- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
damak olduğunu nerden bildin yafff sırnaşık şey vallaha da 3-4 karecik hüplettim kalanı dolapta. ama ne kadar orda kalır bilmiyorum..
yaa rengarengim, bi sürü renkten oluşan kelebek arkadaşım niye hatırlattın şimdi sen bana onu yaa:uhm:
Valla bu saatte bile peşindeyiz olmaz ona yedirirsek zambak bizi döverkötükedihüso
ya ben o çikolatalara nolcak diye düşünüyom. bayatlarsa yazık günah ya alınmış para verilmiş onca :)) ye kız patis aklında durcana midende dursun :))))))))))))))))))))))))))9yani sadece zambaktan dayak yememek için mi tüm bunlar mafoldumben beni hiç mi düşünmüyosunuz? mafoldumben
:roflol:seni panter emele sölicem. kötü emellerine kedileri alet ediyo dicem. kedilerin gözlerine zarar bi kere şeker sen ye hadi ye :))))))))))))
yani sadece zambaktan dayak yememek için mi tüm bunlar mafoldumben beni hiç mi düşünmüyosunuz? mafoldumben
Ah patiska 3-4 karecik hakaydirigubbakcemile3 Valla ben karışmamlmaz: yarın 2 saat koşarsan belki affedilirsin topik sakinleri tarafından.
Sen kendini düşünmezsen biz kendimizi düşünelim di mi ama bizden soracak hesabını burdaydınız niye yedirdiniz diye.kaydirigubbakcemile
patisimmmmm çok güldürdün beni yaaa. anladım şimdi :)))))))
sen o kediye dua et bence. iyiki var ve iyiki o yiyo :)))) pisinin durumu nasıl kilo bakımından sorunu yok inş ?
kızlar herkese iyi geceler
nasılsınız muhabbet ediyosunuz bakıyorumda
maşallahınız var bu gece yazarak kalori kaybetmeye karar verdiniz bakıyorumda
benim misafirlerim vardı şimdi gittiler
ama ben kendimi tuttum ve yemedim[/QUOT
afferimmmm hatceme. patis okuyon dimi.
hatcem yazarak kilo vermek bana mahsus canım. patis çuku yedi verdiklerini aldı :))))))))