- 5 Ocak 2009
- 421
- 2
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
benimde karnım belim ağrıdı ama inat ettim yürüdüm valla. bi zararı olacağını düşünmedim. şöyleki ağır bi spor değil dedim yürümek regl halimle çarşıya gitmiyommu gidiyom o yüzeden kaytarmada yürü dedim kendi kendime ohh canıma değsin:teytey:
( bu arada regl dönemindeyim dün sabah oldum etkisi varmı bilmiyorum iyi yada kötü )
1 cm göğüs bölgesinden incelme var oda galiba leslie ile yapılan hareketlerin faydasından hihoyyyt
herkese selamlar,
toplu adet günleri galiba gurubun yerimseniben
bu gün itibariyle kilom 63,5 geçen hafta 64 idi. 500gr. gitmiş :1rolleyes: haticecim tebrikler vücudun direnci kırılmış demek ki
Günaydın kızlaaar...
bugün cuma mıydı yaa ne çabuk bilmiyorumkismile
ben de tartıldım, geçen hafta annemden geldiğimde 85 kiloydum, şu an 84,700 sadece mafoldumben
gerçi reglim umarım onun da etkisi vardır, bir de bu hafta pek spor yapamadım ama şu andan itibaren kendi durumuma el koyuyorum.. haftaya tartıldığımda mutlu olucam
sağlık olsun canım az deme gitsinde azar azar
ikimizde regl olduğumuzdan haftaya daha güzel sonuç alırız umarım olumunekankayizsmile
umarım canım:1hug:
Bendisay çok güldürdün beni :) grubun toplu adet günleri... bu durumda kendimizi en uyumlu topik olarak ilan etsek yanlış olmaz galiba :roflol:
umarım canım:1hug:
Bendisay çok güldürdün beni :) grubun toplu adet günleri... bu durumda kendimizi en uyumlu topik olarak ilan etsek yanlış olmaz galiba :roflol:
Herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar harikasınız.vereliniortak
Gerçekten dediğiniz gibi uyumlu bir grup olmuşkaydirigubbakcemile3
Ben her gün tartıldığım halde adet başlamadan önce tartıyı bırakırım. Bitince devam ederim. Çünkü vücut su topladığından şişkinlik başlar. 1-2kg. fazla gösterir.
Bence bu dönemde tartılırsanız gösteren kilonuzun en az 1kg. daha altında olduğunuzu düşünün.hihoyyyt
Herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar harikasınız.vereliniortak
Gerçekten dediğiniz gibi uyumlu bir grup olmuşkaydirigubbakcemile3
Ben her gün tartıldığım halde adet başlamadan önce tartıyı bırakırım. Bitince devam ederim. Çünkü vücut su topladığından şişkinlik başlar. 1-2kg. fazla gösterir.
Bence bu dönemde tartılırsanız gösteren kilonuzun en az 1kg. daha altında olduğunuzu düşünün.hihoyyyt
Binbirrenk çok teşekkür ederiz yine süper faydalı bilgiler vermişsin a.s.
kızlaaaaar nerdesiniz yaaa? benim zarif, hassas eşim regl zamanlarında tatlıya çikolataya dayanamadığımı bildiği için bir de ilk defa vardiyalı çalışıyor, yani ben ilk kez yalnız kalıyorum evlendiğimizden beri, mutlu olayım diye bana mamalar getirmiş. siz de yoksunuz vala hepsini yerim bilmiyorumkismile sonra da sizi suçlarım -tatlicadiarzu-
zambak nerelerdesin canım
merak ettim
gelde kilonu bildir yerimseniben
Haklısın canım. Grupla çalışır gibi çok eğlenceli oluyor. 5 mil yapıyorum, yorgunluk hissetmiyorum ama sauna eşofmanla yaptığım için şakır şakır terliyorum. Ardından bir duş oh mis gibi rahatlama.kaydirigubbakcemile2
Leslie benim ilham kaynağım zaten. 60 yaş cıvarındaymış.Genç kız fiziği var. Bizim de o yaşları görmek kısmetimizde varsa umarım onun gibi bir fiziğe sahip oluruz. Tabi bakımla
Sebzeli makarnadan ben de yapıyorum. Sadece peynir yerine az tuzlu yeşil ve siyah zeytin dilimliyorum. Bulgur pilavına da bol çiğ sebze katıyorum. Ama zeytin koymuyorum tabi.cokacimcoook