Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Ewweet geldim iştekaydirigubbakcemile2 hemde dans ede ede geçen hafta 62 800 düm ben bu hafta 62 000 olmuşum.Hemde malum dönemde olmama rağmen.kendimi tamamen rahat bıraktım yani...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ama evde yedik :) hep eşim yüzünden.
bu arada dondurma demişken, bu magnum miniler çıkmış ya kızlar bi tanesi 130 kalori falan... aslında çok zararlı bi tatlı sayılmaz öyle değil mi?

Hem yerim hem de kilomu veririm diyorsan kim ne diyebilir.a.s
Yalnız kalori hesabı yapmak insanı yanlış yönlendiriyor.
Daha önce de yazmıştım. Dondurma veya başka bir tatlı yerine yine 130kalorilik elma tercih etseydin evde gezinirken bile yakardın. Bunu yemeyi seçtiğine göre bedelini ödemek için ona göre çok daha fazla efor sarfetmen gerekiyor canım.süprizzzzz
Yani aynı kalori diye tatlı ile meyva sebzeyi karıştırmayalım.

Ya unutmuşum başlangıç kilom 65 800 1 buçuk ay önce yani..Hedef ise 57 belki gaza gelip 55 felan olurum bu gidişle inşallah

kaç haftadır aynı kilolardayım ilk haftalardan verebiliyom sonra çok yavaşladı gibi geliyo normalmi bu arada bilgisi olan varmı

İlk haftalarda verilen kilolar daha çok sudan gittiğinden dediğin gibi gittikçe yağdan verileceği için zorlaşır.:bbo:
İlk zamanlar böyle yaptım çok iyi kilo vermiştim yine aynı devam edeyim fikri insanı yanıltır.
Onun için gerek besin gruplarının dengeli dağılımına gerekse spora daha çok dikkat etmek gerekiyor.kaydirigubbakcemile2
Ev işleri düzenli hareketler olmadığından spordan sayılmaz.
Genelde iyi kilo vermişsin ama az verme konusunda hatalarını biliyorsun artık.
Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor.:hulya:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisKUPA SENİN OLACAK GALİBAAA

Herkes gelememiş ama şu ana kadar yazan arkadaşlardan kilo vermeyen yok. Tebrik ediyorum.vereliniortak

Zambakcım çizelgen hayırlı olsun. Umarım uğur getirir.

tebrik ederim canım şu ana kadar en çok veren sensin ama diğer arkadaşlar daha gelmedi bakalım merak içinde bekliyoruz bu arada bendisay nerelerde kaç gündür yazmadı bi sorun yoktur umarım

merhaba kızlar ben beklendiği gibi hiç verememişim. :tomato: :tomato::tomato::tomato:,
ama hatalarımın farkındayım. önümüzdeki hafta böyle olmayacak
bu arada başlangıçta 85, halaaa 83,3 hedefim de 70..

ben sordum zaten sadece, öyle dediğimden değil. ama farklı şeylerden alınan kalorilerin farklı şekilde yakıldığını bilmiordum açıkçası

merhaba kızlar ben beklendiği gibi hiç verememişim. :tomato: :tomato::tomato::tomato:,

:mymeka:ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA 82Yİ GRAMLARLADA OLSA GÖRECEKSİNN TAMAMMIIklava:

Olsun güzelim moralini bozma.Hem hatamı gördüm diyosun. Haftaya telafi edersin.ben de geçen hafta çok az vermiştim ama ,senin gibi hatamı bilerek bu hafta daha dikkatli oldum
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…