusunuz:uhm:

Hoşgeldin canım. seninle aynı durumdayız, evlenmek öyle ya da böyle kilo aldırıyor kaydirigubbakcemile2 ben şu aralar kpssye hazırlanıyorum canım, çalışmıyorum ama eminim çalışsam daha yoğun olmazdım :) mesela akşam geldiğinde duş alacaksın ya, ondan önce aç walk at home videosunu, 1 millik olan yaklaşık 15 dakika. bence eşine daha güzel görünmek için 15 dakikacık ayırabilirsin. üstelik akşam vakti metabolizmanı hızlandırdığın için daha bile faydalı olabilir. eminim senin için daha da yorucu olacaktır ama sonucu almaya başladığında, iyi ki yapmışım diyeceksin...

teşekkürederim önerilerin için opuyorumnanaktan fakat benim derdim aslında spor yapmamazlık değil mesela 6.30 da evde yim diyelim yemek yapmak 1 saat zaten eşin gelsn ye topla falan o da bi saat oldu 8.30 9da spor yapmaya başlasan max. 1saat banyo max. 30 dk. eeee oldumu saat 10.30 zaten o saate kadar sen ne kadar enerjik olursan ol eşin tv karşısında mayışmış bi halde oluyo:bbo: üüfff spor yapmasan bi dert kocayla ilgilenmesen o da apayrı bi dert fisfisfis konu dışına çıktıysam kusura bakmayın arkadaşlar fakat bu dertten muzdarip eminim bi çok ark.var burda :enbuyukkk:

günaydın arkadaşlar daha yenı kendıme gelebıldım dun gece cok kotuydu oğlum sureklı ateş cıkıp durdu ve ben butun gece ayakta nobet sabah 5 ten sonrada babamız beklemıs.enerjım bitti diyebilirim şimdi kendime çay demledım 2 adet etimek dometeslı melemen yaptım birazcık yedım.zaten iştahta kalmadı acıkcası.bunları yemeden once bır bardak sıcak suyumuda ıcıtım.sbh ıctığımın ıcıne elma sirkesi koymuyorum.gün içinde içtiklerimin içine koyuyorum.....işte bole.ben devam ediuyorum kararlıyım.

X