-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.161
canım yaptım yarın kilon değişmiş olur o zaman kız koyarız olurmu canım
Kızlaaaaar seviyorum sizi hepiniz gelmişsinizzz kaydirigubbakcemile3
tarih dersinden çıktım, beynim sulandı sempatiksalakcinni
yaa biz bugün eşimle dışarı çıkmıştık, yemek yedik dışarda...ohaoldumsmile zaten doğru düzgün spor da yapmadım. ben yarın yokum haberiniz olsun...
Kilo bildirimi yapmamak için kaçıyorum, çaktırma sengözlerimebaksanab
bu arada be de bi baksam mı burdaki doktorlara yaa. daha önce bi diyetisyen geçmişim olmuştu aslında. o zaman için faydalı da olmuştu.
di mi yaaa bilmiyorumkismile eşim yüzünden oldu, şimdi biz beraber diyet yapıyoruz ya, dün akşam saat 10da dedim ki (ama öylesine) canım tatlı bişe istiyo. sonra bi tutturdu sana tatlı alayım, çukulata getireyim, muhallebi yapalım diye. yaa ben diyetteyim dedim "canım biz kilo falan veremeyiz" dedi. çok bozdu moralimi. sonra kıvırdı bi sürü ama öle işte.
allah zambağın merdanesine benim dilime düşmekten hepinizi korusun. kaydirigubbakcemile3 yarınki yoklamada herkesi görmek istiyorum. zambak bu günlerde elinden merdaneni fazla düşürmüş gördüm seni. sakın sıkı tut geliyoz kaydirigubbakcemile
iyi güzel söylemişinde bunlar bizim bildiğimiz şeyler nasıl uzak durulur onun formülü varsa sen onu söyle :sm_confused::kedi:ekmekten uzak durmak lazım, pastalardan da, bütün k lardan da :)