- 5 Ocak 2009
- 421
- 2
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.021
patisimmm canım benim datlum gıymatlum nasılki iğne vurulursun canın acır ama o acı veren şey senin şifan olur. bende seni iğneliyorumki inş. sana bu sözlerim şifa olur.
hiç kimsede alınmasın pofpoflamicam açığınızı yakalayınca :)))) ama sakın ha kırılmaca darılmaca yok hepinizi çok ama çok seviyom. iğneleyicide konuşsam yemin ederim art niyetim yok. :1hug:
kızlar yarın ben bir çikolata yicem. (vurun kahpeye :)))))) yada tatlı herhangi bişey söylim şimdiden. 10 günde bir ödüllendiricem kendimi.
patisim sakın bunu kaçamak olarak değerlendirme planlı bişey bu canım seninki gibi değil :roflol: :roflol: ( bayılıyom seni iğnelemeye napim :1hug: )
Iyi aksamlar hanimlar..opuyorumnanaktan
Benim derdim coook büyük yaaaaa.....tam 5 kilo ile basim dertte...! Ben kactikca, onlar pesimi birakmiyor..!
Yas 26, Boyu 1,65 ve kilo suan 65.
Nisan´da evlendim ve 6 icinde 2 kilo aldim...cok önemsemedim...fakat Ekim´de ise (masa basi) basladim ve ayriyetten 3 kilo aldim...! Ne yapsam veremiyorum...mafoldumben
1 haftadir ayrica "Acai berry" kullanmaya basladim ve pek bir gelisme göremedim..! Cok fazla sagliksiz beslenmiyorum...hatta isyerinde artik disarida yemege bile gitmiyorum..evden götürüyorum...disarida yemekler daha yagli oluyor bazen..!
Ekstra spor yapmaya vaktim yok...genelde aksam 8-9 arasi dönüyorum eve..!
Ya kizlar, ne yapmaliyim...?????
kızlar yarın ben bir çikolata yicem. (vurun kahpeye :)))))) yada tatlı herhangi bişey söylim şimdiden. 10 günde bir ödüllendiricem kendimi.
patisim sakın bunu kaçamak olarak değerlendirme planlı bişey bu canım seninki gibi değil :roflol: :roflol: ( bayılıyom seni iğnelemeye napim :1hug: )
günaydınnnn a.s
a.s.
günaydın Hatice'cimmmmm :1hug:
boşver sen o renkli şekeri, kaçamak yapmış belli yolunu yapıyor :jeyyar:
Günaydın arkadaşlar,
patiscim en fazla kilo veren kupayı alsın demiştik. Zaten sağlıklı beslenen bir insan haftada 1 en fazla 2kg. verebilir. Daha fazlasını vermesi için sağlıksız yöntemler uygulaması lazım. Bunu da istemiyoruz öyle değil mi?hihoyyyt
yok canım istemiyoruz tabii ki, zaten demiştik ya biz ööle 3 ayda şu kadar verelim, yaza bu kadar olalım derdinde değiliz, bizim amacımız ömür boyu sağlıklı ve fit olmak için yeme düzenimizi ve sporumuzu düzenlemek....
bonibon ben haftada bi kilodan fazla vermek istemiyorum ki nasıl olacak en fazla verene kupa falan dedi, ben de onun üstüne böyle yazdıma.s.
ah patis ahhh :)) yedim canım üzeri çikolata kaplı kek yedim ohhhh :)) hiç vicdan azabıda duymuyom çünkü 10 gündür tatlı denecek bişey yemedim :)))