- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.041
hatice1 şimdi doğru oldumu canım. kurbiş doğru yerdemi :)))))
canım bişey demedim yanlışlık olmasın diye uyarayım dedim a.s. yanlış anlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatice1 şimdi doğru oldumu canım. kurbiş doğru yerdemi :)))))
ah patis ahhh :)) yedim canım üzeri çikolata kaplı kek yedim ohhhh :)) hiç vicdan azabıda duymuyom çünkü 10 gündür tatlı denecek bişey yemedim :)))
:1hug::1hug::1hug:
bobiboncum çok saol ilgilendiğin için, yine denedim yine aynı hatayı verdi, daha fazla uğraştırmıyım seni.
hatice verdiğin bilgi için teşekkür ederim. yollladım bendisaya şifreyi inş. olur. ayrıca sana kızmadım sen alınma üzülme o zaman bende üzülürüm. :teselli:canım istiyosan şifreni ona söyle o yerine koysun çizelgeni sonra sen şifreni değiştirirsin
ben bi arkadaşıma böyle yapmıştım
hatice verdiğin bilgi için teşekkür ederim. yollladım bendisaya şifreyi inş. olur. ayrıca sana kızmadım sen alınma üzülme o zaman bende üzülürüm. :teselli:
herkese selamlarrrrr giremiyordum topice epeydir nasil gidiyor durumlar ??
Herkese özellikle tavsiyem yesil cay i eksik etmeyin harika bir sey günde 3 bardak yemeklerden 1 saat önce icin sindirim konusunda cok rahat edeceksiniz
Ben diyet yapmiyorum ama yeme düzenim oldukca saglikli zaten abarti yemek yemem hic ama artik daha cok özen gösteriyorum hergün yesil elma tüketiyorum ara ögünlerimde bazen kiwi
Sizin uygun önerileriniz olursa tavsiyeleriniz vs cok sevinirim yeni bilgiler edinmeyi cok seviyorum su aralar cok yogunum ama tekrar gelicem Burdan Binbirrenk e de kocaman selamlar gönderiyorum zemuszemus
Günaydın kızlaaar...
bugün cuma mıydı yaa ne çabuk bilmiyorumkismile
ben de tartıldım, geçen hafta annemden geldiğimde 85 kiloydum, şu an 84,700 sadece mafoldumben
gerçi reglim umarım onun da etkisi vardır, bir de bu hafta pek spor yapamadım ama şu andan itibaren kendi durumuma el koyuyorum.. haftaya tartıldığımda mutlu olucam
selam kızlar
ben bu hafta hiiiiiiç kilo verememişim. :sinifsinif: 63,5 dum hala 63,5.
kupa benim olmayacak o kesinleşti ama bakalım kimin olucak merakla bekliyorum