Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

eveeet güzel bayanlar :) sizin için ender saraçı dinliyorum ve bilgileri hemen paylaşıyorum
sabah6-10 arası ve akşam 18-22 arası yapılan sporlar daha çok yağ yaktırırmış aklinialirimsmile

Günaydın arkadaşlar,
Bakıyorum piknikler, merdaneler, kulak çınlatmalar havada uçuşuyor.:roflol:
Allah neşenizi bozmasın.
Patiskacım sakın gündüz uyuma ve akşam erken yatıp düzenini sağlarsın.a.s

Bonibonum, zambak ve merdanesi olmasa biz yanmıştık. Yemek koyarken, elim 2.ekmek dilimine giderken merdaneyi tepemde hissediyorum ve kendimi frenliyorum.:sm_cool:

bi kaçak daha geldi :jeyyar: evet rengarenk kişisi dün nerelerdeydiniz, gezdiğiniz gördüğünüz yerler sizin olsun yediklerinizi alalım

canım uyumamak için tüm gücümü sarfediyorum ama akşam çok erken bayılrım gibi geliyor.

Sevdiğimiz yiyecekleri kendimize yasaklamayalım. Çünkü zayıflayana kadar yemeyip ondan sonra aynı düzen devam edecekse bir anlamı yok.

Sadece tadımlık ve doyumlukları ayıralım yeter. Fazla kaçırdıysak da sporumuzu ona göre fazla yaparız yemeğimizi ayarlarız olur biter.

Şunu unutmayalım:
Ne yediğimizden çok, ne kadar yediğimiz ve ne zaman yediğimiz önemlidir.a.s

Güzel bir hafta diliyorum herkesevereliniortak

çok haklısın canım. sonuçta biz bi ömür sürecek bir beslenme düzeni ayarlayacağız kendimize. hiçbirimiz 3 günde bilmem ne kadar kilo verelim derdinde değiliz...

merhaba binbirrenk nasılsın
sana bi soru soracağım ben sabah aç karnına elma sirkesi içiyordum fakat forumda gezerken aç içilmenin mideye çok zarar verdiği yazıyodu
bu konuda bi bilgin varmı
yardımcı olursan sevinirim

Bu aralar hiç yemek düzenimi bozmadım her ne kadar gezsem de
Demin de söyledim zambak ın merdanesi hep tepemde.:dance:
Aman kendini oyala canım bir gün sabredersen artık alışırsın uyku düzenine.

Sağol canım iyiyim sizleri de iyi gördüm.opuyorumnanaktan
Bence de aç içilmesinin midesi hassas olanlara zararı olabilir. Sonuçta asitli bir ürün.
Mide sağlam bile olsa dikkatli olmak lazım. nasıl etkileyeceğini bilemeyiz.a.s

patisim hatcem burdada yazamıyo eli varmıyo :))) yada gaflet bastı yazamıyo :))))

:roflol:

bonibon şekeri bak günahımı alıyosun kaçamak dediysem fazla bi şey yemedim.Sadece 2 dilim ekmek fazla yedim ,bide çekirdek...Üstüne yürüyüş ve fitnıs yaptım herhalde erimiştir,galiba ,sanıyorum,bilmiyorumkismile Dün gece girdim de yazmaya vakit bulamadım okuyup çıktım hemen cezamı çekmeye razıyım kaç mekik derseniz artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben

hatice1 binbirrenkli güzel gerçi sana cevap vermiş ama bende farklı olarak bildiklerimi paylaşayım midede sorunu olan veya midesi hassas olanlar için sirkeli suyun içine bal katılırsa mideye bişey yapmıyo. balın miktarınıda abartmamak şartıyla çünkü diyetteyiz. hatta tv kanallarında geçen dinlemiştim sirke midenize dokunuyosada bikaç gün rahatsız eder daha sonra iyi gelir demişti doktorun biri. kendi doktorum ise boğaz tahrişi yapar demişti bana. yani önemli olan miktar canım. herşeyi kararınca yaptıkmı sorun olmaz sanıyorum. bende içiyorum sirke-bal-su karışımını tuvalete çok çıkartıyo beni. hatta ben fazla yapıyorum bu karışımı susadıkça karışımımdan içiyorum.

hatcemmmm canımmmmm datlummmm düşündümdeeee ? arkadaşlarım gelsin seni öyle darağacına verelim :))))))))

çok haklısın canım. sonuçta biz bi ömür sürecek bir beslenme düzeni ayarlayacağız kendimize. hiçbirimiz 3 günde bilmem ne kadar kilo verelim derdinde değiliz...
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: babababaaa beslenme düzeni kucakmış :))))) 3günde hemen kilo vereyim derdinde değilmiş :)))) sakın dert edeyim deme zaten çuku çuku fabrikaları iflasa gider mazallah :roflol: :roflol::roflol:

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için olumunekankayizsmile

canım ben bir kaç hafta içtim zararını görmedim baya faydasınıda gördüm ama zararlı diye okuduğumdan beri içmeyi bıraktım
ne yapacağımı bilmiyorum kimi diyo faydalı kimi diyo zararlı hangisini yapmalı kafamçokkarıştı

kızlar sizlere cevap yazdım sıra kendimi anlatmaya geldi. bu sabah kalktım anksiyetem tuttu. öldüm öldüm dirildim. gerçi bu illeti baya yendim ama geldimi sarsıyo meret.
sabahtan beri bişey yemedim desem yeri. 2-3 çatal peynir 3 yudum ekmek. cevizli suyumu bile içemedim bu saate kadar. şu an çok şükür iyiyim. sebzeli etli yemek yaptım bi iştahım gelsin hemen yicem.
yani anlayacağınız bugün yememek için değilde aksine yemek için uğraşıyom. midem hiç bişey almıyo ve açlıkta hissetmiyom.
he unutmadan yarın benim tartı günüm gerçi cuma günüymüş ama o zamanda bildiricem size. hiç tartılmadığım için yarın tartılcam çok merak ediyom. bi dahakine cumaya beraber yazıcaz.

hatice ben şöyle düşünüyorum. sirkenin zaten zayıflatma haricinde bir sürü faydası var. hatta peygamber efendimizin hadislerinde bile geçiyo. zayıflama amaçlı sirke içmemiz aslında sirke kullanmama sebep oldu benim. çünkü ağzıma bile sürmezdim. eğer sende kötü bi ekti yapmadıysa içmemen için sebep yok.

hatice sen karışımı nasıl hazırlıyosun ve ne zaman nasıl içiyosun yazarmısın ? bal katıyomusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…