Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Ben de daha önce bu sitede başlık bile açmıştım sonunda başladım diye ancak olmadı yine başaramadım...Şimdi BinbirRenk'in söylediği mantıklı geldi ve bu saatte kalktm her yere 53 kiloyum diye yapıştırdım..zaten 2 haftadır haftada 3 gün pilatese gidiyorum :) onun dışında diğer 3 gün fitness için başlayacağım bu hafta..Yemeklerimden mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum kendimi kasmıyorum az yiyeceğim diye.Ama ilginçtir ki canım tatlı veya abur cubur istemiyor.İnşallah böyle devam ederim ve 8 kiloyu yaza kadar verip kilomu sabitleyebilirimm

a.s. a.s. Canım hoş geldin aramıza.İnşallah bu sefer başaracagız.zemuszemus zemuszemus

Evet canim ben de okudum ama benim aldığım aktar sürekli alışveriş yaptığımız bir yer. Öyle bir şey olduğunda söylüyor ve bitkileri iyi tanır. Ben tatlısından aldım. Kanadadan getirdik dedi. Yerlileri de var ama ekşi sevmiyorum:sinifsinif:

Merhaba, istekli ve kararlı başlamışsın hayırlı olsun. Aburcubur istememen doğal çünkü bilinçaltına diyette olduğunu işlememişsin. Meselenin özünü iyi kavramışsın.
Benden çok aburcubur ve tatlı delisi olamaz diyorduma.s ama kilo verirken hiç ağzıma sürmedim istemedim de. Arada istediğimde 1-2 kuru meyve yeterli oldu.
Sporla ve ölçülü yemekle eminim istediğin sürede hedefine ulaşacaksınvereliniortak

Slmm kızlarr nasılsınız bakalıım bugünn
ben çok iyiyimmm

patiskaa uyumadın dimi bugünn gece ne yaptınn

merhabalar kızlaar... çok yorgunum, dün gece toplasan 2 saat uyuyamadım ve 8den beri araba kullandım bitmiş durumdayım ama uyumamalıyım. yoksa akşam yine uyuyamam...
kızlar bi yağdan bahsetmiştiniz çook önce, hanginiz ama hatırlamıyorum. sindirim problemleri için, bi çay kaşığı içip sonra su mu içicektik neydi. o yağın adı ne? bilen varsa yazın nolur.
annecim sigarayı bıraktı, düzeni bozulmuş...

canım yogurdunu dene ben çok sevdimm madem sende benim gibi seviyorsan pulbiberi denemekten bişey çıkmaz

uyuma canım yada çok yorgunsan yarım saat uyu
tlfnun alarmını falan ayrla kalk ama
bu düzen gider böyle uyursan gündüz
hayırdır 8den berinerdeydinki

evet canım ben tam msjı yazdım bibaktım sen yazmışsınnnolumunekankayizsmile

canım o bahsettigin yagı ben bilmiyorum
bilenler cvp verir zaten

Alese başvurmak için şehir merkezine gittik canım, eşim işten sabah geldiği için ben kullandım ama ben de bitmiş durumdaydım. yarım saate kalkamam ben hiç bişe kar etmiyor. o yüzden hiç uyumamak en iyisi. nolacak benim bu uyku düzeni yaaa mirmirmirmirmirmirmirmir

ee sen nasılsın ?

ya dişini çıkk 10a kadar falan sabret
çayy kahve yapp içç
ama uyumaaa

vala sıkıyorum kuşum ,eşim yattı,şimdi sıcacık uyumak vardı
biraz test çözüyorum, şimdi içtim sade bi nescafe, bi yandan tv izliyorum. anlayacağın ben de bilmiyorum ne yapıyorum

vala sıkıyorum kuşum ,eşim yattı,şimdi sıcacık uyumak vardı
biraz test çözüyorum, şimdi içtim sade bi nescafe, bi yandan tv izliyorum. anlayacağın ben de bilmiyorum ne yapıyorum

test çözmek zaten gözlerini yorar pcye ve tv yede bakmakta tabiki
balkonun falan varsa çık bi hava all
mutfaga gir yemek falan yap böyle ugraştıracak bişey olsunn
eşinin sevdigi özel bişey olabilir

ayyy aklıma bişey gelmiyorr daha ne desem acaba
ama sanki uyuyacakmışsın gibi geliyor banaaaakaydirigubbakcemile3

birazdan kalkıp yemek yapıcam zaten canım. yok vala uyumayacağım. çok kararlıyım.
ya Zambakım kafam zaten öle ders çalışacakmış gibi değil de öbür türlü de vicdan azabı hissediyorum. kitap elimde tv karşımda öyle oyalanıyorum. sınava sadece 3 ay kaldı eyvahedigeldismile

eee sen naslsın? nasıl geçiyor günün canım benim

sorma canım bende test çözsemde okadar çok degil.
bende yemek yapmaya gidiyorum şimdii..
ya eşime tatlı yapıcam muhallebili kadayıfffcokacimcoookcokacimcoook
ama bende yersem diyede yapmak istemiyorummm
oooooooooffffffffff ne yapsamkii malum tatlı yasakkk

vala işin zor :1shok: ciddi irade meselesi bence evde tatlı varken yememek..
ne diyim allah kolaylık versin...
ben bu akşam sadece tarhana çorbası yapıcam, gündüz dışarda olduğumuzdan öğlen yemeğini dışarda yedik, akşam çorbayla dengelemeye çalışıcam. bakalım...

neyse yarın yapmaya karar verdim tatlı yemiycem kendi kendime söz veriyorumm
uyumadın dimmiii
yaa canım senin bişeyin eksikk
kilo çizelgennn
sende yapsanaaaa
inan bu günlerde seni pek azimli görmüyorummm
hadii şaşırttt beniii buhaftaaa
ama neerddeeee şaşırtamazsınnkkii bakkk hala dışarılarda kalorili yemekler yeniyorrrklava:
anladım anladımm sen memnunsun kilondannnn:mymeka:

kııızlaaaar şu düşünce ile zayıflama hakkında bilgisi olan var mı?bana sanki mantıklı geldi okuyunca...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…