-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.341
kııızlaaaar şu düşünce ile zayıflama hakkında bilgisi olan var mı?bana sanki mantıklı geldi okuyunca...bilmiyorumkismile
neyse yarın yapmaya karar verdim tatlı yemiycem kendi kendime söz veriyorumm
uyumadın dimmiii
yaa canım senin bişeyin eksikk
kilo çizelgennn
sende yapsanaaaa
inan bu günlerde seni pek azimli görmüyorummm
hadii şaşırttt beniii buhaftaaa
ama neerddeeee şaşırtamazsınnkkii bakkk hala dışarılarda kalorili yemekler yeniyorrrklava:
anladım anladımm sen memnunsun kilondannnn:mymeka:
merhaba
herkese iyi akşamlar
merakın için teşekkür ederim arkadaşım. bugün kalktı ve bikaç adım yürüdü :))) daha kendi kendine yemek yiyemiyo ama olsun ben beslerim. tuvaletiine ben götürüyom koyuyom kabının içine yapıyo alıyom kucağıma geliyoz. aynı bebek gibi :) kafasında sıyrık var orası bile çok tatlı yarası olmasa öpücem ordan valla öyle tatlı. bi gezinmeye başlasın evde o zaman rahatlicam şimdi hep yatıyo.Bonibon özel mesaj attım. Posta kutun doluymuş gönderemedim.
Canım kedini merak ettim.bilmiyorumkismile Umarım iyi haberlerle gelirsin.
Günaydın kızlaaar.
bugün ultra azimliyim kaydirigubbakcemile2
sizi de seviyorum
Günaydın kızlaaar.
bugün ultra azimliyim kaydirigubbakcemile2
sizi de seviyorum
arkadaşlar haftasonu uzun zamandır görüşmediğim tanıdıklarımla görüştüm bana zayıflamışsınhatta çook incelmişsin dediler :asigim: çok sevindim :teytey:
sanada günaydın canım
hadi maşallah
bizde seni seviyoruz
GÜNAYDDIINN CANIMMMM
biliyosunkii sözle azimliyim demek olmuyor
uygulamayada koymak lazımmm
bende destekmiyim köstekmiyim tam bellidegil heralde kaydirigubbakcemile3
ama caım inan gaza gelmeni istiyorum
dedigim laflardan yanlış anlama olmasınnn
tamammııolumunekankayizsmile
arkadaşlar haftasonu uzun zamandır görüşmediğim tanıdıklarımla görüştüm bana zayıflamışsınhatta çook incelmişsin dediler :asigim: çok sevindim :teytey:
canım ne yanlış anlamadı, tam tersi bana motive oldu dün söylediklerin inan. :1hug:
akşam üstü spor da yapıcam. kaydirigubbakcemile2
saol Hatice'cimmm. bu arada kızına geçmiş olsun. diş ağrısı fenadır. ben dişçilerden çıkamadığım için biliyorum, diş ağrısı fenadır
vala helal olsun Hatice. ben de 17sinde izmire gidicem, bana da desinler istiyorum