Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

benimde karnım belim ağrıdı ama inat ettim yürüdüm valla. bi zararı olacağını düşünmedim. şöyleki ağır bi spor değil dedim yürümek regl halimle çarşıya gitmiyommu gidiyom o yüzeden kaytarmada yürü dedim kendi kendime ohh canıma değsin:teytey:

bravo vala sana. ben pek bi fenaydım vala değil yürümek kalkamadım bile. şu ağrı bi geçsin tüm günler için yürüyeceğim

patiska yarın sende kaytarmıyosun yürüyosun canım. hiç naz yapma. yarın ağrın olmaz. hadi 1-2-3.....hihoyyyt

kızlar günaydın
ilk kilo bildirimi benden
3 haftadır aynı kilomdaydım veeeeeeee
1 kilo vermişim sonunda
vücut korumaya geçmişti galiba veremiyodum ama sabah 1 kilonun gittiğini görünce sanki 3 kilo vermiş gibi hissettim kendimi :sm_cool:
( bu arada regl dönemindeyim dün sabah oldum etkisi varmı bilmiyorum iyi yada kötü )
1 cm göğüs bölgesinden incelme var oda galiba leslie ile yapılan hareketlerin faydasından hihoyyyt

Son düzenleme:
( bu arada regl dönemindeyim dün sabah oldum etkisi varmı bilmiyorum iyi yada kötü )
1 cm göğüs bölgesinden incelme var oda galiba leslie ile yapılan hareketlerin faydasından hihoyyyt

herkese selamlar,
toplu adet günleri galiba gurubun yerimseniben
bu gün itibariyle kilom 63,5 geçen hafta 64 idi. 500gr. gitmiş :1rolleyes: haticecim tebrikler vücudun direnci kırılmış demek ki

Günaydın kızlaaar...
bugün cuma mıydı yaa ne çabuk bilmiyorumkismile
ben de tartıldım, geçen hafta annemden geldiğimde 85 kiloydum, şu an 84,700 sadece mafoldumben
gerçi reglim umarım onun da etkisi vardır, bir de bu hafta pek spor yapamadım ama şu andan itibaren kendi durumuma el koyuyorum.. haftaya tartıldığımda mutlu olucam

herkese selamlar,
toplu adet günleri galiba gurubun yerimseniben
bu gün itibariyle kilom 63,5 geçen hafta 64 idi. 500gr. gitmiş :1rolleyes: haticecim tebrikler vücudun direnci kırılmış demek ki

galiba canım
teşekkür ederim inşallah bundan sonra daha kolay gitmeye başlar

sağlık olsun canım az deme gitsinde azar azar
ikimizde regl olduğumuzdan haftaya daha güzel sonuç alırız umarım olumunekankayizsmile

sağlık olsun canım az deme gitsinde azar azar
ikimizde regl olduğumuzdan haftaya daha güzel sonuç alırız umarım olumunekankayizsmile

umarım canım :1hug:

Bendisay çok güldürdün beni :) grubun toplu adet günleri... bu durumda kendimizi en uyumlu topik olarak ilan etsek yanlış olmaz galiba :roflol:

umarım canım :1hug:

Bendisay çok güldürdün beni :) grubun toplu adet günleri... bu durumda kendimizi en uyumlu topik olarak ilan etsek yanlış olmaz galiba :roflol:

a.s vallahi öyleyiz sabah mesajları okuyunca ben de çok güldüm sıradan herkes yazmış regl oldum, regly oldum, ben de olucam tam olucak ekip kaydirigubbakcemile3

Herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar harikasınız.vereliniortak
Gerçekten dediğiniz gibi uyumlu bir grup olmuşkaydirigubbakcemile3
Ben her gün tartıldığım halde adet başlamadan önce tartıyı bırakırım. Bitince devam ederim. Çünkü vücut su topladığından şişkinlik başlar. 1-2kg. fazla gösterir.
Bence bu dönemde tartılırsanız gösteren kilonuzun en az 1kg. daha altında olduğunuzu düşünün.hihoyyyt

ağzın bal yesin Binbirrenk :1hug:
öpücem vala kaydirigubbakcemile3

umarım dediğin gibidir canım opuyorumnanaktan

Siz de öpüldünüz kızlaropuyorumnanaktan
Beslenmenize dikkat edip hafiften sporu da bırakmazsanız gerçek kilonuzu bitiminde görürsünüz.
Tatlı krizleri olursa şu anda aklıma gelenleri toparlayayım
- Ara öğünlerde yaş meyve yerine 1-2 kuru meyve
- Bendisay'ın incirli tarifi nefis
- Elmanıza veya sütünüze tarçın katabilirsiniz
-Sütlaç yapacaksanız 1lt. yarım yağlı süte 1 kaşık şeker, 1 çay kaşığı tuz ilavesiyle yapabilirsiniz.
- Bir kare bitter yiyebiliyorsanız bir sakıncası yok. Ben yiyemem de ondan söylüyorum. Ya paketi bitiririm ya da yemem.:kedi: O da adet harici zamanlarda olur. Çünkü aynı gün 1,5 saat spor yapmam lazım.yerimseniben

Sporda hafif tempolu yürüyüşler veya hareketleri basit olduğundan 2-3mil Leslie yapabilirsiniz. Kendinizi fazla yormamaya çalışın.kaydirigubbakcemile5

Binbirrenk çok teşekkür ederiz yine süper faydalı bilgiler vermişsin a.s.

kızlaaaaar nerdesiniz yaaa? benim zarif, hassas eşim regl zamanlarında tatlıya çikolataya dayanamadığımı bildiği için bir de ilk defa vardiyalı çalışıyor, yani ben ilk kez yalnız kalıyorum evlendiğimizden beri, mutlu olayım diye bana mamalar getirmiş. siz de yoksunuz vala hepsini yerim bilmiyorumkismile sonra da sizi suçlarım -tatlicadiarzu-

PİŞŞŞTTTT
ben geldimmm
birisi tatlımı dedii çikolatamı dediiiiiilmaz:

zambak nerelerdesin canım
merak ettim
gelde kilonu bildir yerimseniben

canım ben şuan annemlerdeyim ve 1hafta kadar buradayım
gelmeden önce kiloma baktım ve 81.5çıktımm
yanii canımm grmıda olsa 81 i gördüm
bugünde tam 3saate yakın yürüdüm burası yürüyüşe müsayittt
inşallah eve gittigimde 80li rakamları görücemmmm
olucakkkkkk olmak zorundaaaaaa
bugün bir iki kıyafete baktımdaa daha yolun başındayımmmmmhihoyyythihoyyyt

canımm okadın 60 civarımıymış yaşıııakannehirakannehir
maşallahhh yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…