Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

selam kızlar,
bu ara pek giremedim ben en azından 1 hafta daha da giremiyeceğim sanırım. epey keyifli sohbetler kaçırmışım okudukça içim gitti valla mafoldumben

ufak bir sağlık problemim var onunla uğraşıyorum o yüzden pek spor da yapamıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. haliyle kilo veremedim ama en azından almıyorum diye seviniyorum.

hepinizi öpüyorum, kendnize iyi bakın 1 hafta sonra görüşürüz. :a015:

a.s. Çok geçmiş olsun canım .Takma kafana kiloyu falan sen iyileş vermesi kolay... Kendine iyi bak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun . Kilo sağlıktan önemli değil. nasılsa verilir. Kendine iyi bak canıma.s.

Bu arada herkese özellükle tavsiyem gece uyumadan 1 2 saat önce mutlaka yesil cay icin cok etkiliyor

Ben de akşamdan sonra yeşil çayın önerilmediğini biliyorum. Yanlış değilse. Nasıl olumlu etkisini görüyorsun thalixcim.
yeşil çayı poşet değil de açık olanı tercih edelim. Çok sıcak içmeyelim.

Bugün hava pek iyi değil. Sporda da dinlenme günüm. Buraya geldim belki birileri olur diye kimsecikler yok:bbo:

Meyve olarak tatlı niyetine yaban mersinini ben de öneriyorum. Yararlarını nette okursunuz.
İki çeşidi var. yerli olan biraz buruk, dışardan gelen tatlı. Tabi herkesin damak tadı farklı.
Kilo verene kadar unlu, yağlı, tatlı yiyeceklerin cazibesine kapılmayın derim. Bir kaşık, bir çatal veya bir kare ile yetinemiyorsanız hiç bulaşmayın benim gibi.sengözlerimebaksanab
İstediğiniz kiloya geldiğinizde kararında yersiniz ve bedelini ödemek daha kolay olur.:hulya:

İki sene önce 57 kiloydum ve herşeyi yiyordum, işe başladıktan sonra 70 kiloya çıktım ama bu kiloya gelmemin en büyük sebebi hareketsizlik ve hazır yiyecekler tüketmek.
Tabi bu kiloya gelirken bir panikle zayıflama hapları kullandım (lahana, fx, 5i 1 vs). Bu hapları düzenli kullanınca kilo verdim biraz ama hap biter bitmez fazlasıyla geri aldım. Kesinlikle hiçbirini tavsiye etmiyorum.
Geçenlerde de kendime uydurma bi diyet yaptım (belki daha önce yapılmıştır bilmiyorum). Pişmiş hiçbir şey yemedim sadece çiğ yenebilecek yiyecekler yedim ve 7. günün sonunda 3 kilo vermiştim hemde yağlardan. ama insan çok dayanamıyor açıkçası. Cesaretimi toplayınca belki yine başlarım :))

gell sende aramızaa katılll

geçmiş olsun saglıgına kavuşş ve tekrar aramıza geri dön tamammııa.s.

canımm ya seni çok iyi anlıyorum, onlar bizim evimizin birer ferdi, bizim canımız. azıcık keyifsiz görünseler gözümüze, aklımız gidiyor acaba hasta mı oldular diye. umarım yakışıklı pisicik bi an önce neşesine ve sağlığına kavuşur.

Bendisay kendine dikkat et canım. sen iyileşip bomba gibi dön aramıza, hep beraber daha keyifli sohbetler yaparız hiç üzülme sen.
biz de seni çok öpüyoruz a.s.

sen de katıl bize canım. hep beraber birbirimizi motive edersek sağlıklı bir beslenme düzeni yaratırız kendimize ve ömrümüz boyunca sağlıklı ve fit oluruz. üstelik sevdiğimiz yiyeceklerden mahrum kalmayız.

patisskaaa nerelerdeydinn bugünn

canım hiç sorma ya, öğlene doğru kalktık eşimle, kahvaltıdan sonra 1 saat kadar dövüş oyunu oynadık sonra yine uyumuşuz ve 7de ancak kalktık. eşim işe zor yetişti sen düşün yani kafamçokkarıştı ama bu gece nasıl uyurum bilmiyorum. sabahçıyız hep beraber burda -tatlicadiarzu-

yuuuhh diyoruumm sana kızzz senn ne yapıyorsunn bu arayaaa
çok uyuyorsunn canımm ya
benimm eşim artık geceleri evde 12de geliyor işten..seninki geceye devam heralde

yuuuhh diyoruumm sana kızzz senn ne yapıyorsunn bu arayaaa
çok uyuyorsunn canımm ya
benimm eşim artık geceleri evde 12de geliyor işten..seninki geceye devam heralde

vala nasıl oldu hiç anlamadım, bi iki test çözeyim dedim, uyandığımda saat7ydi.
canım 12 saat çalışıp 24 saat dinleniyo eşim. yani bi gece bi gündüz gibi bişe.

Gecmis olsun ( saglaginiz daha önemli

vala nasıl oldu hiç anlamadım, bi iki test çözeyim dedim, uyandığımda saat7ydi.
canım 12 saat çalışıp 24 saat dinleniyo eşim. yani bi gece bi gündüz gibi bişe.

patisskkaaamm gece uyumadınmı geç falanmkıyatmıştınn..canım gündüz uyumaya alıştırma kendini,yarın aynı saatte uykun gelirr
sonra kabak gibi büyür biyerlerinnkaydirigubbakcemile3

Canim yesil cay önerilmedigini duymadim ama sen arastirdiysan daha iyi bilirsin eminimki .. Ben kendi deneyimime dayaanarak yazdim cünkü gece uyumadan bikac saat evvel icildiginde sabah tam sindirim saglanmis rahat bir mide ile zinde bir sekilde uyaniyorsun . Ben cok faydasini gördüm .Tabi poset cay degil aciktan demlenmeli :lepi:
Yaban mersini cok duydum ama kararsizim iyi bbir arastirma yapmam gerek o konuda. :1shok: Iste böyleeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…