1 saat yürüyüşümü koşumu yaptım geldim. Kızlar artık havalar mis gibi her fırsatta atın kendinizi dışarı.kaydirigubbakcemile2 Bilmiyorum ben dışarda sporu çok seviyorum.
Bonibonum ben de aynı nedenlerle liste diyet yapamıyorum işte. Yoksa sağlıklı ve yapılmayacak gibi değil. Ondan 2 kaşık bundan 3 kaşık bana göre değil. Özgür olmalıyım.
Ama diğer söylediklerini ben farklı düşünüyorum. Ben bu yönteme başladığımda zaten öğünlerimde çok dikkatliydim. 1 saat de sporumu yapıyordum. Neydi benim derdim?
Evet arada yediğim aburcubur ve tatlılar. Onların yerine meyva koymalıydım.
Bir lokma tatlı hakkım da vardı ama o kadar az yiyemezdim kendimi biliyordum.
O halde tatlı istediğimde yerine kayısı, incir ve 1tk. bal koymalıydım. Önemli olan tatlı ihtiyacını karşılamakaklinialirimsmile
1kasımda başladım ve yılbaşına kadar 2 ayda 8 kilo hedefledim. Kendimi bunaltmadan hedefim için çok gayret gösterdim. Bazen 1, bazen 1,5 verdim. iki hafta hiç vermedim ama dediğim zamanda hedefime ulaştım.zemuszemus
İşte benim sizlerden farkım o kadar rahat olmamamdı.şutarafagitti
Koruma döneminde de 1kg. daha verdim ve almamaya çalışıyorum.
Şimdi arada tatlı yiyorum ama aynı gün gündüz yarım saat, gece 1 saat spor yapmak şartıyla.
Şimdi sizleri okuyorum tatlı, börek vs. yedim diyorsunuz eleştirmiyorum ama bunun bedelini ne şekilde ödediğinizi merak ediyorum.bilmiyorumkismile
Onun için uzun uzun yazdım. Ben günde 1 veya 1.5 saat spor yaparak sadece kilomu koruyabilirken hem tatlı hamur işi yiyip nasıl kilo verip nasıl mucize yaratacağınızı ben de izleyerek görmek istiyorum.vereliniortak.