Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

damak olduğunu nerden bildin yafff sırnaşık şey vallaha da 3-4 karecik hüplettim kalanı dolapta. ama ne kadar orda kalır bilmiyorum..
yaa rengarengim, bi sürü renkten oluşan kelebek arkadaşım niye hatırlattın şimdi sen bana onu yaa:uhm:

Ah patiska 3-4 karecik hakaydirigubbakcemile3 Valla ben karışmam:eek:lmaz: yarın 2 saat koşarsan belki affedilirsin topik sakinleri tarafından.

valla korkmuyom. garanti zayıfladım çünkü. eşim bilem farkında. ama sizlerin sayesinde inanın. buraya geldiğimde söz vermiştim hem kendime hem size salı günü başlicam diye ve başladım. allah yüzümü kara çıkarmasın size karşı yine. resmimi yüklemek istiyom aslında şimdiki halimle ve 15 gün arayla görün diye. eşime bi söylim bakim çekip koysun. sende çatla patla emi patis :)))))))))))

yani sadece zambaktan dayak yememek için mi tüm bunlar mafoldumben beni hiç mi düşünmüyosunuz? mafoldumben
ya ben o çikolatalara nolcak diye düşünüyom. bayatlarsa yazık günah ya alınmış para verilmiş onca :)) ye kız patis aklında durcana midende dursun :))))))))))))))))))))))))))9

:roflol:seni panter emele sölicem. kötü emellerine kedileri alet ediyo dicem. kedilerin gözlerine zarar bi kere şeker sen ye hadi ye :))))))))))))

eşim görse çok gülerdi :) bizim evde sürekli şu diyalog geçiyor
--hayatım ben nutellayı dolabın taa en üstlerine sakladım, diyete başlıyorum görmezsem aklıma gelmez
---e peki canım.
hafta sonu kahvaltısı olur....
---patiskacım hadi çıkar da nutellayı yiyelim kahvaltıda
----hmm nutella mı? ben sana sööylemedim mi bu pis kedi (kendisi çekirdek ailemizin pisisi olur) hepsini yemiiiiş

bilemiyorum anlatabildim mi sengözlerimebaksanab

Sen kendini düşünmezsen biz kendimizi düşünelim di mi ama bizden soracak hesabını burdaydınız niye yedirdiniz diye.kaydirigubbakcemile

yaa tamam vala yemicem başka yaa. ayrıca ben o 3-4 minick kareyi yediğimde ohooo akşamdı daha. üstüne bi sürü su ve form çayı içtim. gitti onlar gitti, sengözlerimebaksanab olsa ben hissetmez miyim

patisimmmmm çok güldürdün beni yaaa. anladım şimdi :)))))))
sen o kediye dua et bence. iyiki var ve iyiki o yiyo :)))) pisinin durumu nasıl kilo bakımından sorunu yok inş ?

yediğin çuku kaç kalori o kadar yap. :))) ben gece yatmadan önce 5 dakkada 500 adımı yapıyom az ama öz :)) (gündüz 50 dakka at gibi koşturuyom valla koşu bandında)

Zavallıcık kediye de o kadar günahı yükledin demek, bu en büyük suç vah garibim vah.akannehir

Bonibonla ben iki ayrı tarafa çekiyoruz bakalım hangimiz galip gelecek.kaydirigubbakcemile
Yarın söylersin.
hadi iyi geceler kızlar.kaydirigubbakcemile5

patisimmmmm çok güldürdün beni yaaa. anladım şimdi :)))))))
sen o kediye dua et bence. iyiki var ve iyiki o yiyo :)))) pisinin durumu nasıl kilo bakımından sorunu yok inş ?

yok canım yaa hiç bana çekmemiş sırnaşık şey tüylü baya, tamam diyorum azıcık aldı kilo, banyoya bi sokuyorum anaaaaam o da ne :1shok: hilkat garibesi.. mamanın da en iyisini yiyo eşşek

saolasın hatcem. patis beni çok kıskanıyo :))) hem o cezalı yarın tek ayak üstünde durcak:)) zambakta merdaneyle kovalicak onu. )))
Allah şu muhabbetimizi bozmasın inş. hepinizi çok seviyorum :1hug:

sorma patis benimki piside aynı. bi sinir oluyom ama. yiyo yiyo almıyo ben yiyince şişiyom. küspe beslicem bundan sonra ona :))))

sanada iyi geceler binbirrenk. iyiki varsın iyiki bu konuyu açmışın saol arkadaş. gece vicdanen rahat uyumak gibisi yok dimi :)) çuku çuku yiyenler nasıl uyur bilmem :)))))

maşallahınız var bu gece yazarak kalori kaybetmeye karar verdiniz bakıyorumda
benim misafirlerim vardı şimdi gittiler
ama ben kendimi tuttum ve yemedim

patiska yapacaksan kaçamak gündüz yap kızım gece gece ne çikolatası
hemde damak nasıl geçti bogazından (bizsiz)

maşallahınız var bu gece yazarak kalori kaybetmeye karar verdiniz bakıyorumda
benim misafirlerim vardı şimdi gittiler
ama ben kendimi tuttum ve yemedim[/QUOT
afferimmmm hatceme. patis okuyon dimi.
hatcem yazarak kilo vermek bana mahsus canım. patis çuku yedi verdiklerini aldı :))))))))

X