Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

1 hafta canım. pisiyi de götürücem veterinere çünkü bi tuhaf bu ara. bi de benim diş kontrolüm var. hem dee annemi göreceğim kaydirigubbakcemile2

diyetisyenin verdiği liste nasıl gidiyor

iyi canımm
ama bugünn suçluyumm herkese kızarken ben bugün tatlı yedim ögleden sonraa onun için kendimi cezalandırdım
akşam yemegi yemedimm
şimdi diyorum yemeseydimmmmm
ama yokk tadından çokkk pişmanlıgı daha agır bastıı bidaha yapmammm:çok üzgünüm:

kız sana kim gösterecek şimdi oklavayı klava: neyse canım sen kendi kendine vermişsin cezanı
tabi başkalarının adına söz vermeyeyim bonibon gelirse diline düşersin karışmam

kız sana kim gösterecek şimdi oklavayı klava: neyse canım sen kendi kendine vermişsin cezanı
tabi başkalarının adına söz vermeyeyim bonibon gelirse diline düşersin karışmam

ya çıkar canımm oklavayııı hakettim bennnklava:klava:
buda benden bana:mymeka:
oyyy oyyyyy olanla ölmüşe çare yokmuşşş

bu konu tam benlık ne yapsam diye kara kara dusunuyodum hadı beraber girelim diyete bana gaaaaaazzzzz verin ne olur :)

neler yapıyosunuz kılo verdirici fikirleriniz varmı mesala ben 1 aydır elma sirkle su ıcıyorum.ama oyle coook kilo veremıyom 1 yada 2 kılo deavm edemıyorum ben.sizler yapıyosunuz anlatın.

tamam zambak hakettin sen alsanaalsanasmile bi daha yapmayacaksın yasakkelime bu üzüntü yeter sana :mymeka: bu arada ceza olarak yaptığından 1 mil fazla yapmak ayrıca 25 mekik dur sana az gelir o 50 olsun canım

sağolun arkadslar suan 86 kıloyum.gecen ay 89u gorudm.gorur gormezde delırdım hanı doğumdan beridir hiç değişmiyodu birden cıktığını gorunce sınırlendım.bir oğlum var 3 yasında tum gunum onunla geciyo yanı sıfır haraket.

neler yapıyosunuz kılo verdirici fikirleriniz varmı mesala ben 1 aydır elma sirkle su ıcıyorum.ama oyle coook kilo veremıyom 1 yada 2 kılo deavm edemıyorum ben.sizler yapıyosunuz anlatın.

biz sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ayrıca spor tabiki kendini diyet psikolojisine sokmadan buradaki destekle cumadan cumaya tartılıyoruz.

tamam zambak hakettin sen alsanaalsanasmile bi daha yapmayacaksın yasakkelime bu üzüntü yeter sana :mymeka: bu arada ceza olarak yaptığından 1 mil fazla yapmak ayrıca 25 mekik dur sana az gelir o 50 olsun canım

tamam ccanım sana sözz 50 mekik çekicem
1 millik yürüyüşüde yapıcamm halim kalırsa mekiktenn
ahada şimdi başlıyorum mekigee
yersem tatlıyı çekerim böyle cezasınııeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…