Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hatice sen karışımı nasıl hazırlıyosun ve ne zaman nasıl içiyosun yazarmısın ? bal katıyomusun ?

ben geçen senede bi süre içtim o zaman ballı içiyordum günde 2 sefer içiyordum
ama şimdi bal koymuyorum
sabah aç karnına 1 yemek kaşığı sirkeyi 1 bardak suya koyuyorum içiyorum arkasından 2 bardak daha su içiyorum
ama 2 haftadır bıraktım

seni var yaaa klava: ama öyle işte bonibonum sonuçta uzun sürecek amacımıza ulaşmamız, bu esnada da sıkılıp vazgeçmemek için kendimizi o kadar da kısıtlamayacağız öyle değil mi ama

seni var yaaa klava: ama öyle işte bonibonum sonuçta uzun sürecek amacımıza ulaşmamız, bu esnada da sıkılıp vazgeçmemek için kendimizi o kadar da kısıtlamayacağız öyle değil mi ama

patisim ben bu hafta baya sıktım kendimi ama dediğim gibi 1 kilodan fazlada vermek istemem. yarın tartılınca eğer 1 kg den fazla vermişsem bu hafta kendimi çok az ödüllendiricem. çok katı diyet yapmak istemiyom bende. daha doğrusu diyet yapmak istemiyom. ne demişler;
yediklerinin yarısı, yaptıklarının iki katı = bi bakmışın zayıflamışın
olay buduuuuurrrr !!!!!! :teytey:

Evet dediğin gibi en güzeli haftada 1kg. verecek şekilde ayarlamak canım.
Bu belki ilk bakışta az gibi görünür ama düşünürsen şu anda başlayan biri hazirana kadar 10kg., temmuza kadar 14kg. vermiş olacak. Daha ne olsun.yerimseniben
Bundan fazlasını vermek zaten su ve kas kaybı, bir sürü sağlık sorunlarından başka bir şey değil.:1no2:
Ha çok aşırı kilo olursa haftada 2kg. olabilir bence.:hulya:

binbirrenkli güzel geldiğine sevindim. hakikaten hazirana 10 kadar 10 kilo ediyo insan inanamıyo dimi :))) kilo çizelgem nasıl olmuş 1 saatte zor yaptım :)) yarın bakalım çizelgemde oynama olcakmı :)) bi verememişsem binbirrenkli güzel çok çok üzülürüm. bir haftadır yapmadığım kalmadı.

Çizelgen çok güzel olmuş hayırlı olsun bonibonum.a.s İnşallah sana uğurlu gelir.
Az önce yazı yazarken aklıma geldi hiç kimse neden çizelge yapmadı acaba diye soracaktım. Baktım sen yapmışsın.alkisalkisalkis
İnanıyorum gayretlerinin karşılığını alacaksın.vereliniortak

ben de hep amaaaannnn nedir şu 10 kilo çok istesem veririm düşüncesi ile 7 senedir zayıflayamadım :umursamaz:

Günaydın mirmirmirmir
bonib10 çok güzel olmuş çizelgen :smiley-cool: bakalım bugün güzel haberlerini bekliyoruz

günaydınnn kızlarrrhihoyyyt
nasılsınız bakalım
patiskammm kaçamak yapanlar olmuş tahmin ettigimiz gibi
çek onları biköşeye canımm
verelimm cezalarınıııklava:klava:

kızlar benimde tek kaçamagım walk at home yapmamak kaçgündür
annemlerdeyim
ama yürüdüm onun yerine
yediklerime dikkat ediyorum

bonib10 bakalım ne kadar kilo verdinn

sanada günaydın zambak
canım ben walk at home bir kaç gündür yapmıyordum 5 mil olanını indiriyorum yarım saatini sabah kaydirigubbakcemile2 geri kalan yarım saatini akşam yapmayı düşünüyorum

Günaydın cicileeeer opuyorumnanaktan
süper uyudum kendime geldim, sabahta kalktım merak edip tartıldım sonuç gayet iyi geldi bana :) yazmıcam ama cumaya kaydirigubbakcemile2

Zambakım şimdi anneciğinin yanında şiddet uygulama şimdi, evine dön kaçamak sırasına göre alırsın oklavayı eline :jeyyar:

ben de walk at home un 2 ve 3 milliğini indirdim, bi kaç gün sabah akşam 2 mil yapmaya çalışıcam, sonra 3 mile geçicem inşallah. hamlamışım yahu akannehir

Bonibon merek ettik seni.bilmiyorumkismile Umarım bir sağlık sorunun yoktur. Yazacağım dedin ama yazmasan da olur. Önce sağlık gelir tabii ki. Bir uğrasan iyi olur.

ben 28 yaşında evli bi anneyim 4 çocugum var boym 1,73 kilom 85 piskolojim tamamen çökmüş bi vaziyetteyim ne yapabilirim fikirlerinizi önemle bekliyorum:teselli:senağlama

ben 28 yaşında evli bi anneyim 4 çocugum var boym 1,73 kilom 85 piskolojim tamamen çökmüş bi vaziyetteyim ne yapabilirim fikirlerinizi önemle bekliyorum:teselli:senağlama

Merhaba, kilo için bunalıma girmeye gerek yok canım. Allah başka bir sıkıntı vermesin.
Çocuklarınızı Allah bağışlasın. Yalnız başına zordur. Buradaki diyet gruplarını inceleyip sana en uygun olana katılabilirsin. Yardımlaşma ve birbirinize destekle daha kolay olur.
Diyet yapamıyorsan ve bizim ilk sayfayı okuyup, ben de katılabilirim diyorsan burada arkadaşlarla devam edebilirsin.a.s

merhaba aynı yaşatayız ve sen benden uzunsun kilonda neredeyse aynı benim 2 senin 4 çocuğun var bence üzülmeye moral bozmaya gerek yok(senin gibi bir çok insan var)
ben normalde 3 kilo verir sonra kilo vermem dururdu vee ben sıkılır bırakırdım
ama bu sefer 5 kilo verdim vee arkadaşlarında desteğiyle bırakmıyorum
bence sende yerini bul ve buradaki desteklerle azar azar kilolarını vermeye başla
tabiki ilk önce vereceğine inan
inancını kaybettiğinde buradakilerden yardım iste
dün çok moralim bozuktu patiska sağolsun bana destek oldu( sağol canım arkadaşım)

zemuszemus alkisalkisalkis
kızlaarrrrrrrrr :))) 1.5 kilo vermişim sayenizde :))) cumaya kadar belki yarım kilocuk daha veririm :))) darısı başınıza :lepi: :içelim::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…