Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

yapmayın arkadaşlar benim bildiğim patis er meydanından kaçmaz. Kupaları toplamaya adayım diyordu daha geçen hafta.zemuszemus

Yarın için herkese başarılar diliyorum.opuyorumnanaktan Umarım beni yanıltırsınızyerimseniben

1 saat yürüyüşümü koşumu yaptım geldim. Kızlar artık havalar mis gibi her fırsatta atın kendinizi dışarı.kaydirigubbakcemile2 Bilmiyorum ben dışarda sporu çok seviyorum.

Bonibonum ben de aynı nedenlerle liste diyet yapamıyorum işte. Yoksa sağlıklı ve yapılmayacak gibi değil. Ondan 2 kaşık bundan 3 kaşık bana göre değil. Özgür olmalıyım.
Ama diğer söylediklerini ben farklı düşünüyorum. Ben bu yönteme başladığımda zaten öğünlerimde çok dikkatliydim. 1 saat de sporumu yapıyordum. Neydi benim derdim?
Evet arada yediğim aburcubur ve tatlılar. Onların yerine meyva koymalıydım.
Bir lokma tatlı hakkım da vardı ama o kadar az yiyemezdim kendimi biliyordum.
O halde tatlı istediğimde yerine kayısı, incir ve 1tk. bal koymalıydım. Önemli olan tatlı ihtiyacını karşılamakaklinialirimsmile
1kasımda başladım ve yılbaşına kadar 2 ayda 8 kilo hedefledim. Kendimi bunaltmadan hedefim için çok gayret gösterdim. Bazen 1, bazen 1,5 verdim. iki hafta hiç vermedim ama dediğim zamanda hedefime ulaştım.zemuszemus
İşte benim sizlerden farkım o kadar rahat olmamamdı.şutarafagitti
Koruma döneminde de 1kg. daha verdim ve almamaya çalışıyorum.
Şimdi arada tatlı yiyorum ama aynı gün gündüz yarım saat, gece 1 saat spor yapmak şartıyla.
Şimdi sizleri okuyorum tatlı, börek vs. yedim diyorsunuz eleştirmiyorum ama bunun bedelini ne şekilde ödediğinizi merak ediyorum.bilmiyorumkismile
Onun için uzun uzun yazdım. Ben günde 1 veya 1.5 saat spor yaparak sadece kilomu koruyabilirken hem tatlı hamur işi yiyip nasıl kilo verip nasıl mucize yaratacağınızı ben de izleyerek görmek istiyorum.vereliniortak.
binbirrenk yanlış anlaşıldım sanırım. yada sen dikkatli okumadın canım. bende zamanında diyetisyene gittim ve onu yeme bunu ye derdi beni gerdi bıraktım. şu an benim yaptığım sadece kendimi rahat hissedip bişeyler yapmak. bu değilki kilo verme işini sallıyorum. gelelim böreklere, pastalara.... börek yediğim gün yani dün kahvaltı ve ara öğün 1 adet muzumdan başka bişey yemedim. yani daha kalori miktarım vardı. o gün çarşıya çıkıcaksam arabayla gitmiyorum ( ben arabasız bi yere gitmeyenlerden dim). en az 2 durak yürüyüş yapıyorum giderken gelirkende aynı şekilde. bide kendi evde yaptığım sporum var demekki böreği hakettim :))) yaş pastaya gelince.. o gün bişey demedim ama 8 senedir görüşemediğim misfirlerim gelmişti ve pasta almışlar abartmamak şartıyla yedim yalan yok. yemeyedebilirdim haklısın. ama sanırım bir hafta yada 10 gündür hiç tatlı koymamıştım ağzıma ki koymicam diyede bişey demeiştim zaten sadece irademle ve burada size verdiğim sözler dahilinde gelişti buda. desteğiniz ve ilginizle. ben bu yöntemle kendimi çok daha rahat hissediyorum ve şu zamana kadar diye kendime söz vermedim. benim uğraşım ömür boyu diyet yerine ömür boyu sağlıklı beslenme. yani herşey serbest ama miktarınca. mesela bu gün 2 kaşık erişte yedim. erişte tamamen karbonhidrat ve bol kalorili bi besin. sadece 2 kaşık yedim. sonra ne yaptım akşam ekmeğimden kıstım. bol salataya yöneldim. işte böyle vermeye çalışıyom kilolarımı bakalım hayırlısı. hep birlikte gidiyoruz..... kaydirigubbakcemile5

yapmayın arkadaşlar benim bildiğim patis er meydanından kaçmaz. Kupaları toplamaya adayım diyordu daha geçen hafta.zemuszemus

Yarın için herkese başarılar diliyorum.opuyorumnanaktan Umarım beni yanıltırsınızyerimseniben
evet hatırlıyorum patisin böyle bi sözü vardı :)))))))))) hatta demişti ki 80 ni görünceye kadar kupa benim :))))))))))))))))))))

binbirrenk tahminlerini çok merak ettim canım. kim ne kadar vermiştir yada verememiştir hadi söyle bakalım tutucakmı :)) belki bi dahaki haftayada seni yanıltma yarışına gireriz :)

patisime acilen bi jeneratör ve pc operatörü yolluyorum delikafadulden

canım jeneratör falan çare ollmaz bana. şimdi telekomu aradım önüzümdeki bi kaç gün bakım nedeniyle internet tüm şehir genelinde yokmuş. yoksa ben her halükarda bi internet cafeden de olsa yapacaktım kilo bildirimi ama kısmet diilmiş :jeyyar:

binbirrenk tahminlerini çok merak ettim canım. kim ne kadar vermiştir yada verememiştir hadi söyle bakalım tutucakmı :)) belki bi dahaki haftayada seni yanıltma yarışına gireriz :)

Önceki yazdıklarımı gerçekten herkesi merak ettiğim için yazdım.
Sen yazmışsın ama farklı bir yolun var. Umarım başarırsın dediğim gibi eleştirmiyorum ama bekliyorum.:hulya:

Bu soruna gelince yazılanlara göre bir tahminim var tabi ki de şimdi söylemek istemiyorum.
Belki açıklandıktan sonra yazarım. yanıldım veya yanılmadım diye.sositososito

hala iddia ediyorum, en çok kupa benim olacak... belki yarın değil ama daha çook kupa alacağım:lepi:

Dün soğuktan donuyordun. Dondurma ne işkaydirigubbakcemile3
Biz bile başlamadık buralarda yemeye afiyet olsun.

ama evde yedik :) hep eşim yüzünden.
bu arada dondurma demişken, bu magnum miniler çıkmış ya kızlar bi tanesi 130 kalori falan... aslında çok zararlı bi tatlı sayılmaz öyle değil mi?

günaydın yine ilk kilo bildirimi benden
binbirrenk dediklerinde benim açımdan haklı bu hafta çok sağlıklı beslenmedim börek tatlı çok yediğim için değil ama ara öğünleri yapmadım düzenli yemedim sporuda az yaptım temizlikle uğraştım bütün hafta yorulduğum içinde sporumu azalttım
haklısın binbirrenk ama bu hafta salmayacağım ve umarım haftaya güzel kilo vermiş olarak yazarım
ben bu haftada 250 gr kadar vermişim geçen hafta ki gibi

----------------- başladığı kilo -------------- şuanki kilo------------hedef kilo

hatice1------:-------84 ........................... 78.5 ................ 68.......... 250 gr vermiş

zambak3---:-------86.3 .........................81.2...................70......... 500 gr vermiş

patiska------:-------85............................83.3...................70 ........bu hafta verememiş

bonip10-----:------ 78.................................................... 64

hatic22------:------65.8.............................62....................57 ..........800gr vermiş

bendisay----:------ .................... bildirmedi

Son düzenleme:
2. Kilo bildirimide bendenolsun
81.2 olmuşum
81.7ydim(annemlerden 200gr alarak gelmişim)

yani 500 gr gitmişşhihoyyyt
hatice sana zahmett benim çizelgeme o kızı koy tamammııkaydirigubbakcemile3

ee hadi kızlarr haticeyle ben yaptık bildirimlerii
sıra sizdee
hatice buarada sen çok güzel kilo vermişsin

kaç haftadır aynı kilolardayım ilk haftalardan verebiliyom sonra çok yavaşladı gibi geliyo normalmi bu arada bilgisi olan varmı

X