- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
hatice sen karışımı nasıl hazırlıyosun ve ne zaman nasıl içiyosun yazarmısın ? bal katıyomusun ?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: babababaaa beslenme düzeni kucakmış :))))) 3günde hemen kilo vereyim derdinde değilmiş :)))) sakın dert edeyim deme zaten çuku çuku fabrikaları iflasa gider mazallah :roflol: :roflol::roflol:
seni var yaaaklava: ama öyle işte bonibonum sonuçta uzun sürecek amacımıza ulaşmamız, bu esnada da sıkılıp vazgeçmemek için kendimizi o kadar da kısıtlamayacağız öyle değil mi ama
seni var yaaaklava: ama öyle işte bonibonum sonuçta uzun sürecek amacımıza ulaşmamız, bu esnada da sıkılıp vazgeçmemek için kendimizi o kadar da kısıtlamayacağız öyle değil mi ama
binbirrenkli güzel geldiğine sevindim. hakikaten hazirana 10 kadar 10 kilo ediyo insan inanamıyo dimi :))) kilo çizelgem nasıl olmuş 1 saatte zor yaptım :)) yarın bakalım çizelgemde oynama olcakmı :)) bi verememişsem binbirrenkli güzel çok çok üzülürüm. bir haftadır yapmadığım kalmadı.Evet dediğin gibi en güzeli haftada 1kg. verecek şekilde ayarlamak canım.
Bu belki ilk bakışta az gibi görünür ama düşünürsen şu anda başlayan biri hazirana kadar 10kg., temmuza kadar 14kg. vermiş olacak. Daha ne olsun.yerimseniben
Bundan fazlasını vermek zaten su ve kas kaybı, bir sürü sağlık sorunlarından başka bir şey değil.:1no2:
Ha çok aşırı kilo olursa haftada 2kg. olabilir bence.:hulya:
binbirrenkli güzel geldiğine sevindim. hakikaten hazirana 10 kadar 10 kilo ediyo insan inanamıyo dimi :))) kilo çizelgem nasıl olmuş 1 saatte zor yaptım :)) yarın bakalım çizelgemde oynama olcakmı :)) bi verememişsem binbirrenkli güzel çok çok üzülürüm. bir haftadır yapmadığım kalmadı.
günaydınnn kızlarrrhihoyyyt
nasılsınız bakalım
patiskammm kaçamak yapanlar olmuş tahmin ettigimiz gibi
çek onları biköşeye canımm
verelimm cezalarınıııklava: klava:
kızlar benimde tek kaçamagım walk at home yapmamak kaçgündür
annemlerdeyim
ama yürüdüm onun yerine
yediklerime dikkat ediyorum
bonib10 bakalım ne kadar kilo verdinn
ben 28 yaşında evli bi anneyim 4 çocugum var boym 1,73 kilom 85 piskolojim tamamen çökmüş bi vaziyetteyim ne yapabilirim fikirlerinizi önemle bekliyorum:teselli:senağlama
ben 28 yaşında evli bi anneyim 4 çocugum var boym 1,73 kilom 85 piskolojim tamamen çökmüş bi vaziyetteyim ne yapabilirim fikirlerinizi önemle bekliyorum:teselli:senağlama