Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Canim yesil cay önerilmedigini duymadim ama sen arastirdiysan daha iyi bilirsin eminimki .. Ben kendi deneyimime dayaanarak yazdim cünkü gece uyumadan bikac saat evvel icildiginde sabah tam sindirim saglanmis rahat bir mide ile zinde bir sekilde uyaniyorsun . Ben cok faydasini gördüm .Tabi poset cay degil aciktan demlenmeli :lepi:
Yaban mersini cok duydum ama kararsizim iyi bbir arastirma yapmam gerek o konuda. :1shok: Iste böyleeeeee

benimki poşett çayy
açıkta olan dahamı iyi

patisskkaaamm gece uyumadınmı geç falanmkıyatmıştınn..canım gündüz uyumaya alıştırma kendini,yarın aynı saatte uykun gelirr
sonra kabak gibi büyür biyerlerinnkaydirigubbakcemile3

işte buraya dikkat ! gece film izleyelim dedik ve onbuçuk gibi tv karşısında uyuyakalmıştım bile. düşün yani yatağıma gitmem en geç 11di.
daha çook büyür benim bi yerlerim kabak gibi:1no2:

işte buraya dikkat ! gece film izleyelim dedik ve onbuçuk gibi tv karşısında uyuyakalmıştım bile. düşün yani yatağıma gitmem en geç 11di.
daha çook büyür benim bi yerlerim kabak gibi:1no2:

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

canım benim hamile falan degilsin dimiiii

Bu yöntemi de deneyeceğim. Vücudum gel gitlerle savaşıyor artık. Her sene karar verip diyete başlıyorum 2 ay sürdürüyorum ve 5-7 kg veriyorum. Ama kilo verdikten sonra işin ucu kaçıyor ve yemeye başlıyorum. Yine kilo alıyorum. Sonra yine kilo verip yine geri alıyorum. senelerdir böyle bu. Bu sefer diyeti bırakmayacağım. Biliyor musunuz ilk okul 4. sınıftan beri bu böyle devam ediyor... Artık ben de 38 beden olmak istiyorum ve 38 bedende sabit kalmak istiyorum...

ay herkes kilo vermek istiyor, kizlaaar $u kilolarinzdan 3kg bana verseniz olmazmii... kaydirigubbakcemile3 bende kilo alayim diyorum 2 haftadir guclubacismile $imdiden duyar gibiyim "al benimkiler senin olsuuuunn"

Bu yöntemi de deneyeceğim. Vücudum gel gitlerle savaşıyor artık. Her sene karar verip diyete başlıyorum 2 ay sürdürüyorum ve 5-7 kg veriyorum. Ama kilo verdikten sonra işin ucu kaçıyor ve yemeye başlıyorum. Yine kilo alıyorum. Sonra yine kilo verip yine geri alıyorum. senelerdir böyle bu. Bu sefer diyeti bırakmayacağım. Biliyor musunuz ilk okul 4. sınıftan beri bu böyle devam ediyor... Artık ben de 38 beden olmak istiyorum ve 38 bedende sabit kalmak istiyorum...

evet canım diyet kelimesinin anlamını değiştiriyoruz biz, bizim diyetimiz ömür boyu sağlıklı ve fit olmak için kurduğumuz beslenme sistemimiz....
aramıza hoşgeldin....a.s.

ay herkes kilo vermek istiyor, kizlaaar $u kilolarinzdan 3kg bana verseniz olmazmii... kaydirigubbakcemile3 bende kilo alayim diyorum 2 haftadir guclubacismile $imdiden duyar gibiyim "al benimkiler senin olsuuuunn"

gel canım benimle bi iki hafta takıl, ben sana kat kat aldırırım sengözlerimebaksanab

Canim yesil cay önerilmedigini duymadim ama sen arastirdiysan daha iyi bilirsin eminimki .. Ben kendi deneyimime dayaanarak yazdim cünkü gece uyumadan bikac saat evvel icildiginde sabah tam sindirim saglanmis rahat bir mide ile zinde bir sekilde uyaniyorsun . Ben cok faydasini gördüm .Tabi poset cay degil aciktan demlenmeli :lepi:
Yaban mersini cok duydum ama kararsizim iyi bbir arastirma yapmam gerek o konuda. :1shok: Iste böyleeeeee

Hayır ben araştırmadım da hangisi olduğunu hatırlamıyorum tv de bir uzmandan duymuştum. Ben gündüz 2-3 bardak içiyorum.
Öyle yararını görüyorsan devam et canım. Afiyet olsun:kahve:

3kilomuu gel ben sana fazlasıyla veriyimmmkaydirigubbakcemile3

bişey sorcammmm

baharatların metebolizmayı hızlandırdıgını duymuştum
mesela ben yogurt yiyecegim zaman içine bolca pulbiber koyuyorum
acaba dogrumuuu

bişey sorcammmm

acaba dogrumuuu

Herkesin metabolizma işleyişi farklıdır. Birine iyi gelen diğerinde hiç etki göstermeyebilir
Kendin deneyip görmelisin.
Evet genelde biberin iyi geldiğini söylerler. Ben hayatımda acı hiç bir şey yiyemediğimden bilmiyorum.:sinifsinif:

bişey sorcammmm

acaba dogrumuuu
vala ben de duymuştum acı biberin iyi olduğunu, bende mi yoğurtlarımı böyle mi yesem? çok ta severim ben pul biberin verdiği acıyı. biber falan yiyeem ama pul biberin konduğu yemeklerde acı sınırım yoktur. tuhaf di mi :roflol:

kızlar ya, bu kurutulmuş yaban mersinini sipariş edebileceğim güvenilir bi site var mı? yani siz de internetten mı alıyosunuz? burada bulabileceğimi sanmıyorum. gerçi nisan 17 de izmire gidicem ama sizin aldığınız bi site varsa daha iyi olur.

kızlar ya, bu kurutulmuş yaban mersinini sipariş edebileceğim güvenilir bi site var mı? yani siz de internetten mı alıyosunuz? burada bulabileceğimi sanmıyorum. gerçi nisan 17 de izmire gidicem ama sizin aldığınız bi site varsa daha iyi olur.

Aktarlarda ve kuruyemişçilerde var canım. Bir sitede satışı var ama dondurulmuş tazesi var.
Kurutulmuşu her yerde bulunduğundan nette satışı olduğunu sanmıyorum.
Bulunduğun yerde bir araştır istersen:hulya:.

Aktarlarda ve kuruyemişçilerde var canım. Bir sitede satışı var ama dondurulmuş tazesi var.
Kurutulmuşu her yerde bulunduğundan nette satışı olduğunu sanmıyorum.
Bulunduğun yerde bir araştır istersen:hulya:.

canım hiç sanmıyorum yaa, burda bi aktar var o da evlere şenlik... neyse izmirden alırım bol bol, nasılsa kuru.
bu arada internette bi sürü sitede kuru yaban mersini diye onun familyadan cranberry diye bi çeşidi satıldığını okudum da, o yüzden merak ettim bi de yaban mersini yiyoruz diye yanlış bişe yemeyelim .
yarın ales e başvurmak eşimle için şehir merkezine gideceğiz ordan bakayım olmazsa.

selam arkadaşlar geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim. sabaha kadar kedimin başında bekledim.burnundan kan geldi hep. üst dudağı çok kötü zaten yemek yiyemiyo ağzının kenarından açtırp zor besliyom. şırıngaylada su vermeye çalışıyom. çok mesaj yazmak istemiyom çünkü konu dışı kalıcam. kendinize iyi bakın.

X