Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bobiboncum çok saol ilgilendiğin için, yine denedim yine aynı hatayı verdi, daha fazla uğraştırmıyım seni.

ah patis ahhh :)) yedim canım üzeri çikolata kaplı kek yedim ohhhh :)) hiç vicdan azabıda duymuyom çünkü 10 gündür tatlı denecek bişey yemedim :)))

:1hug::1hug::1hug:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrik ediyorum canım ben tatlı yemeden 10 gün geçiremezdim :eek:
opuyorumnanaktan

canım istiyosan şifreni ona söyle o yerine koysun çizelgeni sonra sen şifreni değiştirirsin
ben bi arkadaşıma böyle yapmıştım
hatice verdiğin bilgi için teşekkür ederim. yollladım bendisaya şifreyi inş. olur. ayrıca sana kızmadım sen alınma üzülme o zaman bende üzülürüm. :teselli:

herkese selamlarrrrr giremiyordum topice epeydir nasil gidiyor durumlar ??
Herkese özellikle tavsiyem yesil cay i eksik etmeyin harika bir sey günde 3 bardak yemeklerden 1 saat önce icin sindirim konusunda cok rahat edeceksiniz
Ben diyet yapmiyorum ama yeme düzenim oldukca saglikli zaten abarti yemek yemem hic ama artik daha cok özen gösteriyorum hergün yesil elma tüketiyorum ara ögünlerimde bazen kiwi
Sizin uygun önerileriniz olursa tavsiyeleriniz vs cok sevinirim yeni bilgiler edinmeyi cok seviyorum su aralar cok yogunum ama tekrar gelicem Burdan Binbirrenk e de kocaman selamlar gönderiyorum zemuszemus

herkese selamlarrrrr giremiyordum topice epeydir nasil gidiyor durumlar ??
Herkese özellikle tavsiyem yesil cay i eksik etmeyin harika bir sey günde 3 bardak yemeklerden 1 saat önce icin sindirim konusunda cok rahat edeceksiniz
Ben diyet yapmiyorum ama yeme düzenim oldukca saglikli zaten abarti yemek yemem hic ama artik daha cok özen gösteriyorum hergün yesil elma tüketiyorum ara ögünlerimde bazen kiwi
Sizin uygun önerileriniz olursa tavsiyeleriniz vs cok sevinirim yeni bilgiler edinmeyi cok seviyorum su aralar cok yogunum ama tekrar gelicem Burdan Binbirrenk e de kocaman selamlar gönderiyorum zemuszemus

Kocaman selamlarına teşekkürler canımkaydirigubbakcemile5 Benden de selamlar, sevgiler, derslerinde başarılar diliyorum. Evet yeşil elma ve yeşil çay vazgeçilmezlerimizden. Önerileri hepimiz burada yazmaya çalışıyoruz zaman zaman. Sen de müsait olduğun zamanlarda uğrarsın bekleriz. a.s

hoşgeldin Thalix... önerilerin için teşekkürler a.s.
yarın büyük gün merakla bekliyoruz boshayallersmile
seviyorum hepinizi :1hug:

Kızlaaaar bu sabah itibariyle 83.300 üm kaydirigubbakcemile2
bu hafta çok verimli oldu benim için... biliyorum diğer haftalar bu kadar hızlı olmayacaktır ama bu sefer sona ulaşacağım biliyorum...

günaydın
ben bu hafta fazla veremedim
benim tartı gr lı değil onun için tam olarak bilmiyorum
ama ortalama 250 gr falan zannedersem
olsun verdiğim için yinede sevindim

Günaydın kızlaaar...
bugün cuma mıydı yaa ne çabuk bilmiyorumkismile
ben de tartıldım, geçen hafta annemden geldiğimde 85 kiloydum, şu an 84,700 sadece mafoldumben
gerçi reglim umarım onun da etkisi vardır, bir de bu hafta pek spor yapamadım ama şu andan itibaren kendi durumuma el koyuyorum.. haftaya tartıldığımda mutlu olucam

geçen hafta bunları yazmıştın patiska yani 1 kilo 400 gr demi yanlış hesaplamıyorum
tebrik ederim canım a.s.

Ayyy ben yazmaya utanıyorum yaaa:KK43:( Öyle aman aman bi kilo verememişim ben.Ama hatamıda biliyorum, kilo veriyorum diye bu hafta gevşek davrandım biraz 200 gr vermişim ama oda spor sayesinde yani.yinede almadığım için seviniyorum.Patiska ve hatice sizi de tebrik ediyorum kızlar .Herkese az kalorili günleer.

selam kızlar
ben bu hafta hiiiiiiç kilo verememişim. :sinifsinif: 63,5 dum hala 63,5.
kupa benim olmayacak o kesinleşti ama bakalım kimin olucak merakla bekliyorum

kızlar 100gr dahi vermiş olsanızda sizi tebrik etmek istiyorum. moral bozmak yok. kilo veremeyip sabit kiloyu korumak bile başarı bence. yavaş yavaş acelemiz yok çünkü biz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. diyet psikolojisine sokmadan kendimizi ağır ağır ama sağlıklı geri gelmicek şekilde ilerliyoruz. bende 250 gr vermişim şu anki kilom 76.250

X