Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

herkese mutlu günleeeeer a.s. ben bugün inanılmaz uyumuşum yaa şimdi kalktım :1rolleyes:

amaa o çikolata hala dolapta :sm_cool: eskiden olsa o koca çikolatayı yemeden hayattta yatmazdım.

Güsselgün tebrik ederim canım darısı başımıza :) bu arada verdiğin güzel bilgiler için de teşekkürler

Gülsegün tebrikler, gerçekten başarılı bir program olmuş zamanla daha iyi oturacak.alkisalkisalkis

patiska nolmuş öyle ya akşam üstüne üstüne gelmişler, okudukça baya üzüldüm haline kaydirigubbakcemile3

kızlar ben tatlı krizleri için yeni bir çözüm buldum. kurutlmuş yaban mersini. belki denemişsinizdir daha önce, ben dün ilk defa yedim. tadı süper bişey. vücuda da çok faydalıymış, anti oksidanlar içeriyormuş, idarar yolları enfeksiyonları ve adet düzeni için faydalıymış., hatta yazılanlara göre yağların vücuttan atılmasına yardımcı oluyormuş, kalorisi de pek yüksek sayılmaz. 100gr. 62 kaloriymiş. kesinlikle tavsiye ediyorum, böylee tatlı tatlı, hafif mayhoş minik minik muhteşem şeyler sositososito

Gülsegün tebrikler, gerçekten başarılı bir program olmuş zamanla daha iyi oturacak.alkisalkisalkis

patiska nolmuş öyle ya akşam üstüne üstüne gelmişler, okudukça baya üzüldüm haline kaydirigubbakcemile3

kızlar ben tatlı krizleri için yeni bir çözüm buldum. kurutlmuş yaban mersini. belki denemişsinizdir daha önce, ben dün ilk defa yedim. tadı süper bişey. vücuda da çok faydalıymış, anti oksidanlar içeriyormuş, idarar yolları enfeksiyonları ve adet düzeni için faydalıymış., hatta yazılanlara göre yağların vücuttan atılmasına yardımcı oluyormuş, kalorisi de pek yüksek sayılmaz. 100gr. 62 kaloriymiş. kesinlikle tavsiye ediyorum, böylee tatlı tatlı, hafif mayhoş minik minik muhteşem şeyler sositososito

yaa Bendisaycım minicik bi kaçamak yapayım dedim canımı okudular :dilcikar: siz de yoktunuz kimse bana destek olmadı senağlama

kurutulmuş yaban mersinini hemen deneyeceğim, zira şu ara tatlı krizleriyle en çok başı dertte olan benim... teşekkür ederiz bu fikir için :1hug: bu arada inşallah bulabilirim burda

kıslaaarrrrr nerdesiniz ? ben bugün sporumu yapamadım ama ilk fırsatta yapıcam. misafirlerim vardı 6 buçukta gittiler. akşam yemeğinden sonra yine misafirim var laptopum açık olucak kaçamak yapabilirsem yazarım. bide yarın sabah kalktığımda sirkeli suya başlamak istiyorum aramızda diyetine sirkeli suyu dahil eden varmı? gerçi doktor boğaz tahrişi yapar demişti ama diyet yaparken10 gün bir deneyeyim diyom.
gusselgun paylaşımların için teşekkür ederim.
HEP DESTEK TAM DESTEK !!!!!!!!!!!!

hoşgeldin cadı bonibon :) sen bi dene bakalım sana bişe olmazsa bizde içeriz sirkeli su :jeyyar: şaka bi yana işe yararsa deneriz biz de. ıyy ben gerçi sirkeyi ağzıma sürmem ama olsun, güzellik acı ister ...
ben de bugün spor yapamadım henüz, az önce eşim gitti ben de giyinme odamızı düzenleyeceğim, hareket harekettir değil mi kaydirigubbakcemile2
arada gelir yazarım ben de.

hoşgeldin cadı bonibon :) sen bi dene bakalım sana bişe olmazsa bizde içeriz sirkeli su :jeyyar: şaka bi yana işe yararsa deneriz biz de. ıyy ben gerçi sirkeyi ağzıma sürmem ama olsun, güzellik acı ister ...
ben de bugün spor yapamadım henüz, az önce eşim gitti ben de giyinme odamızı düzenleyeceğim, hareket harekettir değil mi kaydirigubbakcemile2
arada gelir yazarım ben de.
patisimmmmmmm. ben içeyim ölmez sağ kalırsam sende içcen ölemi :))))) bende hiç sevmem sirkeyi ama bugün tv de dinledim diyette olmasan dahi sirke su karışımını her sabah içicekmişsin. vücuttaki antioksidanları temizliyomuş. bi nevi detoks yapıyo yani.
ben doktorum boğaza zararlı dediğinde bırakmıştım ama bugün tv de mideniz rahatsız olsa dahi için bir süre sonra alışacaktır dedi. ondan bi deneyeyim dedim.

patisimmmmmmm. ben içeyim ölmez sağ kalırsam sende içcen ölemi :))))) bende hiç sevmem sirkeyi ama bugün tv de dinledim diyette olmasan dahi sirke su karışımını her sabah içicekmişsin. vücuttaki antioksidanları temizliyomuş. bi nevi detoks yapıyo yani.
ben doktorum boğaza zararlı dediğinde bırakmıştım ama bugün tv de mideniz rahatsız olsa dahi için bir süre sonra alışacaktır dedi. ondan bi deneyeyim dedim.

dene bakalım bonibonim (ayy ne severim ya olsa da yemesek sonra senin diline düşmesek -tatlicadiarzu- ) cidden işe yararsa ben de yapayım.. bu arada ben de bir ajandaya dünkü kilomu yazıp tarih attım. ben de bundan sonra gün içinde yediğim herşeyi yazıcam saatlerle. taylan kümeli önermişti bunu yanılmıyorsam, az yediğinizi bile düşünseniz bazen ipi ucu kaçmış olabilir diye, baktığınızda neyin fazla olduğunu anlayacaksınız zaten demişti. ben de ilk kez yazmaya başlayacağım bakalım...

benim çok hoşuma gitti puan diyetide her yiyeceğin puanını bulamadım ben. istersen bulduklarımı paylaşabilirim.:1hug:

bunu düşünmemiştim canım ben sadece ne yediğimi yazıda görmek için yapıyorum. yani gün içinde farketmeden çok kaçırırsam diye.
baktım şimdi ama puana falan gerek yok, biz bildiğimizi yapalım boşver

patisim yatmadan önce çok için kıyılırsa napıyon ? ( çuku yemekten başka ) :))))
ben 3 sene önce diyetisyene gitmiştim verdiği diyette gece yatmadan önce bir meyve ve bir dilim ekmek var. ben çok içim kıyılırsa meyve ve ekmeği aynı anda yiyemeyeceğim için bir kase yoğurt bir dilim ekmek yiyom mesela. gece metabolizma çalışsın diye vermişti bana bu gece öğününü.

gece metabolizmayı çalıştırmak, hiç aklıma gelmemişti. vala ben çok içim kıyılırsa bi meyve yiyorum ya da bi bitki çayı içiyorum. form , yeşil çay, meyve çayı evde ne varsa işte. uykuya geçene kadar iş görüyo

kızlar arkadaşım geldi pc açık kalıcak arada bakar yazarım. binbirrenk arkadaşım valla ben bişey anlamadım :)) konu başlığı herşeyi denemiş ama başarılı olamayanlar burda sanırım. şimdi ben puan diyetini yazdım mesela patise. oda diyetle ilgili olduğu için yasak olmaması lazım. yani denemiş olupta fikir yazmam gerekiyodu öylemi? o zaman yeni bi başlık açalım hem geyik hem spor hem diyet konuşalım. ben sizden ayrılmak istemiyoooooomm :KK43:((
( özellikle buraya yazdım herkmafoldumbenes fikir edinsin diye sakın art niyet aranmasın )

iyi akşamlar kızlar .Ne zamandır girmemiştim bu gün fırsatım oldu.Bide kilo bildirimi yapayım dedim.uzun bi aradan sora 62 yi gördüm çok şükür:))Ne zamandır 65 te takılmıştım 1 haftadır sporda yapıyorum zaten.toplam 1 ayda 3 kilo verdim yani...:))alkisalkisalkis Bonib10 cum bende sirkeli su içiyorum bi zararını görmedim şimdilik . 2 haftadır falan içiyorum daha ama.her bünyede ne tepki verir bilemem dene bence biseferden bişey olmaz heralde beğenmezsen bırakırsın. bu arada kilo vereb arkadaşları da tebrik ederim.alkisalkisalkis alkisalkisalkis

X