Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

siz verdiniz mi kılo nasıl veriyosunuz bi syleyin hele...

evet hepimiz verdik kilo yani ilk kilomuzda degilizz hiçbirimiz
yediklerimize dikkat ediyoruz
abur cubur yememeye gayret ediyoruz
yersekte işte böyle ceza alıyoruz
olabildigince hergün yediklerimizi yazıyoruz
eger sende istiyorsan ve kararlıysan katıl aramıza
haftalık kilo bildirimi yapıyoruz
ve en çok kilo verene kupa veriyoruzz

hatice ilk 20 mekik bitti 2dk msj yazıyım diye geldim
şimdi geri kalanı çekicemmm
çektikçede bitatlı için degermi diyecemmm:eek:lmaz:

bende bende istiyorum.abur cubur cok yenıyo evet ama ne olursa olsun kıloda vermek ıstıyorum.bakalm hayırlısı inşallah olucak.hepimize kolay gelsin

benim canımda tatlı istedi bugün ama ben yapmadım geçen hafta yemiştim bi tabak sütlü tatlı 3 yulaflı bisküvü ile geçirdim isteğimi

arkadslar ben mesal cok cay içiyorum eşim de cok kızıyo hamıleleığmde bile oktor akdenız anemısnden suphelenmıştı neysekı cıkmadı.çay içmemde problem olurmu bılgınız varmı ha bu arada şekersiz içiyurum yaklasık 12 yıldır

aferin sana cezayı neden aldığını düşünerek yapman daha faydalı olacak

off sorma canımm bidahamı bidaha aslaa
valla çektim 50tane
1millik yürüyüşüm kaldııı
onuda birazdan yaparımmm
sagol cezan için eger ceza vermeseydinn belki 1hafta sonra tatlı yine yiyebilirdim...
ama şimdi aslaaaa

ayrıca mekigi kanepenin altına ayaklarımı sokarak çekiyorum yarım mekik dimi bunun adıı

ayaklarınla alakalı değil yarım mekik benim bildiğim kafanı az kaldırmanla alakalı göbek bölgende daha çok neresi sorunlu alt göbekmi üst göbekmi ona faydası var

ayaklarınla alakalı değil yarım mekik benim bildiğim kafanı az kaldırmanla alakalı göbek bölgende daha çok neresi sorunlu alt göbekmi üst göbekmi ona faydası var

canım normalde mekik yere uzanıyosun ayak bileklerine birisi bastırıyor
ellerini başının arkasına baglıyorsun ve kalkıyorsun ben evde kimse olmadıgı için dizlerimden büküp ayaklarımı kanepenin altına koydum
dizlerime dogru kalktımm
alt göbek az farkla çok galiba

sezaryanlıyım ben o yuzden bıraz korkuyorum.mekıkten baska neler yapıyosunuz.10 güne kadar yürüyeşe başlamayı dusunuyorum.gecen yıl az da olsa gıtmıstım.cok faydası var ama işte devam ettiremiyorum.

merhabaaaa herkeseeee.
bugün çook sağlıklı beslendim efenim, kimseler gibi tatlı da yemedim :mymeka:
(hep Zambak mı peki pataklayacak :jeyyar::jeyyar:
sabah k-flakes yedim,
öğlen:1 yumurtayla, zeytinyağıyla melemen yaptım kendime, 1 dilim kep ekmek
ara:1 elma
akşam:2 küçük kase mercimek çorbası...
az önce yine elma yedim bi tane.

X